Найкращий український шоколад, і чому варто забути про Рошен

Вітаю. На сьогодні я підготував ось таку цікаву тему, як шоколад! Якщо любиш поласувати себе смачненьким, то поаплодуй))

Я обожнюю шоколад! Напевно кращого початку годі й вигадати. Але… на сьогодні майже всі розуміють, що таке справжній шоколад. Так, в крамницях можна знайти безліч різноманітних продуктів, на яких написано це слово. Насправді ж, що Мілка, що Мілленіум, що Світоч, що Рошен (про який ми поговоримо детальніше) я не можу називати якісним шоколадом… після одного недавнього випадку.

YandMi Chocolate - YouTube
Цікавий дизайн шоколаду ЯндМі

Так ось, перед днем Святого Валентина в мене виникла досить складна проблема. Що подарувати дівчині? Між нами більше тисячі кілометрів та й я знаходжусь в такому становищі, що по власній волі не маю права покидати деяке місце (ні, я не у в’язниці, хахахаха). Почав шукати цікаві пропозиції, і випадково зіткнувся з невеличною українською компанією, яка виготовляє шоколад. Думаю… Ну, для початку вирішив взяти собі, скуштувати.

Скріншот з ТікТоку - ЯндМі

І в цю мить зрозумів, що всі перелічені гігантські бренди навіть на третину не смачніші за те, що я їм.

Тепер, коли став фанатом цього крихітного українського бренду, я жодного разу не подивився на шоколад в крамницях.

Так, я вже перетягнув, тому пропоную вам поцікавитися таким шоколадом як Яндмі (YandMi). Це невеличкий онлайн магазинчик, що існує лише в інстаграмі та телеграмі. Унікальний та смачний шоколад, який дійсно зможе здивувати.

Якісне пакування, неймовірний запах і насичений смак не лише змушував мене якомога довше розтягувати задоволення. Технологія виробництва цього шоколаду непогано прописана у них на сторінці.

Так, виглядає це к реклама, але це не так. Це просто черговий текст, що спростовує факт того, що українці роблять щось гірше, чи їхній товар повинен коштувати дешевше руснявого. Це така спроба ще раз нагадати, що комплекс меншовартості треба викорчовувати з себе.

Яндмі (YandMi) - це зовсім новий рівень в виготовлення дійсно якісного шоколаду. За своє життя, я не куштував нічого подібного. Якщо захочеться українського шоколаду, то раджу звернути увагу саме на подібні невеликі виробництва.

А тепер перейдемо до другої половини назви тексту. Чому я згадав Рошен? По-перше, це масштабне виробництво не найсмачнішого шоколадного продукту. Так, зізнаюся, що його ціна суттєво нижче за шоколад Яндмі (YandMi), і для деяких подібне грає значну роль.

Купить Шоколад Roshen экстрачерный с целым лесным орехом 90 г, $Цена Шоколад  Roshen экстрачерный с целым лесным орехом 90 г ⚡Интернет магазин Папирус
Рошен

По-друге, не так давно можна було помітити дивний ажіотаж навколо шоколадних батончиків Рошен. І лише одиниці помітили той факт, що продукція колишнього президента експортується в Республіку Білорусь (а це можна помітити навіть на шоколаді та на батончиках, які мають дату виготовлення березень 2023 року). Тобто, це непряме фінансування (або пряме, я особисто вважаю, що за таке треба відповідно реагувати) війни проти України.

По-третє, компанія Рошен до сих пір працює в рашкі. Так, через підставні компанії, але факт є.

Які у вас думки щодо цієї ситуації?

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Євген Палашинський
Євген Палашинський@palash

24.5KПрочитань
3Автори
156Читачі
Підтримати
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (8)

До речі, щодо згаданих на початку мілки і світоча, перша визнана спонсором війни, друга просто не вийшла з ринку рососії

Вам також сподобається