Не ведись на маніпуляції. Донать

Слідкуючи за інфопростором, часто натрапляю на статті про “цивільні нічого не роблять задля перемоги”. Ці пости мають сотні репостів, тисячі лайків… Дивуюсь, чому в багатьох людей пам'ять, як у равлика, адже на фронті майже нема військових, які не отримували речей від волонтерів. Тож, допомога людей є колосальною!

Так, зараз хтось скаже, що закривати збори стає важче, й це начебто провина цивільних, які перестали донатити. Насправді ж цивільні як донатили, так і донатять. Просто зверніть увагу, що:

  • На початку війни в людей були заощадження, які вони донатили всюди, де була змога. А тепер донатять, коли приходить ЗП чи з’являється зайва копійка.

  • Зважаючи на скандали з нераціональною розтратою коштів, люди надсилають свої гроші лише знайомим та перевіреним волонтерам. Що вважаю правильним.

А неправильно — маніпулювати людьми й для сумнівних цілей викликати відчуття провини.

Це сіє розбрат і розчарування, що завжди працює лише на руку ворогу. Хочете достукатись до тих, хто не донатить? Повірте — це даремно. Їм плювати на всіх і все. Постів, які призначені їм, вони не прочитають.

На завершення, звертаюсь до всіх, хто пездюнькає, що все пропало: “Припиніть необґрунтовано пиздіти! Великі збори закриваються, волонтери збирають на необхідні речі всім, кому потрібно. Звісно, їм для цього потрібен час і допомога! Допомогти легко — поширюйте збори волонтерів, яким довіряєте, кидайте по 5-10 гривень. А поширення зрадоньки нічим не допоможе!”.

Беріть приклад з військових. Часто чув від волонтерів, що багато їх донаторів — військові. Так, люди, що захищають нашу країну, ще й допомагають волонтерам забезпечувати інших. Хлопці й дівчата, ви круті! Адже знаю, що вся ЗП йде на закупівлю мавіків, ремонт власних бричок на передовій і на спорядження та такмед собі. Й, попри це все, ви знаходите змогу донатити.

Я пишаюся всіма, хто донатить і допомагає; всіма хто воює й знаходить змогу донатити. Пишаюся, що наша країна має крутих волонтерів, які з жопи світу дістануть все, що потрібно. Вдячний всім, хто робить репости й віддає останні гроші на збір.

Всім, хто пиздить, що щось не так — встаньте й робіть хоч щось!

Тим, хто не донатить і не репостить — хай вас качка копне!

Instagram

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Медичний відділ
Медичний відділ@paramedic.if

3.4KПрочитань
0Автори
29Читачі
На Друкарні з 1 травня

Більше від автора

  • ГІПОТЕРМІЯ

    Гіпотермія – патологічний стан організму, при якому температура тіла падає нижче необхідної для підтримки нормального обміну речовин.

    Теми цього довгочиту:

    Тактична Медицина
  • “А чому турнікет не з червоним хвостиком? Це справжній CAT?”

    “А чому турнікет не з червоним хвостиком? Це справжній CAT?”Це досить поширене й справедливе питання. Зберігайте цей пост, адже в ньому даємо розширену на нього відповідь.

    Теми цього довгочиту:

    Тактична Медицина
  • Засоби такмеду, що врятують

    Увага! Це саме той пост, який потрібно зберегти собі та розіслати всім, хто має хоча б найменше відношення до збору аптечок чи закупівлі засобів такмеду.

    Теми цього довгочиту:

    Тактична Медицина

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Повністю згоден з думкою автора, кажу як студент якому врізали степендію через мале фінансування закладу

Вам також сподобається