NewJeans-феномен кпоп індустрії!

Привіт!!Я Ксю,та сьогодні я пишу свій перший лонгрід,то ж сподіваюсь вам сподобається!!Як я дивилась тут мало хто пише про Kpop,тож я буду виправляти ситуацію)))

З ліва напрво:Хеїн,Даніель,Ханні,Херін,Мінджі.

NewJeans - це південо-корейська жіноча група від компанії ADOR,які дебютували 22 червня 2022 року.В групі 5 учасниць,Minji,Hanni,Danielle,Haerin,Hyein.Найстаршій учасниці(Minji) 18 років,а наймолодшій всього 14(Hyein).Фандом дівчат називається Bunnies.Пісня з їхнього дебюту зараз налічує понад 262 мільйони прослуховувань на Spotify.Щоб ви зрозуміли наскільки вони успішні то наприклад наймолодша учасниця ВЖЕ амбасадорка крупного дому моди.

Знайомство з гуртом:

Мінджі

фото Мінджі з аеропорту.

Мінджі - найстарша учасниця та лідерка гурту.Народилася вона 7 травня 2004  року в Кореї.Знак зодіаку Тілець,MBTI - ESTJ.У НьюДжинс немає офіційних позицій тож Мінджі лише лідерка.Тваринка яка репрезентує Мінджі ведмідь🐻.

Вона є амбасадоркою Chanel,та знялася для ELLE Korea у лютому цього року.

МІнджі на обкладинці журналу Elle Korea, в якості амбасадора бренду Chanel.

Ханні

Оновлення інстаграму НьюДжинс 190223.

Ханні - учасниця яка народилася 6 жовтня 2004 року у Мельбурні,Австралія.Її батько та мати з В’єтнаму.Вона - Терези,її MBTI - INFP.Тваринка яка репрезентує Ханні це кролик 🐰.

Вона є наймолодшою амбасадоркою Gucci та ARMANI Beauty.Нещодавно знімалась для журналу Marie Claire.

З правої сторони фото з Асап Рокі на показі Gucci FW23 у Мілані

Даніель

Оновлення особистого твіттеру ньюджинс 290123

Даніель - народилася 11 квітня 2005 року,у Пусані,Корея.Через батька вона на половину австралійка.Її знак зодіаку Овен та її MBTI - ENFP.В дитинстві вона брала участь в багатьох корейських шоу.Тваринка яка репрезинтує Даніель це собачка🐶

Вона є глобальним амбасодором Burberry та YSL Beauty,вона також знімалась для ELLE Korea.

Даніель для квітневого випуску журналу Vogue Korea у співпраці з Burberry та Даніель в рекламній кампанії Yves Saint Laurent Beauty.

Херін

оновлення фотоальбому phoning 200223

Херін - народилася у Кореї 15 травня у 2006 році.Вона Тілець,та її MBTI - ISTP.Вона є одною з найпопулярніших учасниць групи через її зовнішність.Тваринка яка репрезентує Херін - це киця🐱.

Нажаль вона ще не є амбасадором якогось бренду,але я покажу її зйомки для Nike та для Vogue Us.

Хеїн

оновлення фотоальбому в phoning 100323

Хеїн - макне*,вона народилася 21 квітня 2008 року в Кореї.Вона Тілець та її MBTI - INFP.В свої 14 років вона є однією з найуспішніших учасниць гурту.Тваринка яка репрезентує Хеїн є курчатко🐥.

Хеїн вже не раз знімалась для обкладинок Vogue Korea,та є амбасадоркою бренду Louis Vuitton.

Хеїн для квітневого номера журналу Vogue Korea.
Хеїн на Fashion Week 2023 у Парижі

*макне - означає наймолодший/а учасник/ця гурту.

Дискографія дівчат:

Дебютували дівчата з невеличким альбомом “NewJeans”,в якої головна пісня “Attention”,але ще є пісні як “Hype Boy”,“Cookie”,“Hurt”.Пісні лише 4,але всі пісні стали вірусними!Пісня Гайп Бой стала дуже вірусною в Тік Ток,під неї зняли 217 тисяч відео,і в Кореї зробили з нею дуже багато мемів,тож це один з факторів популярності пісні.

нажаль тизеру до атеншн немає,тож знайшла лише гендмейд тизер :(

19 грудня 2022 у дівчат вийшов сингл “Ditto”.У кліпу є 2 версії Side A та B.Ditto — це пісня про те, що ми відчуваємо, коли любимо когось і не впевнені, що він відповідає на наші почуття.(я сподіваюсь що скоро зроблю розбір цього кліпу,бо він справді дуже цікавий)

тизер до Дітто

2 січня 2023 року вийшов останній реліз дівчат “OMG”. OMG — це пісня про екстатичні почуття, які ви відчуваєте,коли ви закохані.Ця пісня як й інші теж стала популярною,але ця пісня мала особливу популярність.Компанія просувала цю пісню,але більше всього просунув(а точніше завірусив)учасник Stray Kids - Чанбін який досить великий фанат цих дівчаток.В приспіві OMG співається “Oh my, oh my God 예상했어 나,I was really hoping that he will come through” але Чанбін зробив гру зі словами,та коли в нього запитали хто зробив його таким вродливим, він відповів “omma omma god” що перекладається як “моя мама”.І це підхопили всі айдоли,і на питання хто зробив тебе таким вродливим? всі починали співати пісню.Ось таку славу пісні приніс жарт Біна.

В чому ж феномен NewJeans?

Одне з того що робить їх популярними - це звісно ж їхня компанія входить в “Велику Четвірку” розважальних компаній Кореї.Їхня компанія має такі гурти як BTS, TXT, LE SSERAFIM,GFRIEND,та ENHYPEN,а вони досить успішні то ж й було очікуванно що дівчата будуть успішними як і минулі групи.

Друге,вони роблять чудову музику високої якості,тому люди хочуть купувати альбоми та слухати їх.Їхню музику можна легко розпізнати серед інших кпоп пісень через їхній особливий стиль.Багато їхніх пісень мають мінімалістичну та свіжу атмосферу, на противагу гучному, стукаючому та різкому потужному звуку girl crush, який є популярним стилем у кпопі.Кліпи теж мають особливу атмосферу,Гайп бой та Атеншн мають більш нахил до стилю Y2K,а Дітто навпаки має більш мінімалістичний стиль.

І останнє,третє,це їхній віжуал,у дівчат “Свіжий та Молодий” віжуал якого давно не вистачало в кпоп,то ж через це до них ще більше прикута увага.

Що ж,це кінець мого довгочиту,сподіваюсь вам сподобалось!!Буду вдячна за фідбек💗

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
notksy
notksy@notksy

311Прочитань
9Автори
20Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

  • hello world by подумаєш

    Впродовж кількох тижнів я збирав список якихось цікавинок, які я побачив, почув чи ще якось дізнався і які здалися мені цікавими, щоб тобі сьогодні їх показати. Сьогодні у випуску “Банші Інішерина”, Як звучать міста України, улюблений підкаст, стаття з NYT, та якісь інші речі..

    Теми цього довгочиту:

    Кіно

Коментарі (8)

вперше зайшла на друкарню і одразу ваш довгочит! і мені дуже приємно тому, що я слідкую за кпопом і не лчікувала його тут побачити. дякую що поширюєте інформацію!

Вам також сподобається

  • hello world by подумаєш

    Впродовж кількох тижнів я збирав список якихось цікавинок, які я побачив, почув чи ще якось дізнався і які здалися мені цікавими, щоб тобі сьогодні їх показати. Сьогодні у випуску “Банші Інішерина”, Як звучать міста України, улюблений підкаст, стаття з NYT, та якісь інші речі..

    Теми цього довгочиту:

    Кіно