NMIXX - новий подих у k-pop?

Група дебютувала 22 лютого 2022 року від компанії JYP ent і одразу стикнулася з хейтом щодо музики. Люди казали : “у дебютній пісні немає сенсу”, “це не пісня, а суміш двох дуже різних пісень із не дуже плавним переходом”. Але з іншого боку за рік дебютна пісня O.O - NMIXX набрала більше 100 міліонів переглядів на YouTube. Люди розділилися на два табори: яким подобається група, і яким - ні. Але успіх NMIXX є і його ми розглянемо, як щось нове у індустрії.

1) Концепт

В 2022 року стався так званий “бум жіночих груп“ і багато концептів були в стилі “краш гьорл” або щось коло цього. Так як NMIXX є представницею жанру «MIXX POP» (жанр, у якому поєднується дві чи більше жанрів, які можна з`єднанти, щоб одночасно відчути різні чари), то і кліп буде відповідним. У кліпі є “темна частина“ і “світла частина“ це вже нехарактерним для “краш гьорл”.

Концепт дівчат дуже відрізняється від тих груп, які дебютували в той період: у них більш загадковий, експериментальний концепт. Взагалі біля їхніх кліпів є багатенько теорій, за допомогою чого вони створюють свій стиль.

2) Пісні

Я вже говорила, що вони є початком жанру «MIXX POP», цей жанр дуже відрізняє їх від їхній колег. Сенс пісні знаходиться на поверхні, це часто підтверджують нетизени, погано чи добре це вирішувати вам. У піснях чутно сильних вокал дівчат і непоганий реп, своїм звучанням вони додають пісні свій настрій.

3) Моя думка

Я дивлюся на групу, як на експеримент компанії, і мені здається, що він успішний. В 2022 році на фоні “бум на жіночі групи” NMIXX були ковтком свіжого повітря. Їхні дивні і складні танці викликали різні емоції: здивування (бо вони поєднували сильний вокал і складний танець), радість (від пісні).

Я дуже хочу, щоб було більше груп з таким жанром, бо це щось нове, а нове завжди зацікавлює людей.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ukanila
Ukanila@ukanila

1.9KПрочитань
5Автори
22Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Чому J. Y Park не кринж?

    J.Y. Park суперечлива фігура в корейській музичній індустрії. Його виступи та пісні, як-от часто називають "кринжовими" через ексцентричний стиль та прагнення виглядати молодшим, розглянемо та вияснемо, хто ж він?

    Теми цього довгочиту:

    Kpop
  • Хто такі VCHA? Та чи справді це к-поп?

    Тут наче зрозуміло, що це американський, але є але: те що цей гурт належить корейській популярній компанії та має елементи і структуру к-поп

    Теми цього довгочиту:

    Vcha

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається