Зовсім маленький огляд на SEVENTEEN – “Super”

Він випадково мені трапився на YouTube, і я вирішила – чому б і ні. Тим більше раніше оглядів на Seventeen я не робила. Якось я ніколи не зосереджувалась на їхній музиці – чула тільки кілька їх треків. Але все ж буває вперше? 

Отож, гурт Seventeen був створений у 2015 році під Pledis Entertainment, яка нині є дочірньою компанією HYBE. Трек “Super” входить до 10 мініальбому гурту “FML” і є одним з двох головних синглів. 

Отож, може сказати, що пісня мені більше сподобалась, аніж не сподобалась. Бо – вона цікава. Коли я почула приспів (нижче розкажу детальніше), подумала: “Вау, невже є хтось, хто може мене здивувати?”. 

Сам трек дуже електронний. У ньому багато синтів, низьких ударних, багато басів – може навіть забагато, бо коли я слухала через динамік компʼютера було ще ок, але у навушниках трохи давить. 

Знаєте, такий звук, коли ти стоїш близько до колонки, звідки лунає музика – я аж уявила, як мембрана вібрує і як цей звук фізично завдає болю. Тут, звісно, не аж так, але щось близько до цього. 

Тим більше, що хоча пісня й починається з легшого звуку духових інструментів потім оця лінія баса ніби притухає лунає на задньому плані разом із таким тонким звуком, який переслідуватиме всю дорогу, виводячи на передній план самих хлопців і їх голоси. 

То що ж приспів? По перше – це класичний приклад антидропу. 

Антидроп – це коли в пісні накопичується стільки напруги та енергії, зазвичай у прехорусі, що здається, що ось-ось станеться вибух, буде шалений приспів – але він навпаки звучить з мінімальним звуком, абсолютно протилежний очікуванням.  

І тут саме це. Лишаються ударні, лишається отой тоненький звук на задньому плані й все. 

По друге, що у приспіві хорошого – це те, що він поділений на 2 частини, і от друга саме така, якою й уявляється увесь приспів – хлопці несподівано розганяються до шаленої швидкості і задають темп і ритм на подальший розвиток пісні. 

І загалом – пісня вся звучить досить свіжо та несхоже на інші останні релізи гуртів. Це виділяє їх з-поміж маси, дозволяє залишитися самими собою і вигідно підкреслює їх сильні сторони. 

Остання частина – третій приспів – теж змінений, що дозволяє побачити динаміку треку і його розвиток. Тобто точка А – початок пісні, і точка В – куди ми прийшли – відрізняються. І це класно. 

Тому тут є як дуже потужні речі, так і не дуже – оце перенасичення басами трохи давить мені, але то може тільки мені. 

Тому ставлю цьому релізу 9/10. 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
музична фея
музична фея@p_olli96

616Прочитань
1Автори
10Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається