Зовсім короткий огляд на дебютний сингл-альбом гурту VCHA “Girls of the Year”

26 січня нарешті дебютували дівчатка з шоу A2K — VCHA. 

Я дуже чекала на цей дебют, бо вони сподобалися мені під час шоу, і я б хотіла слідкувати за їхнім розвитком і надалі. Тим більше, що у їх випадку ми говоримо не про чистий к-поп, а більше про поп, оскільки просуватися дівчата будуть саме в США. 

Отож, дебютували дівчата з сингл-альбомом Girls of the Year

Що можу сказати про трек? Він непоганий насправді, біт чіпляє з перших секунд - він такий, що хочеться почати відбивати його долонею. Крім того, уже коли дівчата починають співати зʼявляється електронний звук, який додатково допомагає треку набрати обертів, нібито пришвидшує мелодію там, де обʼєктивно немає шансів для "розгону". А ще у приспіві є гарна гітара, яка додає яскравості та свіжості мелодії. 

На альбомі є ще один трек — XO Call Me. І, якщо чесно, то мені він, мабуть, навіть трішки більше подобається. Він більш мʼякий, не такий швидкий, вдається трохи більше зосередитися на мʼякому вокалі дівчат, трошки напружують електронні звуки, що зʼявляються у прехорусі та супроводжують приспів, але вони не сильно впливають на загальне враження. 

Ще, думаю, варто відзначити, що ці треки дещо нагадують мені NewJeans. Але якщо дівчата від HYBE відверто нудні (якщо хочете, то я напишу окремий пост, чому вважаю, що вони нудні — і ми тут говоримо виключно про музику!), то ці пісні цікавіші. Тут більше цікавих інструментальних поворотів, використовуються цікавіші, не банальні ходи. Так, це все ще лишається попом, це досить прості мелодії, тексти, але вуху є за що зачепитися і це приносить новий погляд на банальні речі. 

Отакий от короткий огляд на дебют дівчаток VCHA. 

Сподіваюся, JYPE не закриє їх у підвалі і ми скоро отримаємо ще трохи хорошої музики.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
музична фея
музична фея@p_olli96

518Прочитань
1Автори
10Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається