Думки про фільм «Ще один постріл»

CREDIT: Signature Films · Sony Pictures Releasing

Динамічне малобюджетне кіно категорії B, створене всього за 4 тижні у жанрі зйомок одним дублем. Міцний бойовик про те як аеропорт атакує група озброєних і добре підготовлених найманців, в цьому замішаний підозрюваний в тероризмі, який підготував до вибуху брудну бомбу на території США — класична контртерористична зав'язка.

· прем’єра: 12 січня 2024
· IMDb: 5,4/10
· Letterboxd: 3,2/5
· 100 хв (без титрів)
· Signature Films, Sony Pictures Releasing
· трейлер

CREDIT: Signature Films · Sony Pictures Releasing

За 100 хвилин фільму сумувати не доведеться, бо після стандартної зав'язки з кожною хвилиною градус екшену і трилеру тільки збільшується. Уявіть, що ви проходите велику місію відеогри у стелс режимі, поступово підвищуючи ставки, зустрічаючись на своєму шляху з все більшою кількістю опонентів.

Незважаючи на простий сюжет, постановник додав трохи драми, яка виглядає органічно, і в цілому актори відіграють переконливо. Також приємно (в сюжетному плані) те, що не цураються вбивати персонажів, проєкт не страждає пафосними фразочками і раптовими порятунками, вистріл в голову — поїхали далі.

CREDIT: Signature Films · Sony Pictures Releasing

Герой Скотта Едкінса нагадує водночас Джона Макклейна у другому «Міцному горішку» і Джека Бауера з серіалу «24 години», причому як сюжетно: аеропорт, приватна військова компанія, так і характером.

Після перегляду стрічки «One More Shot» вирішив загуглити, адже її назва якби натякає на те, що був просто «One Shot». Так і є, перший фільм розповідає про ту саму операцію, яку згадував головний герой, то ж це пряме продовження картини 2021 року. Насправді, фільми автономні, отже неважливо у якому порядку дивитись.

Оцінка: ★★★½
Поки не визначився остаточно: 3 або 3,5, адже зачіпає жанр та відповідна залученість у події завдяки його специфіці

CREDIT: Signature Films · Sony Pictures Releasing

Режисер: Джеймс Нанн
Сценаристи: Джеймс Нанн, Джеймі Рассел
Оператор: Йов Рейнеке
У ролях: Скотт Едкінс, Майкл Джей Вайт, Алексіс Неп, Том Беренджер, Валід Ельгаді, Міна Райанн

Думки про інші проєкти в Telegram-каналі Нотатки про кіно

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Євгеній Руднєв
Євгеній Руднєв@yevheniirudniev

1.9KПрочитань
0Автори
14Читачі
На Друкарні з 7 серпня

Більше від автора

  • Думки про фільм «У розшуку»

    У екшн фільмі «Wanted Man» (У розшуку, Вкрай небезпечний) Дольф Лундгрен виступає режисером, головною зіркою, одним із сценаристів і продюсерів. Це чиста комерція, а не кіно. Маємо відверту популістичну агітку трампістів проти іммігрантів з Мексики та нинішньої політики США

    Теми цього довгочиту:

    Кінематограф
  • Рецензія на фільм «Мармелад»

    Наразі це найкраща новинка початку 2024 року. Безперечною перевагою картини «Marmalade» є те, що це не типовий фільм-пограбування і не звична історія про коханців у стилі Бонні та Клайда, а щось більше. Гарний фінал і героїня Мармелад Каміли Морроне є прикрасами цієї стрічки

    Теми цього довгочиту:

    Кінематограф
  • Думки про фільм «Бджоляр» або коротко про нинішнього екшн-героя

    Автори стрічки «Бджоляр» скопіювали «Джона Віка», замінивши обгортку, залишивши ту ж начинку, але не повторивши фактуру світу, його правил, персонажів, захопливий екшн з майстерним режисерським стилем. «The Beekeeper» виглядає максимально вторинним. Чергова віддушина на вечір

    Теми цього довгочиту:

    Кінематограф

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається