Новий подих чи електронна мішанина: субʼєктивний невеликий огляд на дебют Evnne

Побачила сьогодні в сториз уривок з кліпу з коментарем, що це "просто вау, щось нове в к-попі", і вирішила послухати повністю. І якось не надихнулась. Тому прийшла поговорити з вами.

Отож, Evnne – гурт, який щойно-щойно дебютував. Буквально сьогодні – 19 вересня. Це колишні учасники реаліті-шоу від Mnet – Boys Planet. Але фіналісти сформували гурт Zerobaseone (якось про них окремо поговоримо), а це інші хлопців, які тоді програли.

Але ми тут, щоб говорити про музику, правда?

Отож, пісня має назву TROUBLE. І це дууууже електрона річ. Я шарилась гуглом, щоб знати, як обізвати все, що відбувається під час треку, і наткнулась на таких жанр як Baltimore Club. Це щось середнє між брекбітом і хаусом, має швидкий ритм 9130 ударів у на хвилину), а також поєднує в собі повторювані музичні або вокальні уривки. 

І, як на мене, це чудово характеризує цей трек. Тут дуже чітко простежуються лінія ударних – на них буквально будується увесь трек. Вони різноманітні – тут і тарілки, і звичайні ударні, і ще якась електронна мішанина. Він дуже добре підійде для клубу, мабуть.

Чи слухала я б таке в навушниках? Напевне ні. Але це дуже субʼєктивна думка, і ви можете з нею не погоджуватися.

У пісні дивна структура. У неї немає якогось уривка, який би запамʼятався і його можна було по памʼяті відтворити – окрім постійного туц-туц-туц. Як сказав один з критиків, якого я частенько читаю – "пісня жвава, але трохи плоска". І я не можу не погодитися.

Тут намішано купу всього, але воно ну… пусте? Воно нецікаве. Вуху складно за щось зачепитися. Так, хлопчики красиві. Так, у них приємні голоси. Але сам трек ну відверто поганий. Чи це щось "нове, чого не було в к-поп"? Теж би не сказала. 

Загалом, я б не назвала цей дебют вдалим. Але моя думка часто не збігається з думкою більшості (варто тільки згадати New Jeans, популярності яких я відверто не розумію). Але це лірика. 

А як вам хлопці?

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
музична фея
музична фея@p_olli96

623Прочитань
1Автори
10Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається