Огляд серіалу Нормальні люди

Сьогодні розповім про серіал Нормальні люди та те, як він змінив вектор романтичних стосунків і показав справжній секс. За сюжетом перед глядачами постають головні герої — Маріанна і Коннелл, які живуть у невеликому місті в Ірландії й закохуються одне в одного. Маріанна із заможної сім’ї, у неї білосніжний особняк на пагорбі й успішна мама. Мати Коннелла працює прибиральницею в будинку Маріанни — і на перший погляд нам пропонується типова історія про класовий розрив, але перші два епізоди показують, що це абсолютно не так.

Це велика історія про дорослішання у коханні, про вміння розмовляти та проявляти свої почуття таким чином, щоб тебе могли зрозуміти. Авторам та акторам картини, вдалося на перший погляд неймовірне – перенести велику емоційну історію у фізичний стан та зафіксувати це так, щоб кожен міг зрозуміти. Серіал перевертається догори дриґом декілька разів, але не змінює своєї суті до останньої сцени. На початку історії Маріанна ізгой у школі, вона занадто розумна, іронічна й не подібна на інших, тому над нею навіть знущаються через це. Тим часом у школі симпатичний футболіст Коннелл — душа компанії й улюбленець усіх дівчат, але він не вміє вірно показувати свої емоції. Через деякий час герої починають зустрічатися потайки, бо якщо про їхні стосунки дізнаються, то Коннелл боїться втратити своє високе положення у школі. При цьому поза школою йому не страшно позбавити дівчину невинності, а наступного дня вислуховувати, як її в обличчя принижують його ж друзі. Подальша історія правдива тією особливою незручністю, що виткана з протиріч внутрішнього світу підлітка і відгуку реальності на його починання. Тут є місце і бажанню жити своїм життям, і захопленню десь прочитаними й підглянутими ідеями, боязкому озиранню на ровесників, їхньому осуду й водночас боязні потрапити їм на очі в компрометуючому світлі. Це - постійне прикордонне існування між двома світами, один із них являє себе щодня в дійсності, інший - створюється неусвідомлено, під час інтерпретації жестів, поглядів і кинутих слів, виходячи зі свого невеликого життєвого досвіду. І ця химерна мозаїка вибудовується в певну логічну послідовність. Тільки що в ній від правди, а що від вигадки, молодим людям іноді не так просто зрозуміти. І ці емоційні гойдалки та нерозуміння один одного будуть відбуватися протягом усього серіалу. Вони освідчуються одне одному в коханні, розлучаться, коли Коннелл злякається й запросить на випускний бал не Маріанну, а популярну в класі дівчину. Потім вони знову зійдуться в університеті в Дубліні. Тут вже ролі поміняються: інтелектуалка Маріанна стане своєю серед таких же інтелектуалів у престижному університеті, а Коннелл виявиться занадто простакуватим у дорослому житті — у своїх старих "адидасах" і дешевому одязі. Герої люблять одне одного, але постійні замовчування та не можливість розібратися у своїх емоціях, не дають їм змоги подолати власні травми й бути щасливими разом. Автори протягом усього серіалу намагаються донести, що перша любов не обов’язково має закінчуватися щасливо, але обов’язково вплине на вас і на те, яким ви станете в дорослому житті та як проживете значну кількість років.

Повний огляд за посиланням https://youtu.be/_5WCmSd8RL0

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ@serialsnewsua

усе про серіали

4.6KПрочитань
0Автори
13Читачі
На Друкарні з 28 жовтня

Більше від автора

  • Огляд серіалу Періш / Parish

    Типові історії з простим сюжетом, майже завжди мають легкий комерційний успіх. Але подібну тезу можна прикладати до великих фільмів у прокаті, де люди йдуть на харизматичного Стейтема чи Скалу Джонсона.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд серіалу Пальм Рояль / Palm Royale

    Раз у рік на якомусь сервісі точно виходить картина про заможних американок з минулого століття, які живуть своє найкраще життя і раптом до них підбирається хтось з низів та усе псує. Це вже стало класикою і наразі усе це виглядає як викидання грошей за вітром.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається