Огляд серіалу Яблуко від яблуні / Apples Never Fall

Поєднання у собі двох і більше жанрів - це класична історія для сучасних серіалів, де дуже важко зробити усі сюжетні лінії цікавими та важливими. У цій історія мова піде про сімейну драму та детектив. І якщо з другим у авторів вийшло так собі, то ось перша лінія виглядає доволі непогано.

У центрі сюжету серіалу сім'я Ділейні, яка з боку здається цілком благополучною. Колишні тренери з тенісу Джой і Стен - батьки чотирьох дорослих дітей. Після кількох десятиліть у шлюбі вони нарешті продали свою знамениту тенісну академію і готові насолодитися пенсією. Але після зникнення Джой її діти змушені по-новому поглянути на шлюб своїх батьків та історію своєї родини. І якщо на початку історії детективна складова ще здається більш-менш притомною, то після перегляду пари серій, це стає абсолютно неважливим, адже сімейна драма розвивається набагато цікавіше.

Тут повний набір серіальних кліше про заможні родини з їх проблемами, але усі вони на диво спрацювали. Актори виглядають органічними у своїх ролях, а їх легенди спрацьовують. Тут глядачам продадуть і нещасне кохання, і розбиту родину, яка намагається зібрати усе докупи, і навіть трошки історій про жіноче нещастя. Однак це легкі сюжетні арки, які доволі вдало підкріплюються працюючими кліфгенгерами у кінці кожного епізоду. Картина вийшла одразу, тому легко дивитися епізод за епізодом у пошуках відповідей.

Це рядовий та легкий серіал, який на доволі простих прикладах пояснює важливість родини та сімейних зв'язків. Те що треба для вечірнього перегляду.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ@serialsnewsua

усе про серіали

4.6KПрочитань
0Автори
13Читачі
На Друкарні з 28 жовтня

Більше від автора

  • Огляд серіалу Періш / Parish

    Типові історії з простим сюжетом, майже завжди мають легкий комерційний успіх. Але подібну тезу можна прикладати до великих фільмів у прокаті, де люди йдуть на харизматичного Стейтема чи Скалу Джонсона.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд серіалу Пальм Рояль / Palm Royale

    Раз у рік на якомусь сервісі точно виходить картина про заможних американок з минулого століття, які живуть своє найкраще життя і раптом до них підбирається хтось з низів та усе псує. Це вже стало класикою і наразі усе це виглядає як викидання грошей за вітром.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається