Огляд WWE NXT 24.10.2023

Привіт усім і ласкаво просимо на черговий огляд NXT, який сьогодні є спеціальних двотижневим спецвипуском! Нас чекає багато цікавого: Беккі Лінч захищатиме титул чемпіонки NXT проти Лайри Валькірії, Тоні Д'Анджело і Стекс попробують залишити за собою командні титули NXT у матчі проти Чейз Ю, а також матч “Гасне світло“ між Блер Девенпорт і Джіджі Долін. Крім того, Роксана Перез зустрінеться з Кіаною Джеймс на території "Диявольського майданчика". Крім цього Лексіс Кінг дебютує на NXT, а ведучими будуть Шотці та Скарлетт, тож має бути весело. Не майте сліз, будь ласка. Це марна трата добрих страждань. Погнали.

Шоу розпочинає виступ гурту New Year’s Day із треком “Vampyre”, який є офіційним саундом цього шоу.

WWE Photo

Шотці та Скарлетт виходять на ринг. Шотці в ролі Пінхеда каже, що має що нам показати. Скарлетт в образі Марії Антуанетти каже, що вони не хочуть змушувати нас чекати, інакше ми можемо втратити голову. На черзі у нас матч за правилам "Диявольський майданчик".

Роксан Перез проти Кіани Джеймс за правилами Диявольського майданчика

WWE Photo

Суцільна “автокатастрофа”. Кіана не найкращий виконавець NXT, але тут вона чудово попрацювала з Роксі, і вони добре співпрацюють одна з одною. Це був чудовий початок для шоу.

Переможець: Роксана Перез (10:48)

Вік Джозеф розмовляє з Мело. Він запитав Хейса, чи це він напав на Тріка Вільямса минулого тижня. Мело уточнює, чи це допит, чи інтерв'ю, і каже, що це звучить так, ніби він повинен вважати себе винним. Він каже, що це божевілля. Джозеф запитує, що Мело має застосувати іншу тактику проти смоктунова тепер, коли він претендент. Мело каже, що він повинен запитати себе, як перемогти цього чемпіона, зазначаючи, що це емоційне питання. Йдеться про його мотивацію, і справа не лише в титулі, а в тому, щоб бути "ним". Вся робота і досягнення лише для того, щоб бути другим? Мело каже, що немає ніяких "що, якщо", ніякого "Тріка", нічого іншого. Вік Джозеф запитує, чи був би він претендентом №1, якби Трік був в тому самому матчі. Мело знімає окуляри і каже, що так. Коли прийде час, він зробить те, що повинен. Він каже, що цей бій пройде на честь Тріка, справедливість за Тріка. Він йде, незважаючи на те, що Вік каже, що у нього є ще питання.

Шотці та Скарлетт ворожать на картах таро для Мета-четвірки і пророкують їм катастрофу. Скарлетт робить кілька передбачень, які не подобаються Мета-Четвірці, і коли вона йде, Мета-Четвірка явно лякається. А на задньому фоні видно, як Акіра Тозава краде Кубок Спадщини.

Лексіс Кінг проти Данте Чена

WWE Photo

Чудовий дебют для Кінга, враховуючи наданий йому час. Очевидно, що у нього є потенціал, якщо його правильно скерувати. Подивимося що з ним буде далі.

Переможець: Лексіс Кінг (4:12)

Чейз Ю готується до свого матча, і вони дякують Теї та Джейсі за те, що вони разом з ними. Тея кидає тінь на те, що вона не збирається здаватися. Заходять Тоні Ді та Стекс, роблять кілька інсинуацій, а потім йдуть.

Келані Джордан проти Аріанни Грейс: півфінал турніру NXT Breakout

WWE Photo

Досить пристойний матч. Не надто дівчата мудрували з поєдинком, але вони зробили свою справу, і Грейс зробила значний прогрес.

Переможниця: Келані Джордан (7:35)

Фон Вагнер продовжує працювати над своєю реабілітацією, разом з ним таком Містер Стоун. Фон запитав Стоуна, чому він виходить на бій з Брейкером, і запитав, чи є у нього бажання померти. Стоун каже, що знає, що йому надеруть дупу, але якщо він зможе завдати бодай одного удару, це буде того варте. Фон зворушений тим, що Стоун назвав його своїм другом, і каже, що хотів би вийти на ринг наступного тижня, але він ще не готовий. Стоун каже, що він впорається, а наступний тиждень він присвячує Фону. Він іде, а Фон повертається до реабілітаційних тренувань.

WWE Photo

Шотці та Скарлетт повертаються. Шотці змінила свій образ і тепер вона Едвард Руки-ножиці. Вони рекламують своє шоу на YouTubi "Кімната жахів", в якому братимуть участь Альба Файр та Айла Доун.

WWE Photo

Виходять Брати Крід Крідс та Айві і хвалять їхні костюми, але кажуть, що хочуть спробувати себе в ролі Енджели Гарзи та Умберто Карільйо. Шотці та Скарлетт кажуть, що все має вирішити Колесо, і Айві крутить його. Їм випадає матч за правилами "Столи, драбини і страхи". Джуліус каже, що це послання для Енджели та Умберто, щоб вони боялися, тоді Тоні Ді та Стекс виходять на їхній матч.

Тоні Д’Анджело і Стекс (с) проти Чейз Ю в матчі за командне чемпіонство NXT

WWE Photo

Це був просто чудовий матч. Він був швидким, але не надто, з великою кількістю важливих моментів. Приємно бачити, що Чейз Ю здобули титул після того, як так довго були улюбленцями фанатів.

Переможці: і НОВІ командні чемпіони NXT - Чейз Ю (11:19)

Настав час для "Жорстоких правд" від Натана Фрейзера. Фрейзер каже, що це експрес-випуск, і що він не подобається Дому, але і Дом йому теж не подобається. Навіть якби Домінік не був таким засранцем для всіх, у нього просто обличчя, яке просить прочухана. Сувора правда полягає в тому, що Дом не став би чемпіоном без Судного Дня, і вказує на те, що Рія повинна була врятувати його минулого тижня.

Він каже, що Halloween Havoc. минулого року, був не дуже вдалий для нього і він був травмований, але він повернувся, і наступного тижня вони з Домом змагатимуться за Північно-Американське чемпіонство - якщо Мамі зможе позичити Дому свої яйця на тиждень. Минулого року Halloween Havoc був його найбільшою невдачею, але цього року він здобуде найбільший тріумф.

Джіджі Долін проти Блер Девенпорт за правилами “Гасне світло“

WWE Photo

Жоден з цих двох не вміє встановлювати столи, і мені не подобається гіммік з вимкненням світла, але в іншому все було дуже добре.

Переможниця: Блер Девенпорт (12:31)

Вік Джозеф розмовляє із смоктуновим про його матч наступного тижня. Він запитує, як це - бути чемпіоном, і ригачка каже, що він говорив про те, що це його доля, і це не були порожні слова. З самого дитинства його життя було боротьбою. Його сім'я переїхала з країни-гною до Німеччини, і він не мав нічого. Він боровся і досяг свого призначення. Він каже, що був удома, і його син мав свій титул, і це був момент великої гордості для нього.

Джозеф запитує смоктунова, як він налаштований на наступний тиждень, і той каже, що його ярість не змінилася і може навіть посилитися. Він розуміє, що це буде ще одна класика, і він прогнеться, але не зламається. Мело зламається так само, як і на шоу “Без Жалю“. Він каже, що не підлаштовується під своїх опонентів, а вони підлаштовуються під нього. смоктунов каже, що Мело у відчаї, і нематеріальні фактори будуть вирішальними. Його титул - це 30 років самопожертви, і він незламний. Вік Джозеф каже, що для нього було честю спостерігати за кар'єрою смоктунова з самого початку.

Мело дивиться інтерв'ю по ТВ, і тут з'являються Шотці та Скарлетт у вигляді близнюків Ґрейді. Вони кажуть, що бачили в картах, що всі знаки вказують на нього - як на людину, яка напала на Тріка. Він не вірить у все це і йде, а Шотці та Скарлетт хихочуть.

Сара Шрайбер запитує Тіффані Страттон про те, хто виграє турнір, а Тіф каже, що це не має значення, бо вона більше зацікавлена матчем Беккі і Лайри. Заходить Феллон Хенлі, яка косплеїть Тіфф, і насміхається з неї, врешті-решт, каже, що вона може йти. Тіффані нападає на Феллон і починається бійка.

Лола Вайс проти Кармен Петрович: півфінал турніру NXT Breakout

WWE Photo

Матч мені абсолютно не сподобався, тонна ударів ногами і абсолютно нуль хімії на рингу. Лола була очевидною кандидаткою на перемогу, виходячи з букінгу.

Переможниця: Лола Вайс (3:36)

Чейз Ю святкує свою перемогу за лаштунками. Дюк каже, що тепер вони стануть лідерами. Тея вітає їх, а Джейсі каже, що вони нарешті знають, як це - бути переможцями. До них підходять Челсі Грін і Пайпер Нівен, які вдягнені у ролі Червоної Шапочки та Великого Злого Вовка. Джейсі каже, що вони тут взагалі не показуються, тому вони оповістять про це офіс Майклза і попросять про матч за командні жіночі чемпіонства WWE.

Мета-четвірка злиться на охорону, а Леш знаходить фотографію Акіри Тозави з Кубком Спадщини. Тозава каже, що якщо вони хочуть кубок, то нехай приходять і забирають його. Це в моторошному будинку.

Мело дивиться на Брона і питає: "Що?" Брон каже, що він людина з козирем у рукаві. Хейс каже, що всі хочуть жартувати і що вони намагаються відволікти його від поєдинку наступного тижня. Брон каже, що пару тижнів тому про них говорили на NXT. Брон каже, що він довів, що зробить все, щоб залишитися там де є, а Мело знищив свого найкращого друга, щоб добитися бажаного. Мело каже, що він цього не робив, а Брон каже, що все одно, всі знають протилежне.

Анонси на наступний тиждень:

  • Брон Брейккер проти Містера Стоуна

  • Брати Крід проти Енджело та Умберто в матчі за правилами Столи, Драбини і Страшилки

  • Домінік Містеріо проти Натана Фрейзера в матчі за Північно-Американське чемпіонство NXT

  • Челсі Грін і Пайпер Нівен проти Джейсі Джейн і Теї Хейл в матчі за жіноче командне чемпіонство WWE

WWE Photo

Перед мейн-івентом появилась Джейд Каргілл!

Беккі Лінч проти Лайри Валькірії в матчі за жіноче чемпіонство NXT

WWE Photo

Це було просто неймовірно. Лайра та Беккі показали все, або практично все, що мали. Це був матч якості PPV. Перемога Лайри стала справжньою передачею естафети і перетворила Валькірію на справжню чемпіонку.

Переможниця: і НОВА чемпіонка - Лайра Валькірія (16:06)

Беккі хапає титул і дивиться на нього, потім віддає його Лайрі та обіймає її. Беккі йде, а Валькірія високо тримає титул. Чудовий момент для завершення шоу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

  • Elimination Chamber 2024

    Всім доброго дня! Цієї суботи, 24 лютого, в місті Перт, Австралія - відбудеться щорічне, чотирнадцяте за ліком ППВ Елімінейшн Чембер!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Elimination Chamber 2024

    Всім доброго дня! Цієї суботи, 24 лютого, в місті Перт, Австралія - відбудеться щорічне, чотирнадцяте за ліком ППВ Елімінейшн Чембер!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe