Огляд WWE NXT за 05.12.2023

Я не чую чи тут фанати NXT є? Сьогодні на нас чекає останній випуск цього щотижневика напередодні останнього преміального шоу року - Ля Фініта! Нагадую, що ви зможете подивитись це PLE разом з нами, в нашому телеграм-каналі, вже в цю неділю о 19:00. Сьогодні же ми дізнаємось останні вільні слоти в обох Iron Survivor матчах, а також побачимо останні слова інших реслерів напередодні Ля Фініти. За коментаторським столом Вік Джозеф і Букер Ті. Погнали.

Жіночий кваліфікаційний Iron Survivor матч: Тея Хейл проти Роксан Перез проти Феллон Хенлі проти Кіани Джеймс

WWE Photo

Матч був побудований навколо протистояння Перез і Джеймс, і це непогано, особливо з урахуванням того, що Хенлі здобула одну з найбільших перемог у своїй кар'єрі. У неї не найкращий показник успіху, але здається, що вона здатна зробити дуже багато. Варто ще відзначити, що Лайра Валькірія спостерігала за цим боєм за лаштунками, а на задньому фоні Татум Пакслі спостерігає за Лайрою. Гарний початок шоу.

Переможниця: Феллон Хенлі (10:13)

Келлі Кінкейд запитує Лайру Валькірію, хто, на її думку, переможе на Ля Фініті у поєдинку Iron Survivor. Але перш ніж вона встигає відповісти, заходить Лола Вайс і каже, що Валькірія забігає наперед, адже вона може використати свій контракт переможниці Breakout турніру , коли забажає. Електра тизерить, що Лола, використає свою можливість, і тут заходить Татум Пакслі і каже, що готова битися з Лолою сьогодні.

WWE Photo

Після перерви на ринг виходить Вес Лі з милицею. Він виглядає дуже засмученим і каже, що до Ля Фініти залишилося чотири дні. І він уявляв, як розмазує Брудного Дома по всій Total Mortgage Арені, як почує відлік 1-2-3, а потім почує, як його оголосять новим Північноамериканським чемпіоном NXT. Але, на жаль, цього не станеться. Він каже, що говорить це не через невпевненість чи сумніви, бо один на один, чоловік на чоловіка, Дом не впорається із запальним серцем Лі. Тим самим серцем, яке здолає будь-якого супротивника за будь-яких обставин, і тим самим хлопцем, в якого ми всі вірили. Він каже, що наша підтримка не допоможе йому зараз і не поверне відчуття до його ніг або забере нестерпний біль, який він відчуває. Лі каже, що йому знадобиться операція і час, і він не впевнений, коли ми побачимо його знову. Але так само, як він повстав з попелу, щоб стати найбільшою зіркою, яка коли-небудь була на ринзі NXT, він повернеться і закріпить свою спадщину як один з найкращих. Він каже, що це не прощання і він ще далеко не закінчив. Він каже, що давайте просто скажемо: "Побачимося пізніше".

WWE Photo

І тут, звичайно ж, з'являється Дом. Він насміхається з Веса і каже: "Дивіться всі, Вес Лі знову їде додому! Дом каже, що він не сумнівається, що Лі потребує операції, оскільки виглядає так, ніби він ледве стоїть на ногах. Але уявіть, що відчуває спина Домініка після того, як він тягнув на собі весь WWE протягом останніх двох років. Поки Лі буде ще рік відновлюватися, сидячи вдома з усіма цими людьми, спостерігайте за тим, що він робить з цим титулом. Дом зауважує, що у нього тепер є вихідний, щоб відпочити з Мамі!

WWE Photo

Вес каже, що Містеріо краще пригальмувати. У Дома не буде з ним бою, але він все одно не залишиться без поєдинку. На троні з'являється Рей Містеріо і каже, що Дом захищатиме Північноамериканське чемпіонство на Ля Фініті, і Рей буде там, щоб побачити як ця суперзірка відбере титул у Дома. І ця людина - майбутнє lucha libre - Драгон Лі!

Драгон Лі тут! Дом розлючений! Драгон виходить на ринг і витріщається на Дома, але Домінік не став чекати і атакує Драгона Лі. Лучадор ухиляється і наносить удари. Після цього Лі намагався провести павербомбу, але Домінік ухиляється і тікає з рингу. Лі піднімає чемпіонство і каже, що покінчить з Домініком в цю неділю.

Кілька хвилин тому, за лаштунками, Кіані Джеймс оглядали спину, а Іззі Дейм зайшла, щоб запитати, чи все гаразд з нею. Кіана каже, що наступного разу, коли вона побачить Роксі, вона буквально прикінчить її. Звичайно, Роксі була там, і вони накинулися одна на одну. З'являється Ава і каже, що вона подбає, щоб зробити їхній матч офіційним на Ля Фініті.

Нам нарешті анонсують чоловічий NXT Breakout турнір. В ньому будуть брати участь Райлі Озборн, Кіану Картер, Тевіон Хайтс, Діон Леннокс, Лука Крусіфіно, Майлз Борн, Трей Бірхілл і Оба Фемі. Старт вже наступного тижня!

Татум Пакслі проти Лоли Вайс

WWE Photo

Вони провели поєдинок швидко і по суті, і Вайс здобула перемогу, але принаймні Пакслі встигла провести кілька власних атак, щоб не перетворити все дійство на сквош. Суть цього бою полягала в тому, щоб підштовхнути Вайс до її титульного матчу.

Переможниця: Лола Вайс (4:04)

Події минулого тижня, Аксіом підійшов до Нейтана Фрейзера і запитав: "Важка ніч?" Нейтан каже, що очікував побачити когось іншого. Аксіом засміявся, і сказав, що, можливо, Нейтан хоче цього, і простягнув йому маску. Фрейзер незадоволений і пропонує їм провести матч, на що Аксіом погоджується. Нейтан пропонує, щоб вони побили один одного до напівсмерті, а потім потиснули один одному руки.

На парковці Келлі Клінкейд запитує Барона Корбіна, чи не хвилюється він через смоктунова. Корбін каже, що він дістане смоктунова там, де йому буде потрібно, і буде дуже приємно забрати у нього титул у неділю.

На відео Аноніма з NXT видно Тріка і Мело 17 жовтня. Трік щось обурливо розказує, а потім йде, а Мело бере свій телефон, щось набирає в ньому, а потім слідує за Вільямсом.

Академія Альфа проти Мета-четвірки

Дивіться, це був комедійний матч, а для тих, хто не любить комедії? Просто пропустіть це. Але якщо не брати до уваги ботм Ори і Отіса, це було дуже весело.

Переможці: Академія Альфа (11:03)

На початку цього тижня, Галлус зайшли до бару, а там були Хенк і Тенк. Галлус попросив їх піти, а Хенк сказав, що “три пива за їхній рахунок”. Вони хочуть поговорити про бізнес, і Галлус каже, що вони мають час, поки не вип'ють це пиво. Хенк і Танк кажуть, що хочуть піднятися на вершину, і їм потрібно зустрітися з найкращими хлопцями, і немає нікого більш успішного, ніж Галлус. Галлус відмовляється в матчу, а Хенк намагається говорити на шотландському жаргоні. Це жахливо, і це злить Вольфганга, але це також забезпечує їм матч.

Ава виходить з офісу Майклза, і її запитують, що вона там робила. Вона каже, що Роксі та Кіана не можуть вирішити свої суперечки, тож тепер все офіційно: Кіана Джеймс зустрінеться в матчі проти Роксани Перез на Ля Фініті в сталевій клітці!

WWE Photo

Байрон Сакстон з учасницями поєдинку Iron Survivor. Він представляє Тіффані Страттон, Леш Ледженд, Блер Девенпорт, Келані Джордан та Феллон Хенлі. Сакстон каже, що всі вони мають шанс запевнити, чому саме вони переможуть, і викладає правила цих дебатів. Тіффані говорить першою і каже, що все починається і закінчується в центрі Всесвіту. Тіфф каже, що вона найулюбленіша, найталановитіша, найспортивніша, і навіть Шарлотта Флер назвала її майбутнім, чого не може сказати ніхто інший. Вона каже, що вона єдина на рингу, хто володів чемпіонством NXT, і вона поверне собі його назад і стане дворазовою чемпіонкою.

WWE Photo

Наступною виступає Келані, яка каже, що вона тут новенька, з найменшим досвідом і не знає, чого очікувати від матчу. Але хто знає? Ніхто з інших не брав участі у подібному матчі минулого року. Вона має першокласну витривалість і може витримати 25 хвилин.

WWE Photo

Тіффані каже, що вона теж займалася гімнастикою, і перед промовою Леш починається перепалка. Леш каже, що промова Келані була дуже милою, але ніхто не хоче слухати її. Вона не погоджується з тим, що Тіфф найбільш спортивна, але погоджується, що Страттон виглядала спортивно, коли Беккі перемогла її в титульному матчі. Вона каже, що з точки зору стратегій, вона працювала з Ноамом Даром, тож знає про поєдинки, де треба проводити багато утримань. Вона бугай і буде залякувати їх усіх у штрафному боксі.

Черга Блер. Вона тут не для того, щоб перевершити всіх односкладовими репліками, це не її стиль. Їй ніхто з них не подобається, і їй байдуже, що вони про неї думають, але ніхто з них не прийде за нею, бо боїться опинитися на лікарняному ліжку, як Ніккіта Лайонс і Сол Рука.

WWE Photo

Феллон каже, що вона все зрозуміла, Блер начхати на всіх на рингу, і їй теж. Вона пробігається по всіх хілах і каже, що не має претензій до Келані, але вони обидві прагнуть одного й того ж.

WWE Photo

Тіфф каже, що вони змарнували останній слот на Феллон, а Леш кричить, щоб Тіфф не перебивала. Вони починають сперечатися, і Байрон каже, що вони обіцяли не робити цього. Феллон каже, що виховані жінки рідко потрапляють в історію, тому Тіффані - сука! Це переростає в бійку.

Аксіом проти Нейтана Фрейзера

WWE Photo

Хлопцям не дали показати на що вони здатні, адже їх поєдинок був перерваний бійкою в рингсайді серед учасниць матчу Iron Survivor.

Переможець: без результату (2:06)

НІККІТА ЛАЙОНС ТУТ! Вона появляється на рампі та атакує Блер Девенпорт.

Андре Чейз виступає на трибуні, коментуючи свої минулотижневі слова. Він каже, що минулотижневі новини про нецільове використання коштів та нелегальні азартні ігри потрясли до глибини душі. Він хоче чітко заявити, що людина, яка зробила все це - це він. Тея каже: "Звичайно". Він каже, що вони опинилися в такій ситуації через його нерозсудливість. За результатами розслідування Чейз Ю перебуває під академічним випробувальним терміном, і до нього застосовано санкції. Усі студенти, які вступили після цього, не мають права на фінансову допомогу. Тея каже, що їм було б легше зрозуміти, що вони мають робити, якби він сказав їм, скільки він заборгував. Він винен сотні тисяч, і це ще не все. Він взяв позику, яку не може повернути, поставивши себе і Чейз Ю в компрометуюче становище. Він каже, що це він втягнув їх у цю халепу і він же їх і витягне. Дюк запитує, чи можуть вони чимось допомогти? Хтось пропонує влаштувати продаж випічки, хтось - автомийку, і Джейсі піднімає руку. Третя людина пропонує експрес-курс про те, як уникнути фінансової кризи. Тея в шоці, і Джейсі виводить її з цього стану. Чейз каже, що впевнений, що вони зможуть пройти через це разом.

Трік підходить до Мело і запитує, що це, в біса, було (мається на увазі за відео). Мело каже, що зараз він зосереджний на своєму поєдинку. Трік каже, що йому потрібні відповіді зараз, але Мело йде геть.

Лексіс Кінг каже, що камера завжди знаходить його, але він не збирається втручатися в поєдинок Кармело Хейса, тому що він не втручається в поєдинки своїх друзів.

Едді Торп дає інтерв'ю за лаштунками і каже, що його ребра не в порядку, але у нього є шанс потрапити в Iron Survivor матч і помститися Дайжаку.

Чоловічий кваліфікаційний Iron Survivor матч: Кармело Хейс проти Тайлера Бейта проти Джо Коффі проти Едді Торпа

WWE Photo

Чорт забирай. Це був справжній жах в кращому розумінні, за яким важко було встигати. Хоча хаосу було трохи забагато, але це лише незначний штрих на тлі чудового поєдинку. Фантастична робота всіх учасників.

Переможець: Тайлер Бейт (11:04)

Після поєдинку Бейт каже, що він - остання людина, яка попадає на Ля Фініту, і він знає, що на нього чекає. Зазвичай він прагне миру та спокою, але чорт забирай…

WWE Photo

З'являється Дайжак, який каже, що Бейт такий же божевільний, як і Едді. Потім він б'є атакує Едді Торпа, якому допомагають офіційні особи, і каже, щоб той забрався звідси. Після цього Дайжак забирається на ринг і каже, що Бейт - великий сильний хлопець з великим сильним серцем, який працює на повну і думає, що у нього є шанс в цю неділю. Бейт каже, що у нього є більше, ніж шанс -

WWE Photo

А ось і Брон! Брейккер каже, що вони поняття не мають, що їх чекає в неділю, і краще сподіватися і молитися, що він буде останнім учасником, тому що якщо ні, то вони всі підуть у штрафну камеру, яка, ймовірно, є найбезпечнішим місцем для них. Він каже, що вони повинні залишатися в боксі для їхнього ж блага. А ось і Бріггс. Брон запитує, чи той прийшов за ним, а Бріггс каже йому заткнутися. Він знає, що його недооцінюють, але він чекав цього все своє життя, і зараз він ставить на себе. Брон каже, що Бріггс дурніший, ніж здається.

WWE Photo

ТРІК ВІЛЬЯМС! Він не в настрої, тож одразу переходить до справи, він атакує Дайжака! Почалась тотальна бійка між усіма. На ринг вибігла охорона, щоб всіх розборонити, проте у них це погано виходить.

Після перерви Вільямс підходить до Мело і запитує його, чи не він надсилав смс Лексісу Кінгу, щоб він напав на Тріка. Хейс знову заперечує і каже, що ніколи не працював би з Кінгом. Щоб довести це, Хейс збирається отримати матч з Лексісом Кінгом на Ля Фініті.

WWE Photo

Корбін та смоктунов сидять за столом на рингу, і Корбін каже, що він розпочне, але смоктунов заперечує. Він каже, що Корбін перетворив цей матч на щось більше, ніж титульний бій, який Корбін не зміг виграти раніше. Він каже, що Корбін може висміювати його акцент і все інше, але він висміяв сім'ю смоктунова, і це перейшло межу.

WWE Photo

Корбін каже, що чує відмовки і що смоктунов міг би привезти свою сім'ю сюди - завжди є вихід. Корбін каже, що це все відмовки, які смоктунов вигадує собі, щоб спати в порожній квартирі, і що він робить зі своїм сином те саме, що його батько робив з ним.

WWE Photo

смоктунов розлючений і рве на собі піджак і краватку, коли Корбін насміхається з нього. смоктунов каже, що намагається стримувати його, бо якщо він випустить його зараз, а не в неділю, то матчу на Ля Фініті не буде, бо Корбін поїде на швидкій і не зможе забрати собі титул, щоб додати до своїх матеріальних позицій. Він називає Корбіна матеріалістичним сучим сином.

WWE Photo

Корбін каже, що справа не в матеріальних цінностях. Для смоктунова це просто захист титулу, а для Корбіна - це визнання. Він був помітним на ТВ протягом восьми з гаком років, і він забирає те, що належить йому. Він каже, що кров смоктунова кипить. смоктунов штовхає стіл, і Корбін каже, що це все! Він пройшов крізь вогонь і назад, і він зробить це знову. Корбін каже, що зробить це легко, і ставить стіл у кутку, повернувшись спиною до смоктунова. Барон каже, зроби це заради своєх сім'ї! Він каже, що смоктунов боягуз. смоктунов розвертає Корбіна і обіймає його, кажучи, що єдиний, хто може знищити дракона - це сам дракон! Корбін збентежений, а смоктунов починає сміятися.

В рингсайді появляються учасники чоловічого Iron Survivor матчу, які переносять бійку на ринг. Офіційні особи тут безрезультатні, оскільки бійку вони зупинити не в змозі.

Брон пробиває стіл Тріком і Бріггсом, а Бейт проводить клоузлайн Дайжаку. На тотальнома хаосі і одним вцілілим - Бейтом, шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.3KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається