Огляд WWE Raw за 18.12.2023

Вітаю всіх на черговому огляді Понеділкового RAW. Це останній епізод цього року на який компанія анонсувала 3 титульних матчів, а також багато чого іншого. Крім цього ми продовжимо крокувати до Королівської Битви. Сьогодні ми у Wells Fargo Arena, Де-Мойн, штат Айова. За коментаторським столом Майкл Коул і Вейд Барретт. Погнали.

WWE Photo

До рингу виходять Судний День в повному складі! Деміен Пріст хоче, щоб всі фанати піднялись. Фінн Балор в свою чергу вітає Братів Крід, говорячи що вони заслужили свій шанс. Це буде найбільший бій в їх кар'єрі, найбільший вечір у їхньому житті. Проте для Судного Дня, однак, це просто ще одий рутинний робочий день. Рія Ріплі каже, що вони рулять протягом всього 2023 року, і вони будуть рулити у 2024 році. Домінік Містеріо намагається заговорити, але натовп йому не дає цього зробити.

WWE Photo

Грає музичка тема Р-Труфа, який власне і виходить на рингу. Він каже, що Судний День покинув його, він не знав, що вони відкривають сьогоднішнж шоу. Джей Ді МакДона запитує, що він тут робить.

Труф каже, що він тепер частина Судного Дня. Його посвятили минулого тижня, хоча і Пріст трохи перегнув палку. Фізично та емоційно. Він каже, що Пріст не мав на увазі саме це, коли говорив, що йому не подобається Труф. Він бачив це в його очах. Джей Ді просить Р-Труфа піти з рингу, якщо він боїться отримати травму. Труф каже, що, схоже, всі хочуть бійки. Ряя хоче побити Айві, Фінн і Деміен хочуть побити Братів Крідів. І йому теж потрібен хтось, кого можна побити. Він дивиться на Джей Ді. Джей Ді не відступає. Труф каже, що між ним і Джей Ді існує велика ворожнеча, тож варто це вирішити, щоб вони могли стати щасливою родиною. Але це потрібно зробити правильно у поєдинку за правилами “Диво на 34-й вулиці”. Труф додає, що це буде поєдинок з умовою - хто програє його, той покидає Судний День. Джей Ді не згоден з цим, Пріст збирається втрутитися. Рія зупиняє його, Пріст каже, що це гарна ідея і схоже вони погоджуються на поєдинок.

Р-Труф проти Джей Ді Макдони в “Диво на 34-й вулиці“ матчі

WWE Photo

Це був дещо безглуздий бій, якого можна було очікувати, і в цьому немає нічого поганого. Я навіть міг би додати більше веселий моментів з купою інших предметів та різдвяних прикрас. Це різдвяна традиція. Гарний початок, навіть якщо це була звичайна “вулична бійка”.

Переможець: Р-Труф (9:55)

WWE Photo

Ная Джекс тут, і, на щастя, перш ніж вона встигає сказати хоть щось, Беккі Лінч виходить з високо піднятою рукою. Джекс залишає ринг. Беккі дивується, куди вона йде. Вона знає, що Ная хоче щось сказати.

WWE Photo

Ная каже, що як би їй не хотілося знову розбити Беккі обличчя, у неї є важливіші справи - вона збирається взяти участь у Королівській Битві. Беккі каже, що по правді - всім байдуже на це. І продовжила говорити, що вона прийшла сюди шукати бійки. Джекс каже, що вони ніколи мали матчу 1 на 1, тому що всі бояться, що вона може зробити з Беккі. Погляньмо правді в очі, Беккі заробляє гроші в компанії, і якби вони зійшлися один на один, це був би кінець для Лінч.

Беккі каже, що вона не тільки заробляє гроші, але і вона буде битися з будь-ким, будь-коли і будь-де. Це не WWE перешкоджає цьому, це тільки Ная. Усе існування Джекс проходить під чиїмось ім'ям - спочатку її двоюрідної сестри, тепер Беккі. Її єдина претензія на славу полягає в тому, що вона зламала ніс Беккі Лінч. Якщо це не так, то Беккі пропонує це доказати прямо тут і зараз.

Джекс кличе суддю, каже, давай зробимо це. Вибігає рефері, Ная спускається по рампі в сторону рингу, вона готова. Проте тільки но вона була на апроні і щось передумала. Злізла назад в рингсайд і каже, що бій станеться на її умовах. Він відбудеться в Сан-Дієго, її рідному місті через 2 тижні. Джекс розвертається і йде за лаштукни, але Лінч не готова з цим миритися і накидується на спину Наї. Вибігають охоронці, щоб розійняти жінок. Цим користується Джекс і проводить удар в спину Беккі.

Image

Кофі Клаус за лаштунками зустрічає #DIY. Він запитує, що вони хочуть отримати на Різдво? Чампа каже, що вони хочуть командні титули, але Кофі дає їм футболку Джея Усо. Після цього Гаргано і Чампа зустрічають Міза. Джонні каже, що незважаючі на минули протиріччя між ними, Міз був в ударі минулого тижня. Томасо виправляє Гаргано і каже, що Міз був КЛАСНИМ.

Матч за Інтерконтинентальне чемпіонство: Гюнтер (с) проти Міза

WWE Photo

Я думаю, що всі усвідомлюють, що ми на етапі, коли Гюнтер може програти. Гюнтер готовий до мейн івенту, і важливість Інтерконтинентального титула виросла як ніколи раніше. У той же час, Міз - чудовий вибір, як на мене, на роль наступного чемпіоно. Чудовий матч.

Переможець: Гюнтер (21:09)

Image

Ми за лаштунками, де Гюнтера вітає його команда, але він дещо засмучений. Він каже, що мусить бути відсутнім декілька тижнів, щоб перезарядитися, але Імперіум залишиться тут. Він очікує, що вони будуть шліфувати, наполегливо працювати і, нарешті, вразять його.

До них підходить Кофі Клаус, але Людвіг Кайзер каже йому, що у них немає часу на ці дурниці. Каже, щоб Кофі забирався геть з його очей. Кофі все ще має для них подарунок. Кайзер відкриває його. Це шматок вугілля.

Image

Шинске Накамура зачитує свою версію "Жаху перед Різдвом". Під час цього промо Накамура ображає Коді та його покійного батька. Він каже, що його ціль - це побачити, як Роудс буде жити в страху. Він бажає Коді щасливого Різдва і обіцяє, що їхній наступний поєдинок буде останнім для Роудса.

WWE Photo

Після цього Коді Роудс атакує Накамуру. Охорона намагається зупинити його, але Коді швидко розправляється з ними, а потім перелітає через барикаду. Він підготовлює коментаторський стіл.

Він намагається провести КросРоудс, але охорона хапає Накамуру і відправляє його на ринг. Коді стоїть на столі, розлючений. Шинске посміхається на рингу. Він виходить і прямує вгору по рампі, поки охорона проводжає його.

За лаштунками Акіра Тозава просить в Адама Пірса про матч. Пірс здається невпевненим щодо цього, але погоджується. Появляються жіночі командні чемпіонки WWE, які хочуть, щоб їхній матч відмінили через свято, але Пірс відмовляється. Після цього появляється Бронсон Рід, який хоче поговорити з Пірсом про наступного претендента на Інтерконтинентальне чемпіонство.

Матч за жіноче командне чемпіонство WWE: Пайпер Нівен і Челсі Грін (с) проти Катани Ченс і Кайден Картер

Це не найгірша ідея змінити титули, оскільки Ченс і Картер, принаймні, для різноманітності, є постійною командою. А якщо чесно, то на ці титули, відверто, все байдуже. WWE якось тільки зараз витягують з ями чоловічий командний дивізіон, а жіночий, як такий, взагалі відсутній. Я б краще відмінив це чемпіонство і ввів якесь другорядне сольне чемпіонство для жінок.

Переможниці: Катана Ченс і Кайден Картер ТИТУЛЬНА ЗМІНА (9:35)

За лаштунками Академія Альфа тренується разом з Айві Найл. Її мета на 2024 рік - стати чемпіонкою WWE серед жінок. До них приєднується Акіра Тозава, щоб повідомити своїй команді, що у нього сьогодні матч. Всі інші запитують з ким саме? Тут заходить Айвар і Тозава каже: “З ним“.

Ми все ще за лаштунками, де нові жіночі комадні чемпіонки радіють своєму тріумфу у присутності інших жінок. До них підходить Кофі Клаус, щоб запитати, чого б вони хотіли на Різдво, але вони відповідають, що вже мають усе необхідне. Кофі йде. Ченс каже, що у них був не найлегший шлях, але мрії збуваються. Вони хочуть веселитися. Наталія, Теган, Зої та Шейна залишилися обдумати, хто ж має стати новими претендентками на ці титули.

Акіра Тозава проти Айвара

WWE Photo

Це було краще, ніж я очікував. Тозава все ще може показати реслінг, і коли він не дає зрозуміти, що він комедійний хлопець з Академії Альфа, він все ще може бути досить хорошим. Перемога Айвара - це правильний шлях, але принаймні цього разу йому довелося попітніти.

Переможець: Айвар (4:05)

WWE Photo

Сет Роллінз тут, і він вдома! Він каже, що після минулого тижня відчуває себе більш мотивованим, ніж будь-коли. Зачекайте і побачите, що він зробить у 2024 році. Це почнеться з першого дня, коли він захищатиме свій титул проти Дрю МакІнтайра.

WWE Photo

МакІнтайр не заставив себе чекати. Сет знімає піджак. Дрю МакІнтайр обступає його. Сет каже йому, що він не забув про удар по голові кілька тижнів тому, тож Дрю варто бути обережним. Дрю каже йому, що він тут не для того, щоб битися, але він тут, щоб сказати Сету, що пишається ним. Багато людей цілують в дупу, коли мова заходить про СМ Панка, але не Сет. Він сказав Панку правду, так, як її потрібно було сказати, і це були слова справжнього лідера. Дрю каже, що це, мабуть, дуже добре, що Сет повернувся додому. Він пригадує, як нещодавно повернувся додому. Він почав відчувати провину, бачити, як старіють члени його сім'ї, як старіє його батько, і після 16 років він вперше в житті запитав себе, чи було це все того варте. Він думає, що Сет може зрозуміти його. У нього є людина, з якою він ділить своє життя, його дружина перебуває в такому ж становищі, як і він, в іншому кінці світу, жертвуючи часом, проведеним зі своєю сім'єю. Сет був частиною всього цього, пропускаючи весілля, не підводячи фанатів, пропускаючи похорони. Його мама, батько, Дрю хотіли бути там, але вони казали, що не смій повертатися додому, продовжуй гнатися за мрією - тоді, звичайно, їх тут вже не буде. Він повинен знати, що біль, який він завдав своїй сім'ї, не був даремним, і він готовий помститися Сету за все. Він зробить усе можливе, щоб отримати це чемпіонство на RAW Day 1.

Сет каже, що справа в тому, що він не знає, як ставитися до Дрю. Він хоче вірити Дрю, але останнім часом його дії та слова не збігаються, тому він не знає, чи вірити йому, чи викривати його у брехні. Але він скаже ось що. Він поважає Дрю. Він знайшов шлях назад, проклав собі шлях до ще одного шансу, і він зробив це. Однак він хоче знати, як сильно Дрю потребує цього, що змушує його думати, що результат буде іншим. Він не та сама людина? Чи означає це, що він готовий обманювати? Робити людям боляче? Йти короткими шляхами? Єдина людина, яка заважає Дрю стати чемпіоном - це сам Дрю. Цього тижня він подивиться Дрю в очі і скаже йому, що йому шкода Дрю. Щасливого Різдва, Дрю.

Сет залишає ринг, і, звісно, Дрю намагається атакувати його. Сет завдає суперкік, після чого проводить стрибок самогубця! Дрю проводить хедбат, а після цього піднімає Сета і проводить йому Алабама Слем на сходинки.

WWE Photo

Кофі Кінгстон спускається до рингу, щоб поділитися святковим настроєм, але тут на нього нападає Імперіум! Вони б'ють Кофі на рингу, але тут з'являється Джей Усо, щоб врятувати його. Він викидує обох хлопців з рингу. Джей стрибає на них через верхній канат, а потім викликає Кайзера на бій.

Джей Усо проти Людвіга Кайзера

Значна частина поєдинку була пропущена через рекламу, але це був не поганий бій, в якому Усо здобув перемогу. Більшою проблемою тут, швидше за все, буде те, що Гюнтер захоче розібратися з Імперіумом, коли він повернеться. Я не відкидаю того, що після Нового Року Джей Усо матиме програму з Гюнтером.

Переможець: Джей Усо (10:02)

Image

Ми за лаштунками, у роздягальні Судного Дня. Учасники фракції насміхаються з Макдони через його поразку на початку шоу. Пріст іронічно каже, що тепер Джей Ді покидає Судний День, а Макдона на свій захист каже, що Р-Труф не є частиною Судного Дня. Деміен Пріст переводить тему і каже, що це все жарти. Рія Ріплі повідомляє, що на RAW Day 1 вона зустрінеться з Айві Найл в титульному поєдинку. А Балор і Пріст кажуть, що вони успішно захистять своє чемпіонство сьогодні.

Анонси на RAW Day 1:

  • Беккі Лінч проти Наї Джекс

  • Теган Нокс і Наталія проти Шейни Базлер і Зої Старк

  • Рія Ріплі (с) проти Айві Найл в матчі за світове жіноче чемпіонство

  • Сет Роллінс (с) проти Дрю МакІнтайра в матчі за чемпіонство світу у важкій вазі

Матч за Беззаперечне командне чемпіонство WWE: Судний День (с) проти Братів Крід

WWE Photo

Я був би не проти побачити перемогу Братів Крід, але я розумію, що вони ще не готові до свого зоряного часу в основному ростері. У них, безумовно, є навички, щоб пройти цей довгий шлях, але дати їм перемогу над двома топовими зірками на цьому етапі може бути помилкою. Судний День здобуває хорошу перемогу, але лишається головне питання - хто зможе відібрати у них ці титули?

Переможці: Судний День (16:13)

На святкуванні Судного Дня шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається