Основи продаж. Можливість.

Ні для кого не секрет,  що ми купуємо що отримуємо. Проте, часто, буває таке, що клієнт до кінця не розуміє, чому покупка у вас є для нього вигідною або необхідною.

Уявім ситуацію, у вас зламався автомобіль, ви шукаєте б/у запчастину і в середньому ця деталь вона вартує 170$. Ви підсвідомо уже попрощались з цим грошима. І тут вам телефонують з одного із сервісів де ви лишали заявку на замовлення, і кажуть, що ця запчастина в них вартує 210$.

Яка ваша реакція? Ви чуєте, що в цьому магазині ви потратите коштів більше, а отримаєте теж саме. І у 90% випадках ви захочете закінчити розмову, тому що розумієте, що тут ви точно купувати не будете, адже середня ціна на деталь - 150$.

Що хоче клієнт? Не важко здогадатись що він хоче, якісно, дешево  та якнайшвидше поремонтувати автомобіль і що б він не зламався через місяць, якщо цей клієнт, звісно, не перекуп)

По-перше, менеджер повинен розуміти, що в них ці деталі вартують більше ніж в конкурентів, а, по-друге, розуміти перевагу їх деталі.

Яку можливість тут може продати менеджер? Економія коштів на перспективу і забути про проблему на довго. Розкажіть, чому ваша деталь вартує більше, чому у вас краща якість, скажіть на скільки довше ваша деталь буде працювати й скільки кошті збереже клієнт купивши у вас.

Нехай людина пофантазує, відчує що вона купила в інших і знову ремонтує автомобіль, знову витрачає гроші й час. 

Ми вміємо малювати картини майбутнього, і ваша робота показати майбутнє з вами в найкращих фарбах. Якщо клієнт працює з вами він має можливість економити й отримувати краще.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Andriy Melnuk
Andriy Melnuk@andrii_melnikk

Про Продажі

25Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 2 лютого

Більше від автора

  • 7 нових методів продаж

    Хоча методи продажі не змінюються так швидко як реклама в ФБ. Проте, в середньому, 1 раз на 3-5 років вже ж таки варто змінювати підходити

    Теми цього довгочиту:

    Маркетинг
  • Том і Джері щоб щебетати

    Вправа яка допоможе вам говорити не запинаючись, підлаштовуватись під ситуацію і на ходу формувати свою думку

    Теми цього довгочиту:

    Продажі

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається