Перший місяць мого челенджу пройшов успішно!

Завданням було прочитати найтовстішу книгу у своїй бібліотеці, а це у мене виявилася «Колонія» Макса Кідрука. Тож розпочався процес читання. На початку я багато чого не розуміла, але не зважаючи на це було цікаво. Потім автор почав розказувати про Марс, стало ще цікавіше. На наступному етапі я запам’ятала імена всіх персонажів і перестала зазирати на перші сторінки де був список дійових осіб Землі, Марса та української діаспори на Марсі. Було дуже багато сюжетних поворотів та цікавих моментів. Одна з причин чому мені так сильно подобаються книги Кідрука — це інформативність. Макс має дивовижне вміння описувати дуже складні речі простими та зрозумілими словами, це дає змогу ще краще уникнути в сюжет та не відчувати різниці між однією з імовірних версій майбутнього та нашою реальністю. І це не зважаючи на те, що у книжці описані події 2141 року! Зрештою, коли книжка стала для мене ще більш комфортною, я почала висувати свої теорії та очікування щодо сюжету наступного розділу. Мені подобається, що кожен розділ ведеться від особи певного персонажа, а також те, що не можна просто проскочити розділ і дочитати книжку до кінця тільки від лиця найзахопливішого персонажа. Ні, так не буде. Автор дуже гарно взаємопов’язує події між розділами, навіть коли вони відбуваються на різних планетах.

Закінчення книжки було для мене очікуваним. Хоча там немає конкретики в подіях я сподіваюся, що мої підозри підтвердяться в наступній частині. Єдиний нюанс — це те, що наступна частина вийде аж у 2026 році.

Квест я виповнила і вже витягнула листочок з завданням на вересень. “Прочитай книжку, яку вибереш методом тику”. Тож до наступних зустрічей.

Читачка

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Марія Андрійчук
Марія Андрійчук@c.h.y.t.a.c.h.k.a

Читаю, творю і витворяю

882Прочитань
0Автори
4Читачі
На Друкарні з 6 грудня

Більше від автора

  • Моє 31 серпня

    Зустріч з авторкою книги

    Теми цього довгочиту:

    Літо
  • Події ПНУ

    Сьогодні до Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника завітав Ігор Вадимович Маслов. Він провів опитування студентів, щодо обізнаності в галузі радіожурналістики на регіональному рівні.

    Теми цього довгочиту:

    Події
  • Книжковий квест

    Нещодавно я натрапила в тіктоці на одну цікаву ідею. Читацький квест. Пошукала в пінтересті у пошуках ідей і ось — готово. Серпень — останній місяць літа, але від того що він останній сумно не стає.

    Теми цього довгочиту:

    Квести

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається