Питання та відповіді щодо RSI Lynx

Зміст

Тепер, коли Lynx від Roberts Space Industries з'явився у Всесвіті, ми задали кілька запитань команді розробників про мобільний, розкішний всюдихід, який дозволяє подорожувати Всесвітом зі стилем та комфортом. Ось відповіді безпосередньо від самих дизайнерів.

Чи буде пасажирська кабіна мати спеціальну амортизацію або підвіску, щоб пасажирів, речі або напої не трясло при швидкій їзді по пересіченій місцевості або по крутих схилах?

Підвіска трохи м'якша, що забезпечує більш комфортну поїздку для тих, хто перебуває на борту. Однак, зрештою, машина базується на шасі Ursa, що зумовлює певний рівень компромісу, щоб зберегти її функціональність на бездоріжжі.

У Lynx, порівняно з Ursa, краща броня чи щити, аби забезпечити додатковий захист для VIP-гостей?

Щити Lynx нічим не відрізняються. Корпус полегшений, а отже, менш міцний, хоча він має невелике броньоване покриття знизу, щоб посилити захист і скоротити розрив у міцності.

Чи йтиме Lynx Rover у комплекті до Constellation Phoenix та Emerald?

Так. Для нових та старих власників Constellation Phoenix та Emerald тепер додається всюдихід Lynx.

Чи передбачено місце та сховище для охоронців та їхнього спорядження?

Передбачається, що охоронці знаходяться спереду в кабіні, а сховище розташоване одразу за ними, щоб вони були готові вийти і захистити машину в разі потреби.

Чи передбачені сховища в пасажирському салоні як інвентар транспортного засобу?

Так, по два поруч з кожним VIP-місцем в задній частині салону.

Star Citizen Lynx KF 03 21 9

Чи має Lynx якісь додаткові засоби самозахисту, наприклад, контрзаходи?

Жодних додаткових засобів самозахисту в порівнянні з Ursa не передбачено.

Оскільки Lynx має іншу конструкцію шин, ніж Ursa, чи буде він по-іншому поводитися на нерівній місцевості? Наприклад, чи він такий же швидкий та керований, як Ursa?

Максимальна швидкість Lynx трохи вища, ніж у Ursa, враховуючи її меншу вагу через меншу міцність корпусу. Керованість залишається дуже схожою на Ursa і на неї трохи впливає вища швидкість і трохи м'якша підвіска.

Чи будуть зовнішні або внутрішні деталі взаємозамінні між двома роверами RSI? Наприклад, чи зможуть гравці в якийсь момент встановити шини Lynx на Ursa?

Можливість модернізації/заміни коліс та підвіски - це те, що ми плануємо підтримувати в майбутньому, але не в цьому оновлені.

Якщо Lynx має приблизно ті ж самі зовнішні розміри, що й Ursa, то чи зможе він поміститися на ті ж самі кораблі?

Одним з основних принципів виробництва Lynx було гарантувати, що він не буде більшим за Ursa, щоб досягти повної сумісності з усією лінійкою Constellation, а також з іншими кораблями.

Lynx має розкішний інтер'єр для зустрічей і коротких екскурсій. Чи є на ньому ліжко або інші зручності для більш тривалих подорожей?

Ліжка на борту немає, але сидіння досить зручні...

Star Citizen Lynx KF 04 21 9

Як гравці отримуватимуть доступ до компонентів транспортного засобу, таких як генератор щитів? Буде доступ зсередини, чи доведеться виходити назовні?

Одразу після входу в машину перед вами буде блок з компонентами, захований за панелями, поряд зі стійкою для зброї та сховищем для місійних коробок.

Що особливого в Lynx, що має привернути мою увагу до цієї машини, а не до Ursa Rover?

Lynx є дещо більш маневреним і швидшим засобом пересування з чудовим оглядом для всіх, хто перебуває на борту. Жертвою цього є набагато менш практичний задній відсік для перевезення вантажу.

Чи оснащений Lynx більш якісними компонентами, ніж Ursa rover?

За винятком озброєння, всі компоненти мають той самий клас, що й у Ursa.

Чи є в комплекті з Lynx Rover особливі фарби або кастомізація?

Так, але всі фарби для Ursa сумісні з будь-яким шасі, в тому числі і для Lynx.

Чи є в комплекті з Lynx Rover особливі фарби або кастомізація?

Так, але всі фарби для Ursa та Lynx сумісні з обома шасі.

Чи є в Lynx Rover холодильник з запасом продуктів?

За замовчуванням у Lynx є шампанське та кілька безалкогольних напоїв.


Відмова від відповідальностіВідповіді точно відображають наміри розробників на момент написання статті, але компанія і команда розробників залишають за собою право адаптувати, покращувати або змінювати дизайн функцій і кораблів внаслідок зворотного зв'язку, тестування, перегляду дизайну або інших міркувань з метою покращення балансу або якості гри в цілому.

Джерело для перекладу: Q&A RSI Lynx

Переклад для @starcitizen_news

Ви можете зареєструватися за моїм реферальним кодом, тим самим підтримати переклад новин, і отримати невеликий стартовий бонус у вигляді 5,000 UEC.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Star Citizen Україна
Star Citizen Україна@starcitizen

Переклади та зведення новин

1.7KПрочитань
5Автори
30Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Star Citizen Live | Історія оповіді

    Під час сьогоднішнього показу ви матимете чудову нагоду дізнатися про людей та історію, завдяки яким Star Citizen стала можливою - про це розкажуть наративний директор Дейв Хеддок та асистент наративного директора Вілл Вайсбаум, які поділяться подіями з ранніх днів розробки.

    Теми цього довгочиту:

    Star Citizen Live
  • Whitley's Guide - Carrack

    Історія легендарного дослідницького корабля Anvil Carrack, який став культовим серед фанатів Star Citizen ще з 2013 року та громадян Об'єднаної Земної Імперії, зробив величезний внесок у поширення людської цивілізації по галактиці.

    Теми цього довгочиту:

    Star Citizen Lore
  • Inside Star Citizen: Провід до Стрибкових пунктів

    Готові до стрибка? Цього тижня, у 200-му епізоді Inside Star Citizen, ми зробимо один маленький крок до системи Пайро і навіть більше: подивимось на стрибкові пункти, покажемо як ними користуватись і що змінилось з моменту їх першого показу.

    Теми цього довгочиту:

    Inside Star Citizen

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається