В сьогоднішній статті ми розберемо два утворення в центральній частині імперії: Московія (Москва, Московська, Калузька, Тульська та Рязанська області) та Залісся (Ярославська, Володимирська, Іванівська, Костромська, частково Нижньогородська та Кіровська області).

Розділення цих регіонів є ключови з точки зору очищення Москви, адже контролюючи Залісся, Москва отримає вихід до Уралу, кордон з Помор’ям, Комі, Уралом, Волзькими республіками і зможе швидше зіграти карту реваншизму.

Разом ці держави мають 32 млн населення, 350 млрд ВВП та 400 тис кв км площі. Грубо кажучи, це щось середнє між Румунією та Польщею.
Але, проблема Московії у самій Москві, адже її населення становить 13 млн офіційно, а ще 7 млн у найближчих районів Московської області. Тобто 60% населення буде зосереджено на 5% площі (оранжева зона на наступній карті), в той час як у самому Заліссі є мало заселені регіони, де до прикладу у білій зоні, площею в 110 тис кв км проживає лише 350 тисяч жителів (1% населення займає 27% території).

Тобто опираючись на такий розподіл населення, ми можемо сказати, що Москва продовжить жиріти, поки інші регіони зводитимуть кінці з кінцями. До того ж усі рішення будуть прийматись москвичами в угоду москвичів, а всі інші регіони будуть безправними.

У зв’язку з цим ми бачимо необхідність у відділенні Залісся від Москви і утворення здорової держави росіян-залісців, як конкурента Московії.

Заліська Республіка

Заліська республіка має у складі наступні регіони: Ярославська область, Володимирська область, Іванівська область, Костромська область, північна частина Нижньогородської, та центральна частина Кіровської області. Інші частини можуть бути під суперечкою з сусідніми локальними гравцями, тому ми беремо базу, мінімум який буде.

Столиця: Ярославль (під питанням)
Населення: 7 млн (залісці, русини та інші)
ВВП: 35 млрд дол США
Площа: 265 тис кв км.
Ключові міста: Ярославль, Нижній Новгород, Вятка, Володимир, Кострома, Іваново

Отже, найбільшими містами Залісся є Нижній Новгород, Ярославль, Вятка, Володимир, Кострома та Іваново.

Нижче прапори Залісся: зліва національних прапор та герб, а справа прапор Залісся, як Домініону Русі

Адміністративний устрій

Всього пропонується до створення близько 36 округів, які ви бачите на карті нижче. Найбільш населеним буде округ Нижній Новгород з населенням у 1.2 млн, а найбільший за розміром округ Шарья з площею у 19 тис км кв. Також ми бачимо зростання щільності округів на схід від річки Волга.

Населення

Населення сконцентровано більше в західній частині країни, а також невелика концентрація на сході довкола міста Вятка. Це видно на попередній карті за концентрацією міст.

Населення держави на 96.5% із залісців, східно-слов’янського етносу, що сформувався як суміш пришлих слов’янських племен (частково в’ятичів, частково ільмен) і місцевих фінно-угорських племен (мері, муроми, частково вепсі). Також присутні діаспори русинів (95 тис або 1.3%), тюрків (65 тис, 0.95%) та вірменів (33 тис, 0.5%)

Варто відзначити низьку плотність населення. На виділеній жовтим площі живе менше 350 тисяч людей, хоча сама площа ставновить 110 тис кв км. Тобто, на 42% території живе менше 5% населення.

Економіка

Сільське господарство

В країні розвинене тваринництво, а саме виробництво яєць (5 млрд шт), м’яса (250 тис т), молока (1.9 млн т). Також розвинене м’ясо-молочне господарство: 650 тис голів ВРХ (з них 270 тис корів), а також 360 тис голів свиней і 155 тис голів малої рогатої худоби (вівці та кози).

Площа орних земель невелика і становить лише 2.1 млн га (8% площі держави). Зайняті вони переважно зерновими (1.7 млн т), кормовими (1 млн т) культурами, а також овочами (400 тис т).

Хоча і сільське господарство становить менше 5% економіки, у ньому занято близько 22% населення (1.5 млн людей)

Промисловість

Промисловість становить близько 30% усієї економіки країни. Вона представлена наступними галузями:
- харчова промисловість (виробництво м’ясної та молочної продукції, кондитерка, алкогольні та безалкогольні напої)
- деревопереробна промисловість (виробництво паперу, целюлози, меблів тощо)
- легка промисловість (тканини, матраси, скляні вироби)
- машинобудування (різноманітне обладнання, компоненти, двигуни, автомобілі, судна тощо

Енергетика

На території країни знаходяться приблизно 37 ТЕС/ТЕЦ різної потужності, а також 5 ГЕС. Сумарна потужність електростанцій - 10 ГВт, а річна генерація - 33 млрд кВт. У країні спостерігається дефіцит власної генерації е/е, адже споживання становить 46 млрд кВт, що на 13 млрд кВт більше за річну генерація.

Країні скоріше за все доведеться будувати власні електростанції для покриття потреб і я вважаю, що вони можуть збудувати АЕС, що є екологічно чистим, а також невелика станція буде генерувати великий обсяг е/е.

Відносини з Руссю

Роль Русі є визначальною у захисті Залісся від нападок московії, а також реваншистів. Русь буде виступати головним союзником Залісся, буде гарантувати їй територіальну цілісність, безпеку. Також Русь буде здійснювати інвестиції в Залісся з метою посилення її позицій порівняно з Московією.

Крім інвестицій, є також важливою пропаганда демократії, а також прихильності і дружності Залісців з Руссю, адже предки залісців прийшли з Русі і колонізували ці землі.

Проблема малого населення

Як ми уже згадували раніше, в Залісся існує проблема малого населення порівняно з її площею. Залісся має населення у 7 млн, в той час як населення одної Москви становить 13 млн.

Головним ключем до цієї проблеми є міграція московитів у Залісся з подальшим їх оселенням на території Залісся.

Залісся може створити дві програми:
1. Заохочення міграції з території Московії. Для цього ми можемо створити блокаду Московії, що призведе до бідності і відтоку людей. Так як нам московитів особливо не треба (окрім тих хто підтвердить народження предків до третього коліна на території Русі), то ми закриємо кордони до біженців і вони будуть шукати інші можливості, наприклад в Заліссі.
2. Роздача земель в малозаселених регіонах як громадянам Залісся, так і московитам з посвідкою на проживання. Обов’язковою умовою є поселення на території отриманих земель. Додатковими умовами стануть - звільнення від податків поселенців на десять років, а також гранти на будівництво будинку та початок бізнесу. Така програма дозволить заселити малозаселені регіони і покращити ті регіони.

Я думаю, що таким чином за десять років Залісся може збільшити кількість населення до 12-15 млн.

Важливим фактором є також громадянство та участь у виборах. Залісся повинне буде видавати усім пришлим московитам посвідки на проживання. Московити зможуть отримати громадянство тільки у двох випадках:
1. Якщо підтвердять походження з тих регіонів і здачу іспиту на знання історії Залісся
2. Після проживання 5 років у Заліссі без кримінальних діянь і після здачі іспиту на знання історії Залісся.

В результаті, Залісся через декілька років має виглядати наступним чином:

Столиця: Ярославль (під питанням)
Населення: до 15 млн (залісці, русини та інші)
ВВП: до 120 млрд дол США
Площа: 265 тис кв км.
Ключові міста: Ярославль, Нижній Новгород, Вятка, Володимир, Кострома, Іваново

Московія

Москва - клоака, місто без людських цінностей, атмосфера спотворює кожну людину до неупізнаваності. Москва є джерелом цієї злобної атмосфери, яка панувала на територіях під її контролем.

Столиця: Москва
Населення: 25 млн (московити, русини та інші)
ВВП: 330 млрд дол США
Площа: 137 тис кв км.
Ключові міста: Москва, Рязань, Тула, Калуга

Як ми бачимо з карти вище - більшість міст і більшість населення зосереджено довкола Москви. З 25 млн населення, 21 млн проживають у Москві та Московській області.

ВВП Москви та області складається переважно з того, що офіси імперських корпорацій розташовані там і всі фінансові потоки течуть туди, забезпечуючи роботою армію держчиновників, офісного планктону, а також їх обслуги і супутніх сфер.

Відрізавши від Москви її колонії, націоналізувавши власність імперських корпорацій в нових республіках, а також створивши експортну блокаду Москви, то результатом стане відтік капіталу, відтік людей та збіднення Московії. Також відтоку населення можуть допомогти програми репатріації різних національних чи регіональних держав.

За нашими підрахунками, з Московії таким чином може виїхати до 10 млн осіб в інші країни пост-рф та світу, з них очікуємо бл. 5 млн в Залісся, 2 млн - за Урал, до 2 млн на Русь (по програмі репатріації), до 1 млн - в інші країни.

Також у зв’язку з ембарго, та падінням населення, ми очікуємо скорочення рівня ВВП до середніх в європейській частині пост-рф (6 тис дол. США).

Таким чином, Московія, яку ми хочемо бачити виглядає так:

Столиця: Москва ( до 5 млн)
Населення: до 15 млн (московити, русини та інші)
ВВП: 100 млрд дол США
Площа: 137 тис кв км.
Ключові міста: Москва, Рязань, Тула, Калуга

В результаті, по рівню населення та економіки, Московія повинна буде зрівнятись із Заліссям. Це необхідно для збереження балансу в регіоні.

Потенційно, Московія, якщо захоче, зможе доєднатись до Конфедерації на правах домініона, але для цього необхідно буде не менше 50 років і повне очищення влади та народу від їхнього менталітету.

Нижче прапори Московії: зліва національних прапор та герб, а справа прапор Московії, як Домініону Русі

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Русинський Сіроманець
Русинський Сіроманець@Ruthenorum_lupus

1.4KПрочитань
10Автори
16Читачі
На Друкарні з 18 травня

Більше від автора

  • Білорусь - вижити чи зникнути?

    Наразі Білорусь є республікою, що знаходиться на північ від України. Повну владу у ній має псевдо-комуністична мафія на чолі з Олександром Лукашенком, яка повністю покладається на протекцію з боку Московії.

    Теми цього довгочиту:

    Історія
  • Пост-РФ: Північно-Східна Європа

    Станом на сьогодні можна виділити 4 основні національні проєкти, які мають амбіції та право на життя: фіно-угорські Карелія та Комі, а також слов’янські Кола та Помор’я.

    Теми цього довгочиту:

    Україна
  • Інфраструктурні проекти Русі

    В цій статті ми розберемо проекти, які можуть бути реалізовані з метою пришвидшення розвитку

    Теми цього довгочиту:

    Україна

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Як ви відноситесь до обміну Кенінсбергу на польське Закерзоння?

Вам також сподобається