Привіт

Кажуть, обіцяного три роки чекають. Що ж… я справилася трохи більше, ніж за три місяці.

Переїзд, переліт, адаптація.

А головне - багатостраждальні пошуки платформи для написання "блогу". Перекопала, перечитала, перепробувала штук 6 різних варіантів. На кількох великих навіть накидала свій сайтик для дописів та художніх фото, на одному навіть спробувала його опублікувати. Але... Блоги сьогодні - це бізнес.

На жаль, знайти безкоштовну платформу, яка подобається по формату та дає достатньо місця для розміщення не тільки текстів, а і фото, мені так і не вдалося.

Хотілося красивого журнального формату, де картинки можна вставляти у текст, а не звалювати докупи під дописом. В ідеалі - ще й мати галерейку для фото.

Виявилося, такий формат тепер платний, бо для багатьох написання текстів, довших за коментар, - це джерело основного доходу, з якого платформи беруть свій “податок”.

Я ж заробляти на цьому наразі не планую.

І от лише нещодавно натрапила на Друкарню. Молодий стартап, що набирає обертів. Мені сподобалася основна ідея проекту: сайт прив'язаний до пошуковика Гугл з метою наповнення україномовного сегменту інтернету цікавою та корисною інформацією, безкоштовно.

Побачимо, як воно піде. Поки лишаюся тут.

P.S. При виборі платформи мене також дуже турбував момент зручності для читача. Якщо зупинитися на сайті, який не дає можливості налаштувати сповіщення, регулярно писати практично не буде змісту.
Щоб отримувати сповіщення про нові цікаві вам дописи на моїй чи будь-якій іншій сторінці Друкарні, зайдіть у розділ Сповіщення, натисніть Налаштування та оберіть зручні для Вас параметри. Наприклад, можна підписатися на сповіщення через Телеграм чи RSS.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ольга
Ольга@BioZOA

114Прочитань
0Автори
5Читачі
На Друкарні з 19 червня

Більше від автора

  • Гуртожиток

    Розповідь про університетський гуртожиток у Токіо, у якому я живу.

    Теми цього довгочиту:

    Японія
  • Перші враження

    Мої перші враження від весняного Токіо.

    Теми цього довгочиту:

    Японія
  • Токіо

    Токіо - столиця Японії. Але тут не все так просто.

    Теми цього довгочиту:

    Японія

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Дивно, що у Вас так мало прочитань (наразі їх 110), адже тема популярна а пишете Ви цікаво.

Вам також сподобається