Про Херсон та ті речі, що я, на жаль, вже не зможу зробити

Херсон є моїм рідним містом. Я його люблю, хоч в якихось моментах він і програє іншим містам. Наприклад тут не так багато тих туристичних місць, по типу Лаври чи Софіївської церкви.

Є вічний вогонь, бюст Шевченка, набережна, вулиця Суворова, великий дуб в центрі парку, бібліотека(не одна), багато інших пам'ятників, назви яких я не пам'ятаю, Таврія, Гідропарк, ТЦ Фабрика, Ювілейний кінотеатр. В самій області: Залізний порт, Скадовськ, Олешки, Олешківський ліс. Всім відома Чорнобаївка, в центрі якої я побувала лише два рази.

Я багато де була, і деякі речі для мене є буденними.

Наприклад для профорієнтації, ми з іншими класами відвідували військову частину. Навіть, на удачу обійняла гвинтокрил.

Двома класами ми їздили до Олешківських пісків, там ми гуляли, та скочувались з піщаних горках на плівці, нам проводили екскурсію(розповідали легенду про яблуню, що якимось чином росте у пустелі)

На жаль, я не разу не бувала в походах до лісу. Бачила давно, як старші класи відправлялися в походи туди. Пам'ятаю, що в нас з'явився був туристичний гурток, проте я не захотіла до нього долучатися. Мої дві подруги ходили до нього і розповідали про походи до лісу та постійні поїздки до цікавих місць Херсону.

В мене завжди було бажання відвідати якісь закинуті будинки, проте мене завжди відмовляли тим, що там я зустріну наркоманів.

Бувала я і на полі восени, коли вони вже пусті і тебе оточує безмежний простір.

Хоч моє місто і не є дуже великим, його центр можна обійти за день. Проте я не була в усіх його місцях, бо була тою, хто між прогулянкою, сидінням вдома та поїздкою кудись, обирала сидіти вдома.

Так, в нас є багато парків та цікавих місць, котрі обов'язково треба відвідати. З початком повномасштабного вторгнення, я як ніколи пошкодувала, що була домосідом. Звісно я і раніше любила своє місто, але зараз ці почуття стали ще сильнішими.

Багато місць я вже не зможу відвідати, через мінну та снарядну небезпеку. Люблю своє місто…❤️

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Neon rain drop
Neon rain drop@Di_Jeleika

442Прочитань
6Автори
2Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • Трохи про плани на майбутнє

    Десь на просторах TikTok, я зустріла відео про самовдосконалення. Про те, що люди, якими ми захоплюємося, мають в собі те, чого бажаємо і ми також. Отож, в відео дівчина запропонувала охарактеризувати себе у майбутньому, як ідеального себе

    Теми цього довгочиту:

    Саморозвиток

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Розумію… Але хочу Вам сказати, що може все ще буде і не так погано… Особисто я народився і виріс у невеличкому містечку у Центральній Україні. Теж містечко любив і теж не скрізь там був :) Потім Харків у якому прожив 25 років. А потім лютий 2022… Зараз мене з дикою силою тягне додому - у Харків (минулої весни/літом так взагалі хотілося “вовком вити”), у його якусь особливу атмосферу. Нехай “поранений”, але Живий і “рідний”... А моє мітечко для мене вже чуже. Незрозуміле… А я йому “чужинець”. Так само може бути і у Вас - після навчання залишитеся “там” і з часом до Херсону вже будете ставитися інакше… Хоча, звичайно, те, що трапилося - це жах (щоб не лаятися). Тож тримайтеся і бажаю успіхів…

Вам також сподобається