Трохи про плани на майбутнє

Десь на просторах TikTok, я зустріла відео про самовдосконалення. Про те, що люди, якими ми захоплюємося, мають в собі те, чого бажаємо і ми також. Отож, в відео дівчина запропонувала охарактеризувати себе у майбутньому, як ідеального себе. Бажано це виписати на листочок і далі, за її словами, треба проаналізувати, що з цього переліку я можу зробити вже зараз, щоб приблизитися до цієї ідеальної себе.

Так вчинила і я. Думала список буде невеликий. Таким він і був, але посидівши якийсь час перед тим списочком, я доповнила його, і він став у рази два більше.

Одним із пунктів, це бути впевненішою. Напевно помітно, що в цьому в мене вже є прогрес, бо ви це читаєте, милі люди з мережі Інтернет ❤️

Десь я читала, що щоб стати кимось, треба вдавати, що ти ним вже є(на професії не розповсюджується). Ось так, я потрохи, але почала спілкуватися з незнайомими мені людьми. Колись я доросту до того, щоб піти сама до лікаря😅 Це не жарт, я справді жодного разу не ходила сама до лікаря, медпункт не рахується.

(p.s. з майбутнього, пройшло 3 місяці, я вже рази 3 точно ходила одна до лікаря)

Я переборола себе та зробила комплімент перехожим. Було страшно, але зробила. Останній час прогулянки я раділа, що змогла це зробити

Книга. Вже роки два з гаком бажаю написати свою книгу. Спочатку в планах було написати якусь романтичну історію, по типу фіналу мультсеріалу Стар проти сил зла(Star vs. The Forces of Evil)

Але за роки та час накидання ідей в історію, я передивилася цей напрямок. Може, це ще пов’язане з тим, що і мої вподобання змінилися (+я не вмію писати романтику та розвиток любовних ліній), зараз це більше пригодницькі фентезі з розкриттям таємниць.

Початково, книга планувалася російською, проте тепер в мене відпало бажання писати книгу цією мовою. Цього літа почну написання цієї історії. До цього мала так звану пробу пера. Написала 4-5 розділів, проте переписувала їх багато разів(3 це багато?). Вони виходили достатньо малими за обсягом і не дуже оригінальними.

( p.s з майбутнього, я прописала майже повністю Лор книги, продумала більшу частину сюжету, та змінила 1-шу особу на 3-тю, написала пробний варіант прологу, з новим стилем)

Отож бо, якщо не зараз, то коли я почну писати?(напевно зроблю окремий довгочит з більшим розкриттям моїх письменницьких вдосконалень)

Скласти добре НМТ. Так, як не банально, але я хочу вступити до ВНЗ в Одесі. Щоб досягти бажаного, мені потрібні хороші бали. В мене ще ж ≈10 днів, тому не слід гаїти час. Я щоденно переглядаю вебінари та вчу потрібний для тесту матеріал

(p.s. з майбутнього. Написала непогано, але з математикою був повний капець, половину позабувала. Проте змогла вступити на бажану професію, хоча якщо б я була б більш сміливою, то могла б кинути заявку на Психологію або на 121- шу спеціальність)

Підтягнуте тіло. Вже довгий час бажаю бути в комфортній для мене вазі та формі тіла. Ще 2 місяці тому, я почала свій шлях. Тоді це були лише тренування для рук, бо вони в мене були наливу слабкі. Зараз ситуація краще, але є куди рости.

Стосовно фігури в цілому, ще ті ж 2-3 роки тому в мене була спроба схуднути, і дуже навіть успішна, проте тоді на радощах, я припинила слідкувати за собою(їла більше солодкого, припинила тодішню фізичну активність) і вага повернулася до початкової.

Наразі я планую (вже потрохи вводжу) в свій день тренування та ±здорове харчування.

( p.s. з майбутнього. Я трохи схудла, ввела в 10т кроків на день, більш здорово харчуюся, додала пробіжки зранку, на жаль, зменшила кількість тренувань, бо зараз літо і неймовірно спекотно)

Підіб’ємо підсумки

Тут я зобразила найбільш затребувані для корегування частини, мого плану саморозвитку. Звичайно, менш вагомі, хоч і не були тут записані, проте це не відміняє того факту, що їх також треба розвивати.

Отож, збираємося і впевнено крокуємо до своїх цілей, бо найкращим паливом для нас є любов до себе! Ми незламні, допоки віримо в себе❤️

P.s. Я це писала 3 місяці тому, і просто забула про цю чернетку😅

Наступною буде записка про плани на майбутнє, очікування від гуртожитку (бо я йду на перший курс в іншому місті)

Ну шош, я пішла редагувати цю чернетку, навіть не можу уявити, що я тут писала, пам'ятаю лише те, що були переживання стосовно НМТ

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Neon rain drop
Neon rain drop@Di_Jeleika

442Прочитань
6Автори
2Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Успіхів в навчанні й письменництві.🙂

Вам також сподобається