Про мене

Доброго дня, мене звати Артем Ковалевський і я хочу трішки розповісти про себе як про особистість і медійну персону.

Це я

Мені 17 років, я народився в Миколаєві. Люблю називати себе музикантом, так як граю на гітарі більше 3 років, а також трішки на інших інструментах (барабани, піаніно, бас гітара, флейта). Я пишу свою музику а також роблю спільні пісні з іншими гуртами. Мій музичний псевдонім - kovalevskyyy.

Мій профіль Spotify

Мою музику можна знайти на Spotify, Apple Music, Soundcloud, Youtube, Youtube Music, Deezer та інших платформах. Можна сказати, що цей довгочит - самореклама. Але я намагаюся знайти собі аудиторію, яка буде слухати і цінувати мою творчість. Зараз я пишу новий альбом, який я планую випустити до червня.

Також я цікавлюся журналістикою. Я прогресивна людина і люблю показувати свою громадянську позицію. Хочу робити відеоролики на актуальні теми, а також, можливо, брати інтерв’ю. В мене є невеличкий досвід, а також необхідні знання та апаратура для зйомки, тому я думаю, що все буде, головне - почати.

Думаю, на цьому все. Я розібрався як додати Друкарню на робочий стіл, тому буду робити довгочити частіше :) Дякую за увагу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Артем Ковалевський
Артем Ковалевський@kovalevskyyy

70Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 26 квітня

Більше від автора

  • Моє перше враження про Друкарню

    Всім привіт, мене звати Артем, але для даного довгочиту інформація про мене не сильно важлива, тому перейду до теми.

    Теми цього довгочиту:

    Друкарня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається