Про сутність рОсійських дизайнерів, або як все, що нас оточує, складається з конструктів?

Люди позбавлені критичного мишлення не вміють у моду. Каузація — не означає кореляція. Тому звичайно не усі люди які не вміють у моду позбавлені критичного мишлення, бо можуть банально не звертати на це увагу, однак усі хто не має критичного мишлення не вміють у моду. Фрази по-типу: «Мені це просто подобається..», завтра ж буде подобатися інше, бо тренд навʼяже інше або «Мій улюблений колір ..» — не свідчать ні про що, окрім того що перед вами несвідома людина, яка перш за все забуває запитати себе чому їй справді сподобалась та чи інша річ або тренд і де вона це бачила до того.

Поняття соціального конструкту звичайно грає роль, але для цього теж необхідний достатній рівень саморефлексії. Наламане око(рос.-пдрс. надивленість) — софт-скіл людей здатних бачити систему у всьому, від золотого січення у природі до архітектурного бачення в написанні коду та моді.

Cтиль не народжується в, збідненому на здатність мислити, середовищі, а уміння поєднати та скомпонувати речі між собою приходить з відкритістю до нового досвіду, практикою та часом.

Оскар Вайлд зі своїм: ’’Тільки поверхневі люди не судять по зовнішності’’ та Чехов: ‘‘У людини все має бути прекрасним: і обличчя, і одяг, і душа, і думки’’ можливо і були праві. А від так феномен настільки розпоширеної у суспільстві заздрості керується в першу чергу саме браком саморефлексії, згідно закону крабового кошика, бо, дійсно, для чого розвиватися самому, якщо можна банально тягнути на дно інших, своє оточення. Найяскравішим прикладом є тепер саме рОсія, що рухома почуттям ресентименту бореться з млинами Сервантеса..

А скільки вам відомо успішних рОсійських модельєрів чи ‘‘модних’’ блогерів?

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Софія Пономаренко
Софія Пономаренко@p_hiloSophy

144Прочитань
3Автори
4Читачі
На Друкарні з 24 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається