смерть путіна

недавно була інфа про зупинку серця путіна, вона з'явилася у телеграмканалі генерала свр і понеслась по західних змі, до мене її відлуння донеслось через англ тікток блогера що читав новину з міррор, попереджаючи, що це міррор- жовта пресса і новина може бути повним гівном але зверніть увагу, як просто це працює: генерал свр публікує новину про зупинку серця - пєсков її спростовує - бумц, два джерела і новина вже в західних ЗМІ і тепер журналісти слідкують за генералом свр, і можна зливати на захід купу гівна під виглядом інсайдів.

Не пам’ятаю де читав, здається у Канемана було описано експеремент про те що люди не можуть ігнорити інфу, глядачі шли на фільм замовлений Пентагоном про В’єтнам, вони розуміли що знято на замовлення, що це пропаганда і дивилися з огляду на це, заявляючи, що це ніяк не впливає на їх погляди на війну. Але через місяць, коли робили опитування, вони вже висловлювались інакше, не усвідомлюючи, як змінилось їхнє ставлення.

Люди можуть розуміти, що читають пропагандиський канал, що це ненадійне джерело, м’яко кажучи але все це усвідомлення до сраки, як виявляється. Все одно впливає, десь воно там осідає і формує ваше ставлення і думку.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
С
Сергій@loveaction

945Прочитань
0Автори
6Читачі
На Друкарні з 4 травня

Більше від автора

  • Криптоісторія 2

    Війна триває, але не всі події опинилися під пильною увагою громадськості. Нещодавно у Wall Street Journal та Foreign Affairs з'явилися викривальні статті, що розкривають правду про переговори в Туреччині.

    Теми цього довгочиту:

    Політика
  • Теорія сексу

    польові дослідження сексу! несподіване відкриття! на заході вестерни трахаються не так як ми!

    Теми цього довгочиту:

    Секс
  • розмова з Бардом

    Бард це ШІ гугла. Досліджуючи його межі провів наступну розмову:

    Теми цього довгочиту:

    Ші

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається