соцмережа для науковців researchgate

…так, є така соцмережа.

Вона працює, очевидно, не зовсім так як звичайні соцмережі. Тобто, вона не підлаштована під розповсюдження контенту і спілкування, але, будучи науковцем, ви можете там зареєструватися і вказати увесь свій науковий доробок: перелічити свої навчики, досягнення, компетентність, вказати статті, тези на конференції тощо. Для реєстрації необхідно вказати свою адресу пошти на домені університету, до якого ви стосуєтеся як студент чи викладач.

Для зареєстрованих користувачів одразу доступний деякий контент(наприклад, статті), що для незареєстрованих доступний лише по запиту. Там також можна знайти якісь вакансії для магістрів та аспірантів.

Я вчуся лише на бакалавраті, наразі 3 рік (104 фізика і астрономія), і можу мало що вказати на цьому профілі щодо серйозних наукових досліджень, хоча саме зараз працюю в співавторстві над дослідженням і, присвяченою йому, статтею про коливання кальцію в клітинах людського тіла у під дією напруги зсуву в процесі аніогінезу (це біофізика) з професоркою з мого університету (КПІ), але все ж таки вже завела собі профіль на цій платформі:

посилання на мій профіль

(Хотіла б всіх запросити підписуватися на мене там, як зробила б щодо якоїсь іншої соцмережі, але думаю, що це не той випадок)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Катерина Рачек
Катерина Рачек@KaterynaRachek

фізикиня і письменниця

351Прочитань
23Автори
12Читачі
На Друкарні з 21 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

я не певна на 100%, бо не впевнилася в наявності цього функціоналу особисто, але, здається, так

Вам також сподобається