Stable Audio 2.0 від Stability AI відкриває нові горизонти

Stable Audio 2.0 базується на Stable Audio 1.0, який дебютував у вересні 2023 року як перший комерційно життєздатний інструмент генерації музики зі штучним інтелектом, здатний створювати високоякісну музику з частотою 44,1 кГц, використовуючи технологію латентної дифузії. З тих пір він був названий одним з найкращих винаходів 2023 року за версією TIME.


Нова модель виходить за рамки перетворення text-to-audio і включає в себе можливості перетворення audio-to-audio. Тепер користувачі можуть завантажувати аудіо-зразки і за допомогою підказок природною мовою перетворювати ці зразки на широкий спектр звуків. Це оновлення також розширює можливості генерації звукових ефектів і передачі стилів, надаючи художникам і музикантам більшу гнучкість, контроль і вищий рівень творчого процесу.


Stable Audio 2.0 встановлює новий стандарт в аудіо, створеному штучним інтелектом, створюючи високоякісні повноцінні треки зі зв'язною музичною структурою тривалістю до трьох хвилин у стерео з частотою 44,1 кГц. Нова модель представляє генерацію аудіо до аудіо, дозволяючи користувачам завантажувати і трансформувати семпли, використовуючи підказки на природній мові. Stable Audio 2.0 навчався виключно на ліцензійному наборі даних з музичної бібліотеки AudioSparx, задовольняючи запити на відмову від участі в програмі і гарантуючи справедливу винагороду для творців. Дослідіть цю модель і почніть створювати безкоштовно на сайті Stable Audio.


Жага до пізнання технологічного світу не дає спокою? Тоді ти потрапив саме туди. Тут ти знайдеш найцікавіші новини та інсайти про AI та Web3

@TechRhythm

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Технологічний ритм
Технологічний ритм@TechRhythm

ШІ, Web3, Інновації

206Прочитань
0Автори
2Читачі
На Друкарні з 6 квітня

Більше від автора

  • GTP-4o - нові можливості від OpenAI

    OpenAI анонсували нову флагманську модель GPT-4o, яка може міркувати між аудіо, відео та текстом у реальному часі.

    Теми цього довгочиту:

    Штучний Інтелект
  • LTX Studio - платформа для створення фільмів

    Компанія Lightricks анонсувала новий інструмент для створення відеороликів на основі штучного інтелекту під назвою LTX Studio. Ця інноваційна платформа є першою у своєму роді, яка використовує генеративний ШІ

    Теми цього довгочиту:

    Штучний Інтелект
  • Microsoft's показали VASA-1

    Нещодавно Microsoft презентувало свою модель VASA-1 (Visual Avatar Synthesis and Animation) яка займається синтезом та анімацією віртуальних аватарів.

    Теми цього довгочиту:

    Штучний Інтелект

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається