Star Citizen Live: Оповідь та Прибульці

Подія "Тиждень Прибульців" - це чудова нагода відповісти на запитання гравців про різні види Прибульців, які населяють галактику Star Citizen.

Цього тижня розмова в Star Citizen Live була присвячена лору стосовно різних інопланетян, відомих гравцям гри. Дейв Хеддок, Адам Візер, Черрі Хайберг та Джеремі Меллул, майже повна наративна команда CIG, відповідають на запитання гравців зі Спектруму.

Різні інопланетні раси в Star Citizen

Загалом, у Star Citizen тим чи іншим способом представлені такі раси:

Бану

Раса Бану - перша, з якою зіткнулося людство з моменту своєї експансії до зірок. Це незрівнянні торговці, організовані в планети-держави, розкидані по півдюжині систем.

Celebrate Alien Week 2022 with Us! - Roberts Space Industries | Follow the  development of Star Citizen and Squadron 42

Теваріани

Раса теварінів (Tevarin) - це, безумовно, раса прибульців, проти якої людство воювало найбільше на сьогоднішній день. Під час двох дуже масштабних воєн ця раса з сильним темпераментом і дуже непохитними ідеями завдала чимало клопоту арміям флоту.

Шіан

Раса шіан (Xi'an) і сьогодні сповнена загадок для людей. Спокійні та вдумливі за своєю природою, шіани є майстрами в мистецтві дипломатії та політики.

New look at the Xi'An : r/starcitizen

Вандули

Раса вандулів (Vanduul) - інопланетна раса, з якою людство зіткнулося найпізніше. Після першого контакту, який не залишив жодної людини в живих, дві раси перебувають у стані війни і наносять один одному удар за ударом.

Vanduul | Star Citizen Wiki | Fandom

Крім того, до них додаються:

  • Кртак (Kr'thak), споконвічний ворог Шіан (жодної інформації про них у цьому лайві)

  • Аїдці (Hadesians), інформація про яких детально описана в путівнику по системі Аїд (ніякої додаткової інформації в цьому лайві)

Теварінська мова

Робота над цією мовою успішно просувається. Команда планує випустити вичерпний ознайомчий документ, подібний до "Diplomatic Guide" для Шіан та "Rust Society Guide" для Бану.

Штучні інтелекти

Людство заборонило ШІ після кількох інцидентів. Розробники визнають, що цей вибір має більше відношення до ігрового процесу: у всесвіті зі штучним інтелектом від пілотів було б дуже мало користі.

Щодо інопланетян, тут зроблено аналогічний вибір, щоб уникнути надто великого технологічного розриву. В іншому випадку UEE була б занадто відсталою у порівнянні зі своїми сусідами.

Спорт

Команда детально розповіла про своє бачення спорту для кількох рас:

  • Існують знамениті Шіанські перегони на витривалість: Koa e Ko'ia

  • Бану люблять спорт, особливо людський сатабол.

  • Теварінська стратегічна гра колись була своєрідним введенням у теварінську військову тактику для новачків, але після війни ця гра зникла, як і багато чого в теварінській культурі.

Зоряна карта

Стармап потребує адаптації відповідно до розвитку гри. На початку команда уявляла світ лише з кількома посадковими зонами на планетах. Тепер їм доводиться переосмислювати планети в цілому, враховуючи біоми зокрема.

Конкретним прикладом такої зміни є система Пайро, яка сильно змінилася порівняно з оригінальним лором і тим, що заплановано випустити в грі.

Затизерений Santok Dash

Решта відповідей

  • Вандули переробляють свої екскременти (так, таке питання було поставлено під час цього лайву...).

  • Шіан не втручаються у війну між UEE та вандулами. Взагалі, під час холодної війни UEE та Імперією Шіан така ситуація їх цілком влаштовувала, оскільки люди були надто зайняті Вандулами, щоб проявляти до них інтерес. Невідомо, чи шіан мали свій контакт з вандулами.

  • Танки виробництва шіан існують.

  • Деякі інопланетяни модифікують кораблі UEE під свої тілобудови (особливо це стосується теварінів). Малоймовірно, що в лорі з'явиться новий виробник справжніх теварінських кораблів, але це можливо, враховуючи, що зараз вони є частиною UEE.

  • Мета розробників полягає в тому, щоб у Всесвіті були також теварінські NPC.

  • У міжвидовому змаганні з пияцтва, можливо, перемогли б шіанів з їх повільним метаболізмом, проте алкогольні напої міцно вкоренилися в культурі бану.

  • Команда має 200-сторінковий документ про вандулів (більша частина якого залишається нерозкритою).

  • Вандули мають свого бога (команда не хоче говорити більше).


Джерело для зведення: Star Citizen Live - Alien Narrative

Переклад для @starcitizen_news

Ви можете зареєструватися за моїм реферальним кодом, тим самим підтримати переклад новин, і отримати невеликий стартовий бонус у вигляді 5,000 UEC.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Star Citizen Україна
Star Citizen Україна@starcitizen

1.5KПрочитань
4Автори
25Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • #leaks - Squadron 42: реліз, порти на консолі, та деякі ранні деталі

    Незважаючи на те, що нам показали чимало Squadron 42 на Citizencon, залишається питання, коли ми отримаємо цю гру в наші руки? Як там зараз справи у компанії? Якою ж буде ця гра? Як вона власне працює? У цій статті hater115 привідкриє лаштунки своєю черговою порцією витоків.

    Теми цього довгочиту:

    Squadron42
  • Loremakers: Питання Спільноти - Червень 2024

    Дізнайтесь більше про наслідки окупації планет Вандуулами, "зникнення" чинної Імператриці та більше інформації про загублені у космосі кораблі поколінь. Також тут є інформація про появу нових квестгіверів, діяльність профспілок за часів диктатури Мессерів та багато іншого!

    Теми цього довгочиту:

    Loremakers Cq
  • #leaks - Star Citizen 1.0 — Чим це стане?

    Який контент ми отримаємо на релізі Star Citizen? Тепер ми маємо приблизну відповідь на це питання завдяки зливу.

    Теми цього довгочиту:

    Star Citizen Leaks

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається