Тема: Побачення ч.1

Я, як дівчина молодих років, почала ходити активно на романтичні побачення та зустрічі з цілю знайти партнера, хлопця чи майбутнього чоловіка. Вирішила поділитись власним досвідом таких «інтерактивів», який зворотній зв’язок отримувала від хлопців, коли саме вирішувала переступити межу з непорочності до хтивості, та багато чого іншого.

Застереження: це мій письмовий блог, куди хочу влити свої думки та досвід. Він є субʼєктивним і має незалежну думку від соціуму. Прошу інформацію сприймати структуровано та критично.


Знайомство. Напевно перше, що цікавить чоловіків, менше хвилює жінок та викликає хвилювання у небінарних персон. Проте, всі ми люди і всіх нас хвилює питання: «як познайомитись з людиною, яка цікавить?» .

Признаюсь чесно, в мене не було проблем з знайомствами у дитинстві та ось зараз в дорослому віці. Але проблеми зіштовхнулась в юності, коли почались перші побачення. Познайомилась з хлопчиком на сайті, домовились про зустріч, він мене побачив і втік. Його спершу не впізнала, але коли людина спізнюється на 15хвилин, сидить в онлайн і нічого не відписує - це вже очевидний сигнал неповаги.

Це був мій урок, що важливо підбирати якісний одяг, зачіску, робити легенький макіяж і банально собі подобатись. На тому «побаченні», я одяглася як завжди. Наївно думала, що з синцями під очима, косий модний чуб, стирчащий з-під зимньої шапки - його вразить. Адже не зовнішність важлива - а душа! Ми ж ним так добре ладнали в мережі!

Також, важливим інструментом на майбутніх зустрічах - є гарний настрій. Якщо людина сидить похмура (так виглядає зі сторони), то і підходити до неї не хочеться. А якщо людина позитивно і приємно спілкується з оточуючими (офіціантом, охоронцем, прибиральницею та навіть з незнайомцем, який спитав дорогу) - то це чудовий зелений прапорець. Так я навчилась посміхатись на зустрічах і цінувати час людини, яка погодилась прийти / запросила мене прогулятись.

Особистий висновок:

  • Слідкуємо за зовнішністю (легкий макіяж і зачіска - чоловікам теж личить).

  • Стильний, чистий, приємний на вигляд одяг та гарне поєднання речей та аксесуарів.

  • Емоції, гарний настрій, позитив - активні в студії. А робота, особисті питання та негатив - залишаються за дверима.


Вітаю читачу, ти дійшов до кінця першої підтеми побачень. У наступних випусках тебе чекає:

  1. Знайомство з незнайомцями, перше побачення та комунікація

  2. Взаємоповага

  3. Зелені прапорці

  4. Червоні прапорці

  5. Зацікавленість

  6. Толерантність

  7. Лаконічна чесна відмова

  8. Запрошення на фільм

  9. Що робити, якщо сподобався інший/інша людина?

Якщо все підходить - рухаємось за планом!

Щось не сподобалось? Вислови думку в коментарях у лояльній, мʼякій формі.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Моя Незалежна Думка
Моя Незалежна Думка@M_N_Dymka

11Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 5 вересня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається