Україномовні канали які я дивлюсь, і раджу вам!

З самого дитинства попри те що я живу на заході країни мене годували російським контентом звідусіль, с початку повномасштабної мої рекомендації з російських ютуберів стали повністю українськими, не зміни якості не погіршення якості контенту я не помітив, тому з радістю поділюсь з вами моїми вподобаннями!

ЕБАУТ — канал який досить давно є в нашому інфопросторі, с самого початку це був україномовний відвертий проєкт на тематику відносин. Цікаві ведучі зі своїми думками гарна картинка та хороша якість знімання, звісно як і у всього є свої мінуси, думки можуть не підпадати з вашими або бути протилежними.(https://www.youtube.com/@ebautebaut)

Сонях🌻 - так звана ''Gosip sirg’ якщо вам подобаються плітки конфлікти та гадання, це ваш вибір, приємна атмосфера та різні думки які заставляють задуматись.(https://www.youtube.com/@DariaSunflower)

HAINICHAKIYO - канал про моду та стиль, історії відомих брендів, скандали, огляди колекцій та багато іншого. Автор каналу розповість вам як створити особистий стиль, не боятись думки суспільства навколо та відчути себе.

БИТІ БАЙДИКИ — це розважальний проєкт Марка Зіневича, де він та його друзі проводять шоу, так званий стендап, він своєрідний і комусь прийдеться дотепним. (https://www.youtube.com/@sup.standup)

Слей Шоу — шоу з обговоренням різних слейових тем, не всім підійде, але кому підійде не губіть! Шоу намагається робити свій вклад в прогресивність суспільства та його толерантність.

Ragulivna - якщо ви шукаєте людину с чіткою позицію, конкретною думкою та доказами, вам сюди. Рагулівна на своїх ефірах розбирає ситуації пов'язані з Україною. Раджу до перегляду!

Біографер — канал про біографії відомих людей, від Зеленського до Джоан Роулінг, якщо ви цікавитесь відомими особистостями, то цьому каналу є що вам розказати!

ДРАГЛІ — канал з оглядами на різні інтерв'ю шоу та інфо приводи, з ноткою голого тіла та смішних жартів. Також на каналі є різні гості та цікаві подкасти.

Cozylina - авторка каналу розповість вам про скандали та інтриги відносин зірок, також є огляди на українські шоу(супермама, ТМПУ)

Звісно україномовних каналів є багато на дуже різні теми, це ті які дивлюсь особисто я, і якщо наші бульбашки та погляди збігаються ви або вже їх дивитесь або ще почнете!!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
t
tea3000@2107tee

157Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 29 квітня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається