В Україні засновано першу незалежну премія з клієнтського досвіду - UCXE’24

Світлі ідеї часто народжуються у темряві. Так сталось і з ідеєю української премії з клієнтського досвіду. Вона виникла у блекаут 2023-го. Пам’ятаєте, темряву на вулицях міст та селищ, холод, тривогу і неочікувані приклади турботи у відділеннях пошти та банків, на заправках, у маркетах, кав’ярнях, готелях, на вокзалі, у клініці?

🤔 Чи діяли на той момент протоколи і стандарти компаній? Безумовно. Але не стандартами єдиними. До них додалися людяність, відповідальність і така особиста ефективність, що не вимірюється жодними метриками.

Отак ці кадри професійної турботи склались у переконання, що наш клієнтський досвід має бути відзначений. І команди, причетні до розробки СХ-стратегії або віч-на-віч обслуговування клієнта на першій лінії, мають розповісти про свою справу і бути відзначеними своїми керівниками, СХ-спільнотою, бізнесом і світом. І вони того гідні. Тому що так очевидно стало, що клієнтський досвід більше за інструмент розвитку та профіту.

▪️Клієнтський досвідце кровообіг компанії.

▪️Клієнтський досвід це екстракт справжніх цінностей команди.

▪️Клієнтський досвід це те, навіщо і як виконуються стратегічні цілі.

▪️Клієнтський досвід це те, як слова про клієнта перетворюються на дії та процеси заради нього.

▪️Клієнтський досвідце лакмусовий папір здоров’я компанії.

▪️ Клієнтський досвід це позиція обличчям чи спиною до прогресу і світла.

У командах, де існує таке переконання, кожна зустріч з клієнтом, усвідомлено або навіть на автоматі стає «золотою хвилиною». Коли у рутинних процесах щоразу народжується щось значно більше і цінніше за гроші. Це важко виміряти метриками, але з цих «золотих хвилин» нараховується час на продовження життя компанії. На її довге і успішне майбутнє.

💡Клієнтський досвід це про майбутнє компанії. Поки у компанії є задоволений і вдячний клієнт, у компанії є це майбутнє. І чим більше таких компаній, тим якіснішим майбутнє стає у всіх нас.

Команда засновників KA Group, переконані у цьому як організатори СХ Сonference, яка виявляє найкращі СХ-кейси і найкращих експертів з клієнтоцентричності вже більше 8 років.

І ми разом з вами маємо визначити зусилля і драйв команд, які створюють відмінний клієнтський досвід в Україні. СХ Excellence. Ukrainian СХ Excellence.

🌟 Подати заявку на участь у Премії може кожен бажаючий за посиланням на сайті проєкту: https://shorturl.at/juFH5

Організатори та представники програмного комітету UCXE’24
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Андрій Федотов
Андрій Федотов@andrii_fedotov

Head of Projects - KA Group

72Прочитань
1Автори
1Читачі
На Друкарні з 10 січня

Більше від автора

  • ТОП-10 трендів у клієнтському досвіді на 2024 рік

    Наприкінці кожного року Cтівен Ван Беллегем, всесвітньо відомий СХ-футурист, який виступав на Global Inspiring Forum’2021 у Києві, визначає значущі тенденції у сфері клієнтського досвіду на рік наступний.

    Теми цього довгочиту:

    Сервіс

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається