Я впала в книжковий запій

В сенсі того, що я почала активно-агресивно читати кілька книг зараз. Як результат: у мене солідний стосик книжок, який я намагаюся дочитати. Також я знову замовила нові книжки, знову, і ще, і ще раз, і … Мала перший досвід купляння книг на барахолці. Хоча коли вже купляла на олх, це не рахується, бо це барахолка загалом, а я маю на увазі саме книжкову барахолку в інстаграмі

+

Люди зразу реагують і не приходиться ще тиждень чекати відповіді

Можна зразу звірити та порівняти ціни

Можна завести нових знайомих

Легко отримати додаткові фото без зайвої мороки

Зручно, оперативно, круто та швидко

Великий асортимент пропозицій та

-

Швидко розкуповують те, що вигідно

Доставка може вийти дорожче ніж сама книжка

Обов’язково весь час моніторити ситуацію та звіряти ціни (мала випадок де запізнилася буквально на пів години і вже купили ту книжку)

Краще перевірити чи часом продавець не кладе вищу ціну ніж на сайті видавництва

Продаж книжок російською (ліричний відступ: я розумію, що власники акаунту не продають це, вони просто викладають оголошення, я розумію, що це велика і клопітка робота, але, ну типу російською, серйозно?
Хоча це робота тож… В мене більше питань до людей які купляють російське чи ще гірше питають чи не хоче хтось продати якусь то там книжку ніж до авторів. Гаррі Поттера, наприклад, продали буквально за годину весь цикл рос. одній людині. Що найцікавіше, то вказана ціна була в гривнях. Для себе я зробила ще один висновок щодо людського фактору, а також про те, що з нашим українським виданням Гаррі Поттера від Абабагаламага не може зрівнятися навіть оригінал, а якщо й може, то й лише оригінал чи якісь роздуті лімітовані версії, але явно не прості видання)

Також моя вам порада: навіть не дивіться на книжки в яких знижка менше ніж 90-100 гривень. Чому? Кинути гроші - комісія. Пересилка - треба сплатити. Якщо ви ще й взяли кілька книг але від різних продавців усе множиться на 2. + є ризик занести до будинку книжкових черв’яків чи стикнутися з тим, що продавець приховав якісь дефекти, а ви наївні повірили, що вона читана акуратно і лише 1 раз. То як зекономити гроші?Рішення є.

Читайте статтю

https://drukarnia.com.ua/articles/yak-vigidno-kuplyati-knigi-cZHKr

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Марія
Марія@c.h.y.t.a.c.h.k.a

Читаю, творю і витворяю

675Прочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 6 грудня

Більше від автора

  • Бабця і вампір: сутичка за труну. Це шедевр!

    На годиннику була вже майже дванадцята, але знаєте, кого це взагалі цікавить якщо мова йде про симпатичного, вихованого та загадкового вампіра.

    Теми цього довгочиту:

    Твір
  • Ділюся думками

    4 квітня. Я дочитала “Маленьку книгарню щастя” Дженні Колган. Неймовірно легко читається. Просто на одному подиху. Думаю твори авторки гарно підійдуть тим, хто хоче чи намагається вийти з нечитуна. *Останні 2 речення містять спойлер*

    Теми цього довгочиту:

    Відгук Про Прочитане
  • “Пляжне чтиво” відгук

    Про березень. Коротко, бо мені лінь багато писати

    Теми цього довгочиту:

    Книги

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається