Як гра стала дечим більшим

Fallout 76 це - багатокористувацька рольова гра. Яка на даний момент живе за рахунок того, що гравці відігрують ролплей. Й все б нічого, але нещодавно це зайшло надто далеко. Щойно гравець заходить в гру зазвичай він приєднується до одного з рп об’єднань, яких на даний час є доволі багато, та сьогодні ми поговоримо про “the Enclave Armed Forces”. 

Ця група почала свій розвиток в 2020 році й розвивалась так само як й більшість інших об’єднань. Але з часом все змінилось, на-початку вони почали вимагати від гравців повне дотримання рол-плею, й встановили що-денну норму гри(час який гравці мали відігравати що-дня) , також вони почали переслідування гравців ,що використовували «застарілу зброю» та «табори-пастки». Перше — це знята з виробництва зброя, яка все ще залишається в інвентарі користувачів і часто вважається незбалансованою чи несправедливою спільнотою, а друга — це створені користувачами пастки-приманки, створені, щоб заманювати та тролювати нещасних гравців за допомогою базової механіки Fallout 76. Далі все ставало ще гірше й відтепер щоб стати членом об’єднання потрібно було пройти співбесіду  й перевірити свої списки друзів у PlayStation Network. Нові учасники повинні були видалити будь-які контакти, які група вважала небажаними, перш ніж рухатися вперед, і EAF заявила на своєму веб-сайті та членам, що залишає за собою право перевіряти їхні акаунти в соціальних мережах на наявність небажаних контактів або риторики. Також як виявилось на їхньому офіційному сайті, що на даний момент видалений, були фішінгові програми(програми що збирають інформацію про  айпі-адреса всіх людей що відвідують сайт). Після розголошення цієї інформації лідери обєднання деякий час продовжували відігрувати рол-плей, але зрозумівши що це їм не допоможе вони повністю зникли з медіа простору й видалили всі свої сторінки з соціальних мереж.  

На цьому поки що все й закінчилось, й що відбувається в цій групі невідомо.  

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Андрій
Андрій@pan_andriy

36Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 15 серпня

Більше від автора

  • Як знищити всю свою репутацію за кілька днів

    Не так давно компанія Microsoft заявила про купівлю Activision Blizzard.На, що швидко відреагувало CMA(Британське Управління з питань конкуренції та ринків) та FTC(Федеральна Як торгова комісія США). Й через деякий час FTC відправили позив в суд на скасування угоди.

    Теми цього довгочиту:

    Ігрова Індустрія

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Крисичів виявлено, це добре)

Але хотілося б тоді вже про сам РП почути🙃

Типу, як це “так само рп-шили, як інші”?

Вам також сподобається