Як знищити всю свою репутацію за кілька днів

 

Не так давно компанія Microsoft заявила  про купівлю Activision Blizzard.На, що швидко відреагувало CMA(Британське Управління з питань конкуренції та ринків) та FTC(Федеральна Як торгова комісія США). Й через деякий час FTC відправили позив в суд на скасування угоди.

 

Основною причиною суду була стурбованість того, що популярні ігри Activision, включаючи World of Warcraft і Diablo, не будуть і надалі пропонуватися на ряді консолей. Й хоч Microsoft ще в перший день відповіла, що в них вже є домовленості з Nintendo й вони готові підписати їх з PlayStation, FTC продовжували говорити про це що-дня. Ці самі претензії виявляли й Sony що володіють PS, й все було схоже на те, що вони просто смикали за нитки. Й це стало зовсім очевидно коли на третій день до суду приєднався Джим Раян(голова PlayStation). На більшість питань він відповідав однотипно, а саме “не знаю, не володію інформацію й так далі”.А коли відповідав реченнями це було більш схоже на те, що бурмоче п’яниця . Й в сумі всі 5 днів суду всі питання зводились до Call of Duty і чи вийде вона на PS інші ігри теж згадувались але не часто. Й останньою заявою до Microsoft було те ,що вони зроблять ігри від Blizzard  ексклюзивами на XBOX на це вже відповіла сама суддя  “А хіба PlayStation не робить це саме вже багато років?”. А й справді слово ексклюзив вже давно закріпилось за PS адже саме вони впровадили політику екслюзивності . В підсумку за 5 днів суду Sony втратили всю свою репутацію. Й не дивлячись на всі свої заяви на початку суду після нього Sony швидко пішли підписувати контракти, умови яких стали набагато гіршими. Що буде далі невідомо, ми  лиш точно знаємо, що FTC готується висунути апеляцію до суду, та швидче за все вона не змініть ситуацію й  PlayStation доведеться випускати нові ігри з цікавими механіками яки змогли б зачепити гравця ігри, а не продовження старих щоб мати змогу конкурувати з XBOX.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Андрій
Андрій@pan_andriy

36Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 15 серпня

Більше від автора

  • Як гра стала дечим більшим

    Fallout 76 на даний момент живе за рахунок того, що гравці відігрують ролплей. Й все б нічого, але це зайшло надто далеко. гравець зазвичай він приєднується до одного з рп об’єднань, яких на даний час є доволі багато, та сьогодні ми поговоримо про “the Enclave Armed Forces”.

    Теми цього довгочиту:

    Ігрова Індустрія

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається