Як грати в покер

Варіацій покеру є багато але на мою думку найпопулярніший є Техаський Холдем.

Для початку ви маєте ознайомитися з комбанаціями які є в покері.

комбінації карт^^ “‘Вивчити комбінації не так важко як може здатися на перший вигляд.’’

Після того як ви вивчили комбінації можемо перейти до самої гри. За гральним столом має бути від 2 до 10 осіб, також має бути дилер.

Дилер - це гравець або автоматична система, яка роздає карти гравцям та керує грою. У більшості випадків, дилером є один з гравців за столом, який виконує цю роль на протязі всієї гри, роздаючи карти і керуючи розіграшем. У деяких випадках, особливо в онлайн-версії гри, дилер може бути автоматичною системою, яка автоматично роздає карти і керує грою.
Правила за столом:
  1. Роздача карт: кожен гравець з початку гри отримує по 2карти.

  2. Торгівля: Перший гравець, який сидить за лівим бічним столом від дилера, починає торгувати. Він може зробити ставку (відкрити гру), підняти ставку (збільшити ставку), пас (не грати) або зрівняти ставку (покласти на стіл стільки жетонів, скільки потрібно для зрівнювання ставки попереднього гравця). Інші гравці можуть відповісти на його ставку, підняти її або згорнути свої карти.

  3. Відкриття загальних карт: Після закінчення першого раунду торгівлі, дилер відкриває три загальні карти на гральному столі, які називаються "флоп". Ці карти можуть використовуватися всіма гравцями для створення вище показаних комбінацій.

  4. Другий раунд торгівлі: Гравці знову можуть зробити ставку, підняти її (raise), пас або зрівняти ставку(call).

  5. Відкриття четвертої загальної карти: Після закінчення другого раунду торгівлі, дилер відкриває четверту загальну карту на столі, яка називається "турн".

  6. Третій раунд торгівлі: Гравці знову торгують.

  7. Відкриття п'ятої загальної карти: Після закінчення третього раунду торгівлі, дилер відкриває п'яту загальну карту на столі, яка називається "рівер".

  8. Четвертий раунд торгівлі: Гравці знову торгують.

  9. Показ карт: Якщо більше одного гравця залишилися після четвертого раунду торгівлі, гравці показують свої карти, щоб визначити переможця. Гравець з найкращою п'яти картковою комбінацією, яка складається з його особистих карт та загальних карт на столі, виграє гру та отримує виграш.

Це і весь туторіал як грати в покер, далі ви зможете грати на практиці звичайно там потрібно думати яка комбінація у вашого суперника (суперників) але це вже на практиці).

Не грайте в покер на гроші особливо тільки після того як ви навчитеся грати!

(якщо що я не пропогандую азартні ігри чи казино)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Haym
Haym@haym

116Прочитань
3Автори
2Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Як грати в BlackJack

    Гра BlackJack є дуже цікавою та легкою грою. Основна мета гри - набрати більше очок, ніж у дилера, але не більше 21.

    Теми цього довгочиту:

    Карти

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається