Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.
Публікація містить рекламні матеріали.

Як повернути сексуальне бажання та стати щасливою жінкою💕

Автор: Історія з особистого життя лікаря-сексопатолога

Ця історія, яку ви зараз прочитаєте, — про те, як жінка, яка допомагає іншим повернути радість у своє життя, потрапила в післяпологову депресію, війну, еміграцію і геть не знала , як співіснувати з чоловіком. Ця історія про мене.

А що ви думали? Лікарі - не люди?😂 Ми так само стикаємося з важкими проблемами в житті, які і самі лікуємо! Слава Богу, життя так склалося, що я маю більше інструментів для їх вирішення.

❓Чому в кожній критичній ситуації, мозок нафіг відрубається і відкривається "скринька пандори" з емоціями?

У 2018 році у мене була післяпологова депресія і наші стосунки з чоловіком перетворились на суцільний ТРЕШ і в мене зникло не просто "сексуальне бажання", а бажання взагалі існувати. Звісно це природній процес народжувати дитину та якийсь час , а то і рік, присвятити себе їй. Але бляха муха, я не думала, що просто в один момент я зрозумію, що втратила себе! Як так сталося? Залишилась один на один зі своєю проблемою та купою зобов'язень.

Я хоча як профільний лікар по сексології я знала відповідь на це питання, в той час я була така розгублена, що геть не розуміла , що зі мною відбувається.

Лібідо — це не просто маленька дрібничка, це частина нашого життя, яка може перетворити буденність на суцільний кошмар. І коли це бажання зникає, ми відчуваємо, що втрачаємо щось більше, ніж просто фізичний контакт. Ми втрачаємо себе.

І знаєте, що найбільше дратує в цій темі? Це незручні моменти, коли всі навколо говорять про це, жартують, а ти тихенько усміхаєшся, але всередині тебе це болить, хочеться кричати від безсилля. Та хіба можеш ти сказати про це комусь? Це ж майже табу. Але правда в тому, що кожна третя жінка стикається з цією проблемою хоча б раз у житті. І це не їх провина. Але коли ти залишаєшся з цим наодинці — це відчуття, ніби весь світ змовився проти тебе.

  • Я впевнена, що ти не раз шукали причину в собі .

  • Вважала себе абсолютно непривабливою. 

  • Забивала на власну реалізацію заради чоловіка. 

  • Ти точно перечитала тонну літератури про стосунки. 

  • І навіть вже майже змирилася з тим, що вже ніколи не піднімеш власне лібідо та не відчуєш сексуального бажання.

  • А чи викликаєш ти сексуальне бажання у власного чоловіка та страх його втратити - це думки, які з тобою 24/7.

  • Але я знаю чому ти живеш своє найгірше життя, яке побудоване із сумнівів, страхів та підміненних понять.

  • Знаю, чому ти шукаєш причину свого нещастя всюди, але тільки не там де треба. І чому використовуєш усі інструменти - окрім реально дієвих. 

Тому що Я ТЕЖ ледь не втратила саму себе повністю!

📋Що робити, якщо ви не відчуваєте сексуальне бажання?

Існує всього 3 причини в чому може бути проблема:

  1. Фізична (Гормони, хвороба, патологія в області тазу)

  2. Психологічна (Включена голова, не можешь розслабитись)

  3. Партнерська (Партнер не розуміє твоїх потреб, ти йому не довіряєш і не можеш розслабитись)

*Як ви розумієте, у мене СТРАЙК

І коли в мене виходить опанувати свої емоції, я обов'язково сідаю і виписую кожну проблему з цих пунктів на листочок. В цьому ділі потрібна "холодна голова" і листок паперу завжди вміє її вмикати:

В процесі такої "практики" я одразу зрозуміла що хоч проблеми у мене є по всіх трьох напрямках, є КЛЮЧОВА проблема, яка зараз впливає на мене.

Фішка в тому, що я змогла ВІДЧУТИ пріоритетну проблему, яка є КОРЕНЕМ цієї проблеми і яка впливає на мене найбільше.

І я вирішила записати це у відсотках:

Де 70% - Партнерська , 20% - психологія, 10% - фізична.

В цій практиці не важливо наскільки точно ви "відчуєте" ці відсотки, важливо відчути направлення по якому треба рухатись і якнайшвидше повернути себе справжню і щасливу!

Я вам рекомендую виписати і для себе такий листочок, до вас прийде енергія, натхнення і бажання вийти з цієї "апатії". А в новому стані вже буде набагато легше рухатись! В теорії звучить дуже непогано, але ми ж з вами розуміємо що прожити це в 1000 разів складніше.

📚А тепер історія з мого життя, або , що вас чекає на шляху повернення свого лібідо

Мої стосунки з самого початку важко було назвати ідеальними. Бо чоловік працював у Європі і бачились ми, в кращому випадку раз на 3-4 місяці

Я пам’ятаю , як місяцями чекала його приїзду,як “Хатіко”. Готувала смачні страви, вдягала найкрасивіший одяг, і відміняла усі абсолютно справи.

Але з кожним разом ці зустрічі ставали все більш і більш прохолодними. Я відчувала, що чоловіку не цікаво зі мною і мені з ним також. В нас ставало все менш цікавих тем для розмов, а уся “романтична” складова перетворилась на “механічні” дії, тому що “так треба”.

Тобто про фізичне задоволення, як ви розумієте тут теж навіть і не йшлось.

Я була самотня - навіть поруч із ним!

Ми втратили будь-які точки дотику, мовчали, виходили максимум у сусіднє кафе, наїдались ролів і вкладалися спати. Часом мені здавалось, що я взагалі не впізнаю людину поряд з собою.

А про квіти, якусь романтику чи сюрпризи я взагалі мовчу. Я дивилась драми чи романтичні фільми про кохання і не вірила, що такі речі як там показують - справді бувають.

Це був мій найбільший біль! Бо людина, з яким я планувала прожити щасливе життя в коханні - більше не викликала в мене сексуальне бажання. Більше не розуміла мене. Та з цією людиною я більше не могла будувати якісь плани на перспективу. Тому що у нас більше не було спільних планів. 

І навіть наші переписки перетворились на ось це:

А потім додалась післяпологова депресія. 

Я ненавиділа себе, ненавиділа власне відображення у дзеркалі, зник блиск в очах ,- це все ховала за посмішкою. І продовжувала все тягнути на собі:

“Ну ти ж сильна, ти зможеш. Тобі ніхто не потрібен. Головне, що у дітей є батько. Давай, ще трохи, скоро стане легше…”

На обличчі посмішка, а в душі сум

Я повторювала це собі під носа з ранку до вечора.

Плакала, після того , як вкладала дітей. Спала, а потім знову надягала маску сильної жінки та мами. Впритул не бачачи головної проблеми.

А потім - 2022 рік, початок повномасштабної війни і я вирішую з дітьми їхати до чоловіка в Європу.

Я реально думала, що це нарешті зблизить нас, та ми побудуємо щасливі стосунки.

Життя разом виявилось набагато складнішим ніж окремо. Тим паче після такого довгого терміну окремого життя.

Без звички постійного спілкування та близькості - ми практично втратили будь-який зв’язок. Почали сваритись навіть через незначні дрібниці по типу не вимкненого світла, чи різні музичні вподобання.

Мене бісило, що він ставить склянку не на своє місце. І це реально могло перетворитись на великий скандал.

Він постійно злився через велику кількість моїх засобів у ванній. І ми могли по декілька діб не розмовляти, посварившись, через різні погляди на виховання дітей.

А весь час разом ми проводили вткнувшись в смартфони.

Ще раз. МИ ВТРАТИЛИ БУДЬ-ЯКИЙ ЗВ’ЯЗОК

  • Емоційний.

  • Сексуальний.

  • Фізичний.

Бажання зникло повністю, а наше “подружнє життя” перетворилось на суцільний хаос

Будучи в стосунках я відчувала самотньою себе. Ми або сварилися, або днями просто мовчали. До цього ще міграція, новий колектив, діти і купа побутових справ. В той момент відчувала повне дно і вже майже втратила надію вийти з нього

😉Як знайти вихід з безвихідної ситуації за один день?

Як я вже казала, щоб повернути сексуальне бажання та збудувати гармонійні стосунки - є три основні проблематики:

- фізіологія

- психологія

- та проблема самих стосунків з партнером

Проблеми стосунків в моєму списку становили 70% пріоритетності - вирішувати їх було СТРАШНІШЕ ЗА ВСЕ, через те , що їх я не можу вирішити сама. А я все в своєму житті звикла вирішувати САМА!

Я просто не розуміла з чого почати. Але розуміла, що тягнути далі вже просто нікуди. Моя реалізація впала майже до нуля. Я не мала ні сил, ні бажання ,ні амбіцій. І найбільш жахливе те, що від цього напряму страждали діти. Бо я просто не могла робити їх щасливими, сама не знаючи ,що таке бути щасливою. Я була точно не тією мамою, яка їм потрібна і на жаль, вони це відчували.

“Якщо не знаєш з чого почати - просто почни” 

Тому перше, що я зробила , як тільки зібрала думки до купи - це покликала чоловіка на розмову.

І ми почали пропрацьовувати абсолютно всю проблематику

- партнерські проблеми 

(нерозуміння один одного, проблеми в комунікації, відсутність довіри та відчуття захищенності)

- психологічні

(повна втрата себе , як жінки та нерозуміння, що з цим робити)

- та фізичні 

З якими нам насправді нічого не довелось робити. Бо вони відпали самі собою, як тільки ми вирішили проблеми в стосунках та в голові. І наше сексуальне життя стало в рази яскравіше.

 По результату нашої розмови я знайшла реальні практичні кроки вирішення наших з чоловіком проблем. Якщо дуже коротко то ми:

  • Розмовляли один з одним.

  • Навчалися заново бути партнерами.

  • Ходили на побачення.

  • Працювали над собою та своїми очікуваннями.

  • Ми почали класно проводити час разом

Щастя з'явилося за 1 день, без реєстрації і смс

Так, це не було справою одного дня, але я зрозуміла що ЩАСТЯ - це ПРОЦЕС, а не якась стала величина до якої можна прийти.

Приклавши максимум зусиль - за доволі короткий термін ми не тільки змогли відновити стосунки. Але й зробили їх гармонійними, здоровими та яскравими.

Людина, яка раніше відповідала на повідомлення “я тебе кохаю” просто “+”, почала надсилати такі приємнощі щодня.

А день, коли я прокинулась від запаху сніданку та кави у ліжку і побачила перед собою два квитки на літак - я не забуду ніколи! Раніше він на вихідні з труднощами виривався з роботи. Але тепер, як щасливий підліток, кинув все, купив квитки і полетів назустріч пригодам. І головне, що цей момент він щиро хотів розділити тільки зі мною. Тому діти з радістю на пару тижнів були з дідусем. А я, не вірячи своєму щастю, обіймала свого коханого чоловіка на борту бізнес-класу.

Я ЗНОВУ СТАЛА ЩАСЛИВОЮ!

Ми повністю відновили пристрасть! При чому набагато сильніше, ніж на початку стосунків. Я навіть і не думала, що можна це зробити настільки. При чому я зараз не тільки про секс. А пристрасть одне до одного абсолютно в усьому. Ми раділи поцілункам під дощем. Проводили час в різних цікавих місцях, та просто їздили на родинні пікніки. А ще, навчились навпаки, давати вільний простір у потрібний момент. Але навіть у ці моменти, проходячи повз - він ніколи не забував обійняти мене або поцілувати. І все, сиди читай свою книгу далі. Але щаслива!

Ми бажали один одного, як родина, як люди, як партнери.

Та і це ще не все!

Як тільки ми повністю налагодили свої стосунки і почали відчувати себе щасливими - ця енергія трансформувалась і у всі інші сфери нашого життя.

Чоловік отримав підвищення.

Я підняла впізнаваність блогу.

Знайшла купу клієнтів.

Та почала заробляти по моїм скромним підрахункам у 10 РАЗІВ БІЛЬШЕ!

Тому, що коли ти відновлюєш гармонію всередині себе та у своїх стосунках - всі сфери твоєї життєдіяльності підтягуються під новий емоційний левел. Ти сама задаєш тон своєму життю і сама контролюєш свій успіх!

І тепер я - "Вмію хотіти"

Власний досвід деструктивних відносин, депресії та втрати сексуального бажання в поєднанні з 14 річним досвідом медицини. А я на секундочку, кваліфікований акушер-гінеколог, психотерапевт та сексолог. Привели мене до закономірного результату.

До створення курсу “Хочу хотіти”

Курсу, який допоможе будь-якій жінці відчути себе бажаною, повернути пристрасть та побудувати щасливі здорові стосунки.

Цей курс точно допоможе будь-кому.

Тому що моя історія не унікальна. Це лише одна із тисяч подібних історій і сотень, яких я чула від своїх клієнтів.

Але кожна жінка, яка хоче бути щасливою у відносинах чи в родині - повинна пройти цей шлях.

Так, це НЕ ЧАРІВНА ПІЛЮЛЯ.

Тобі доведеться прикласти зусиль і не мало. І твоєму партнеру також. Але я просто хочу, щоб ти зрозуміла:

КОЖНА ЖІНКА МОЖЕ БУТИ ЩАСЛИВОЮ, НАПОВНЕНОЮ, БАЖАНОЮ ТА СЕКСУАЛЬНОЮ.

Незалежно від віку, соціального статусу, або ж складності ситуації у стосунках.

Ти не могла знайти рішення протягом всього життя. Я ж пропоную тобі знайти його всього за 6 днів за допомогою курсу “Хочу хотіти”

У мене є для тебе пропозиція

Якщо ти хочеш знову відчувати бажання. Хочеш відновити пристрасть, відчути себе сексуальною та знову бути щасливою - чекаю тебе на курсі “Хочу хотіти”

Там ти навчишся:

  • включатися  в секс швидше , ніж раніше

  • збільшиш  сексуальне бажання

  • покращувати  сексуальне життя та побудуєш здорові стосунки з партнером

  • висловлювати свої бажання та потреби

  • жити щасливим стосунками

  • бути сексуальною

  • розуміти своє тіло та реакції

Тому, якщо ти як і я - перепробувала усе, але досі так і не відчуваєш себе щасливою, бажаною та в гармонійних стосунках, то курс “Хочу хотіти” - це твій квиток у абсолютно нове та яскраве життя.

Пиши мені в особисті для запису сюди

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
IZ
Iryna Zhylina@doctor_zhylina

66Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 8 вересня

Вам також сподобається

  • Енергії в мінусі: 03. (НЕ) Повага

    Повага – це перш за все, рівність. Це той стан, коли ми ставимо свого партнера у рівень з собою, при цьому не оцінюючи за власними критеріями. Якщо енергії в мінусі, людина або сама стає агресором, або перетворюється на повну протилежність...

    Теми цього довгочиту:

    Психологія
  • Сміливість: Ключ до Реалізації Мрій та Успіху.

    Ця стаття розкриває важливість сміливості у досягненні успіху та мрій на фоні історій успіху інших людей, які змогли перетворити своє життя. Коротко про те, як прокачати свою сміливість та не піддаватися страхам, що можуть зупинити на шляху до успіху.

    Теми цього довгочиту:

    Мотивація

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Енергії в мінусі: 03. (НЕ) Повага

    Повага – це перш за все, рівність. Це той стан, коли ми ставимо свого партнера у рівень з собою, при цьому не оцінюючи за власними критеріями. Якщо енергії в мінусі, людина або сама стає агресором, або перетворюється на повну протилежність...

    Теми цього довгочиту:

    Психологія
  • Сміливість: Ключ до Реалізації Мрій та Успіху.

    Ця стаття розкриває важливість сміливості у досягненні успіху та мрій на фоні історій успіху інших людей, які змогли перетворити своє життя. Коротко про те, як прокачати свою сміливість та не піддаватися страхам, що можуть зупинити на шляху до успіху.

    Теми цього довгочиту:

    Мотивація