Як серійні вбивці обирають кого вони НЕ вбʼють

В інтернеті я часто бачила статті і інструкції на тему «Як не стати жертвою маніяка/серійного вбивці» і мене завжди дратували якісь чіткі критерії на цей рахунок, тому що їх по суті не існує. Зараз я висловлю свою думку, опираючись на інтерв’ю маніяків які намагалися пояснити свої мотиви.

Почнемо з того, що серійний вбивця/маніяк може не вбити вас, ТІЛЬКИ якщо в своїй голові постарається знайти для себе логічну причину, чому ви повинні жити, опираючись на свій індивідуальний кодекс, моральні цінності і правила.

Наприклад:

  • Не вбивати законних дружин.

  • Не вбивати дітей (якщо у серійного вбивці наявна травма покинутості або гіперфіксація на покаранні тих, хто вчиняє насильство над дітьми і тваринами)

  • Не вбивати жінок (якщо вбивця гомосексуаліст, наприклад Джеффрі Дамер. Вони його попросту не цікавили)

  • Не вбивати тих, хто не підходить під їхній типаж або не схожий на людину, яка спричинила їм біль.

Але хочу зазначити що все ж по статистиці жінок і дітей вбивають частіше, через очевидні причини (вага, сила і тд).

Найчастіше вдавалось уникати смерті жінкам серійних вбивць/маніяків. Вони були і є для них бородою і примарною ознакою того, що вбивця в якомусь сенсі залишається «нормальними».

Сімʼя — важливий аспект в житті маніяка, так як це дуже хороше прикриття. Тед Банді любив любов своєї жінки. Йому подобалось що хтось є прихильним до нього. Також психопати часто привʼязані і цінують своїх дітей, так як вважають їх своєю копією. Але є виключення, на приклад Анатолій Онопрієнко. В признанні він казав: «Вбивати чужих дітей важко, бо це не ти їхній батько, своїх мені б було набагато легше»

Критерії для вбивства часто є дуже абсурдними або придумані прямо на льоту.

«Ангарьский маніяк» Михайло Попков вбивав жінок, які погоджувалися з ним випити. Він вважав це обʼєктивною причиною.

«Біцевський маніяк» вбивав чоловіків, які погоджувалися з ним випити і тих, кого вважав антисоціальними особистостями. Він був впевнений, що таким чином очистить світ він злочинців.

Ян Сінхай, китайський серійник, стверджував що йому просто подобається вбивати, і йому все рівно на суспільство і його правила.

Анатолій Онопрієнко згадував голоси, які вказували йому коли і кого треба вбити.

Вбивства не обовʼязково стаються вночі, але в темряві легше скоювати злочин, тож я була б пильна в будь-який час. Найстрашніше те, що ви ніколи не знаєте хто біля вас стоїть, з ким ви живете в одному підʼїзді і працюєте на роботі. Вас убʼють просто за те, що ви є, і це найгірше.

Не важливо як ви будете вдягнуті, коли йтимете до дому або на роботу. Смієтесь, плачете, пʼєте чи танцюєте, є жінкою або чоловіком, ви один або вас ціла сімʼя. Якщо якомусь звіреві голоси скажуть «покарати вас» він це зробить, і це НЕ ваша вина.

Тримайтеся купи і будьте обачними, а найголовніше допомагайте тим, хто потрапив у біду.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
CARTEL
CARTEL@sim_sd

Письменниця

1.2KПрочитань
17Автори
14Читачі
На Друкарні з 17 листопада

Більше від автора

  • Сталкінг і кіберсталкінг. Що робити коли тебе переслідують

    Думаю всі люди чули про сталкінг хоча б раз в своєму житті, а можливо і ставали жертвами. Сьогодні я хочу підняти тему небезпеки сталкінгу, типи людей, які цим займаються, і що робити коли ти став/ла жертвою цього злочину.

    Теми цього довгочиту:

    Психологія
  • Жіноча педофілія

    Сьогодні я прийшла до вас з цікавою і дуже сумною темою про яку не часто говорять. Вона, як і багато інших залишається табуйованою в нашому суспільстві. Жіноча педофілія — така ж жахлива і непростима як і чоловіча, і сьогодні ми про це поговоримо.

    Теми цього довгочиту:

    Психологія
  • Чим відрізняється «здоровий» маніяк від психічно хворого?

    Нещодавно зустріла обговорення на тему чи всі маніяки і серійні вбивці психічно хворі. Чи у віх них є психічний діагноз і як суд вирішує відправляти маніяка/серійного вбивцю до в'язниці або ж психіатричну лікарню. Давайте розбиратись.

    Теми цього довгочиту:

    Психологія

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається