Як я відмовилася від російської музики.

Розпочну з того, що я все своє свідоме життя жерла *осійське лайно. Дивилась *осійських блогерів, слухала їхню музику. Незважаючи на всі їхні прогалини, я дивилася на них через рожеві окуляри. Більшість в моєму оточені були зомбовані цими недоумками. Нам було всім байдуже, що йде війна, ми були дурні. Але зараз я розумію, наскільки це жахливо.

Після початку повномасштабного вторгнення, я не зразу відмовилася від *осійського. Толеруючи їх, я продовжувала спонсорувати їх коштами зі своїх переглядів та прослуховувань.

Довгий період свого життя я слухала гурт “Король и Шут”. Для мене вони були як Боги, до яких не можна було навіть доторкнутися. Коли вони говорили реальне лайно, по типу: “Вся україна рузькая!!!”, я просто ігнорувала це. На стінах були плакати з ними, подруга з Пітєра прислала автограф одного з солістів того гурту. Їхня музика була рятівником моїх “проблем”. Тож коли почалась повномасштабна, довгі 3 місяці я не могла їх відпустити. Ігноруючи всі втрати наших Збройних Сил, та звірства *осійських військ.

Але все не вічно. Розуміння, що це не нормально переслідувало мене з кожним днем. В один момент я викинула всі плакати, порвала їх на шматки. Після цього стало настільки добре, що словами не передати.

моя стіна

З того часу дуже багато змінилося. Я відкрила для себе справжню класику року, по типу “Queen”, “Kiss”, “The Beatles”. Також і українських виконавців “Жадан і Собаки”, “Скрябін, “Schmalgauzen” і тд.

Почали подобатися вірші. Купила собі збірку Жадана “Динамо Харків”, тепер чекаю, коли буде в наявності Симоненко.

Я від щирого серця раджу вам знайти те, що вам подобається серед українського, а не продовжувати слухати та дивитися*осійське. Дякую що прочитали це непорозуміння моїх думок.

(Вибачте за пунктуаційні помилки та жахливу побудову речення, просто хотілось поділитися своєю історією та підтримати Друкарню!!!)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Даруся Кривко
Даруся Кривко@darynakryvko

366Прочитань
1Автори
7Читачі
На Друкарні з 26 квітня

Більше від автора

  • Мої друзі малороси

    У більшості ж є друг, подруга. Правда? От і у мене є, звісно ж вони не самі найкращі, хотілось би просто розповісти про цей досвід.

    Теми цього довгочиту:

    Лагідна Українізація

Вам також сподобається

Коментарі (8)

Ніколи не пізно, я вважаю. Головне, що ця думка прийшла до вас 🌸

Вам також сподобається