Мої друзі малороси

У більшості ж є друг, подруга. Правда? От і у мене є, звісно ж вони не самі найкращі, хотілось би просто розповісти про цей досвід.

Отож, у нас є так звана “компанія”, в якій лише одна дівчинка, всі інші хлопці. Незважаючи на стать, вік у кожного є свої вподобання, чи не так? Але ж їхні вподобання зовсім відрізняються від норми.

Зараз, як ми знаємо, триває повномасштабна вторгнення на нашу країну. А деяким хлопакам залишилося розуму надалі слухати росіян. Я звісно була дуже сердита з цього приводу, знаючи як у ці скрутні часи страждає наш народ. Кожен раз, коли я з ними гуляла, вони могли згадати *осійського виконавця, включити пісню. Мене це дуже дратувало, але я мовчала. В одну ж мить, я просто почала їм говорити, що це не ОК! У відповідь мені прилітало: “музіка внє палітікі”, “слухаю шо хочу, у нас вільна країна!!”, “він ж українець! Яка різниця що він російською співає?”.

Я намагалася хоча б щось пояснити, як це спонсується, все інше. Вони просто почали питати у мене дозволу, по типу: “можна я включу тільки одну пісню? Будь ласка!!!”.

Але я не можу одного зрозуміти, навіщо питати у мене дозвіл, вмикати це лайно? На мою думку просто потрібно вибирати поняття, а не ігнорувати те, що коїться.

Цікавить, що вони слухають? Звичайно ж *осійський реп! Всіх цих Скалє Мєлано, Соди Лув, Ожі Буду чи як там тих чортів звати.

Зрозуміла я лише те, що до них не достукаєшся зовсім. Вони повинні самі зрозуміти, що просувати культуру ворога – це зрада!

Розкажіть, якщо у вас така ж сама ситуація в коментарях! Мені буде цікаво прочитати💋

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Даруся Кривко
Даруся Кривко@darynakryvko

366Прочитань
1Автори
7Читачі
На Друкарні з 26 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (33)

Це дуже життєво на сьогодні

Я вважаю, що проблема більша, ніж просто тупість деяких наших співгромадян. Вже багато років світ прямує у напрямку глобалізації та суспільні політичні погляди, особливо в нашій країні до повномасштабного вторгнення, були схожі на інтернаціональні

Вам також сподобається