Як я випадково знялася в п🔞рно…

*фото з інтернету*
Дисклеймер: Ця історія є справжньою, але імена героїв та деякі факти можуть бути змінені заради безпеки. Цей довгочит має вікове обмеження 18 років. Дякуємо вам за активність та не забудьте підписатись.

Привіт! Мене звуть Ніка, і я би ніколи не подумала, що колись знімусь у фільмі для дорослих. Однак, ось історія як це все сталося...

*фото з інтернету*

Взагалі я завжди мріяла стати моделлю, тому коли до мене в кафе підійшов гарний, ввічливий та видно що багатий чоловік і запропонував знятися у якомусь кліпі за 200 доларів, я не довго думаючи погодилась. Можна вважати мене легковажною та довірливою, але я така, яка є! 😅

Коротко кажучи, я дала йому свій номер, і вже того ж вечора він прислав мені адресу та час. Тільки була одна умова - я мала прийти у комплекті гарної білизни, оскільки це був кліп для репера, ви знаєте, кліпи реперів - гарні дівчата, машини, гроші…

*фото з інтернету*

Отже, я приїхала у визначений час до того місця, і ви не повірите, але у мене почалися сумніви.

Хоч я й довірлива, але не настільки тупа. Там була маленька студія з декількома камерами та невеликим освітленням. До речі, це було не в Україні, але точне місце я залишу в таємниці 😉.

Так от, ми почали зйомки, зробили кілька дублів під цей реп. В кадрі були тільки я і цей "репер", оскільки мені сказали, що основний матеріал вже відзняли, а наші зйомки лише доповнювали його.

Ми зняли ці дублі, і тоді до мене підходить режисер або хто він там і каже: "Хочеш заробити ще 500 доларів?" Ви б бачили мої здивовані очі. Але, якщо чесно, я нікол навіть не бачила такої кількості грошей.

Тому я і запитала: "А що потрібно робити?" Тоді він мені і розповів, для чого він насправді запросив мене... "Треба буде переспати з цим хлопцем перед камерою."

По правді я дуже злякалася спочатку. Але, якщо бути чесною, я ніколи не заробила б такі гроші за один день, а тим більше за один раз. Тому я погодилась.

Ми зняли все це приблизно за 2 години. Я майже не соромилась, оскільки для мене у цьому не було нічого такого. Єдине, чого я справді боялась, це те, що хто-небудь з моїх знайомих знайде це моє "кіно" в Інтернеті.

А цей "репер", з яким мені довелося займатися сексом, виявився адекватним і все робив акуратно, тому я не відчула ніяких незручностей.

До речі, репер і весь цей “кліп” були необхідні для сюжету цього порнофільму.

В результаті після зйомок мені віддали мої 700 доларів, помахали рукою і попрощалися. Після цього я намагалася знайти себе в Інтернеті, але нічого не знайшла. Можливо, його так і не розмістили, принаймні, я сподіваюсь на це)

Дякуємо що дочитали до кінця, не забудьте поділитися враженнями від цієї історії в коментарях. А також дякуємо дівчині яка нею поділилася.
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Анонім
Анонім@anonymous_stories

341Прочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 25 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

  • Якби я став письменником

    Я називався Андрій Петров, і я був письменником. Я писав про те, що бачив і відчував. Я писав про себе і про інших. Я писав правду.

    Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

    Теми цього довгочиту:

    Дорослішання

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Якби я став письменником

    Я називався Андрій Петров, і я був письменником. Я писав про те, що бачив і відчував. Я писав про себе і про інших. Я писав правду.

    Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

    Теми цього довгочиту:

    Дорослішання