Як заробляти на хобі в інтернеті

Народна мудрість говорить, що найкраща робота - добре оплачуване хобі. Поговоримо про те, як заробити на своїх хобі в інтернеті.

Підписуйтесь на телеграм-канал

Вироби з дерева

Дерев'яні речі цінуються завдяки своїй красі, екологічності та практичності. Батькам, які віддають перевагу натуральним матеріалам, сподобаються авторські розвиваючі іграшки з дерева, модницям - дерев'яні прикраси, вірянам усіх конфесій - вервиці та інша культова атрибутика, рестораторам і кулінарам - посуд, качалки та обробні дошки...

Архів Герб. Тризуб. Символіка України. Вироби з дерева.: 750 грн. - Інші  подарунки та сувеніри Луцьк на BESPLATKA.ua 99295845

Виготовлення кераміки

Ліплення з глини теж стає популярним хобі, люди відвідують на дозвіллі гончарні студії та вчаться робити посуд і предмети інтер'єру з цього матеріалу. Якщо ви вже вмієте це робити, можна відкрити магазин авторської кераміки ручної роботи.

Майстер-клас з кераміки | Арт-студія "Ліхтарик"

Можна продавати вже готові вироби або робити кераміку на замовлення, можна поєднувати продажі товарів із майстер-класами, індивідуальними та груповими заняттями: річ, зроблена власноруч, теж стане гарною прикрасою та оригінальним подарунком.

Вишивка та в'язання

Багато жінок люблять робити речі своїми руками, іноді рукоділлям займаються і чоловіки. Якщо ви в'яжете або вишиваєте для своїх близьких, цілком можна продавати свої речі в інтернеті. Такий бізнес добре почати з акаунта в Instagram. Можна продавати як вироби ручної роботи, так і, наприклад, авторські схеми для вишивки або набори для в'язання.

Вишивка для початківців. Як навчитись вишивати?

Прикраси ручної роботи

Виготовлення авторських прикрас - ще один приклад хобі, яке можна монетизувати, зробивши свій інтернет-магазин. Професійних ювелірів, які працюють з дорогоцінним камінням і металами, небагато, майстрів, що спеціалізуються на авторській біжутерії - більше. Матеріали і техніки для прикрас можуть бути абсолютно різними: це і метал, і скло, і повсть, і бісер, і напівдорогоцінне каміння.

Купити Набір прикрас ручної роботи в українському стилі. сережки та брош  "Маки з волошками та ромашками", ціна 980 грн - Prom.ua (ID# 1658210311)

Можна не тільки продавати свої вироби через інтернет-магазин, а й влаштовувати очні майстер-класи та онлайн-марафони з їх виготовлення для всіх охочих.

Виготовлення свічок

На вироби з натуральних матеріалів існує певна мода, і свічки ручної роботи - не виняток. Свічки використовують як прикрасу святкового столу, для медитацій і духовних практик, для ароматерапії. Особливо цінуються вироби з натурального бджолиного воску, які не виділяють шкідливих речовин і приємно пахнуть.

Головний секрет виготовлення свічок – це гарний настрій під час їх  створення! – Карітас-Золочів

Виготовити свічки можна в домашніх умовах, а продавати їх добре через Instagram. Головне - естетичний зовнішній вигляд і зручна красива упаковка.

Виготовлення мила та засобів для ванни й лазні

Миловаріння та виготовлення банного приладдя - ще одна можлива ніша для поціновувачів екотоварів і натуральної косметики. Таку продукцію теж можливо робити в домашніх умовах. Можна підкреслити натуральність інгредієнтів, можна зробити вироби химерної форми або поекспериментувати з незвичайними ароматичними композиціями.

Мило своїми руками | Як зробити в домашніх умовах?

Продукти харчування

Серед авторських смачних виробів на замовлення пальму першості утримує випічка - торти, тістечка, капкейки. Але насправді ця ніша набагато ширша. Тут і пастила, і соуси, і домашнє варення, і соління, і спеції, і чайні збори. А хтось самостійно смажить каву, варить крафтове пиво, робить готові страви та напівфабрикати.

Ринок соусів України

Можна працювати на вузьку аудиторію і продавати, наприклад, тільки безглютенові, кошерні, халяльні або веганські продукти. Або пекти солодощі за старовинним бабусиним рецептом, не озираючись на дієти. Смачно їсти люди хочуть завжди, і про це варто пам'ятати.

Фермерська продукція

Якщо ви або ваші близькі живете за містом або проводите багато часу на дачному городі та в саду, можна продавати власні фрукти та овочі. Особливим попитом користується органічна продукція. Почати можна з чогось простого, наприклад, із зелені чи яблук, а потім розширювати асортимент. Є й ті, хто розводить тварин і продає власне м'ясо та молоко.

фермерська продукція - Волинь Online

Можна продавати свіжі продукти, а можна поєднувати фермерство з приготуванням авторської їжі та напоїв. Можливо, це ніша і не для всіх, але у по-справжньому захопленої людини є шанс досягти успіху і заробити.

Флористика

Якщо ви флорист - професіонал або любитель - то це теж можна перетворити на бізнес. Можна поєднати торгівлю живими квітами (зрізаними або в горщиках) з продажем авторських букетів або виготовленням оригінальних композицій на замовлення.

✓Що таке флористика та хто такі флористи?

Виграшним ходом буде доставка квітів і букетів додому або в офіс. Цим можна порадувати близьку людину навіть з іншого міста або влаштувати приємний сюрприз коханим на день народження.

Малювання та дизайн

Малюванням - від скетчингу до графіті та від каліграфії до комп'ютерної графіки - нині займаються люди різної статі, віку та соціального статусу. Якщо ви любите малювати і у вас уже є пристойне портфоліо, можна продавати вироби з авторськими принтами. Це можуть бути футболки та інший одяг, сумки, блокноти і навіть посуд, прикраси або актуальні в наші дні захисні маски. Головне - оригінальний стиль і принти, що виділяються на загальному тлі.

Намалюю собі бізнес: як троє франківських студентів намагаються поєднати  мистецтво з підприємництвом
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

624.6KПрочитань
11Автори
464Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається