🛑 Як знайти себе у 2023 та до чого тут Telegram?

Застереження: все що ви прочитаєте є тільки моїм особистим досвідом, я не рекомендую Telegram для обміну чутливою інформацією.

Довідково про мене: Це напевно треба напочатку написати тому так і зроблю.Мене звати Володимир, з 2018 займаюсь просуванням ЗМІ та сторінок публічних осіб в соціальних мережах та месенджерах.Наразі працюю у сфері боротьби з дезінформацією в державному проєкті.

Початок: моє знайомство з Telegram відбулось у далекому 2017 коли ми з другом вирішили протестувати та вести там комунікацію.Так, раніше для цього ми користувались руснявим ВК до того моменту коли всесильна влада його заблокувала спричинивши поетапний відтік трафіку з даного "ресурсу". І станом на той момент часу це було щось нове, але однозначно більш зрозуміле за інші продукти. Але до чого тут це? Ми дуже раді, що ти встановив собі його, але нам що від цього:?

Знайомство: Так, питання вище є раціональним та доцільним тому надалі Вам дам чітку відповідь: а вся причина втому, що з 2018 я займаюсь просуванням сторінок в соціальних мережах FaceBook та Instagram. Загалом це були ЗМІ та особисті сторінки публічних діячів.І звичайно з професійної точки зору я шукав додаткові джерела трафіку платного та безплатного. 

В той час спільнота активно розвивалась за "поребриком" де з'являлось багато пабліків і тоді ця хвиля дійшла до нас.Станом на зараз в нас дуже вузький ринок Телеграм каналів, він достатньо молодий і крім великих китів які заганяють трафік чорними методами цікавого достатньо мало.

Загалом станом на зараз існує до 40 000 тисяч каналів

Лірика: Зважаючи на продовження війни яка почалась в далекому 14 минулий рік приніс нам і широкомасштабне вторгнення "сусідів". Звичайно це повпливало і на нашу економіку і на кількість робочих місць, на стабільність у нашому житті. Дякую нашим землякам які в цей час боронять нашу землю, я це пам'ятаю і з цим живу уже багато років.Тому якщо ви шукаєте для себе спосіб незалежного заробітку та можливості працювати тільки на себе Telegram може в цьому допомогти, і насправді це буде не швидко, але достатньо цікавим процесом який зможе кожен. 

Якщо вас цікавить як створити свій канал та як на ньому почати заробляти пишіть у коментарях та залишайте свої реакції з радістю розкажу вам більше. 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Дуже цікавий канал (ні)
Дуже цікавий канал (ні)@telegram

450Прочитань
2Автори
13Читачі
На Друкарні з 26 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Дуже цікаво про просування ТГ-каналів. Тому чекатиму нових дописів!

Нещодавно створила свій для вивчення англійської “Yes,I do!”, можна долучитись за посиланням https://t.me/english_came_saw_won.

Вам також сподобається