Які компанії досі працюють у росії

Якщо коротко відповісти на це питання - багато. Перелік постійно змінюється. Якісь компанію то виходять, то повертаються. Для цього і було створено цей проект. Топ 5 іноземних компаній, які досі працюють у росії це:

- METRO - все що вони наразі зробили це припинили всі інвестиції в зростання та зменшили кількість реклами.

- JTI - японська тютюнова компанія вирішила продовжити свій бізнес у РФ. Директор з корпоративних відносин і комунікацій JTI Росія Сергій Глушков стверджує, що компанія ухвалила таке рішення “для того, щоб не позбавляти споживачів того продукту, до якого вони звикли”.

- PHILIP MORRIS INT - планував піти з Росії до кінця 2022 року, але пізніше визнає, що може ніколи не продати свій російський бізнес.

- RAIFFEISEN BANK - російська донька банку не тільки офіційно визнає так звані Донецьку та Луганську «народні республіки», але й надає вигідні умови кредитування російським окупантам в Україні.

- COLGATE-PALMOLIVE - продовжують постачання основних засобів гігієни та здоров’я.

Це тільки верхівка айсбергу. Переходьте у проект, дивиться більше компаній, що вони виробляють, які бренди до них входять. Сортуйте компанії у нашому “фільтрі зради” щоб бачити самі люті компанії. Дивиться мапу по країнам і ще багато чокого.

Трохи історії проекту:

Старт проекту “Who Support rus war” у квітні 2022 року.
Неодноразово в різних спільнотах та соц мережах читав запит:


"от би мати єдиний перелік, де можна було б відстежувати компанії, які торгують з росією".


Ми з Олександрою вирішили серйозно підійти до цього питання і зробили веб ресурс, де я збираю в єдину базу компанії, що торгують на крові.

Окрім стандартного виведення категорій компаній, я зробив "фільтр зради", де компанії розділені за ступенем участі. Розробив три критерії компаній, за якими відбувається фільтрація. Кожна компанія зі списку наповнена фактчеками та посиланнями на першоджерела. У розділі "наші принципи" можна детальніше ознайомитися з принципом відбору та присвоєння статусів. Компанії зручно можна фільтрувати за галузями та за способом участі у війні.

До проекту приєдналися ті, кому я сам писав із підписників моєї улюбленої телеграм спільноти, з ким я постійно і давно спілкуюся, з проханням допомогти мені зібрати стартові донейшени на закупівлю ліцензій для різних технічних рішень по проекту.

27 квітня 2022 року був перший запуск, де у нас було 36 стартових компаній. Працюють веб та мобільні версії.

Всі бажаючі допомогти нам розвивати проект можуть задонатити любу суму. Імена небайдужих вносяться на окрему сторінку проекту у загальному доступі за їх бажанням.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ярослав з WSRW
Ярослав з WSRW@yar1k

Засновник who support rus war

20Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 10 червня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається