Якість, ефективність, екологічність це про продукцію «Родинного Клубу»

Вітаю, друзі!  

Після мого попереднього інтерв’ю провідному українському інтернет- виданню суттєво побільшало запитань щодо товарів, які реалізовує «РОДИННИЙ КЛУБ». Тож сьогодні розповім про них детальніше. 

 «РОДИННИЙ КЛУБ» – популярний майданчик із дистанційного продажу товарів повсякденного вжитку, що за якістю й ефективністю не поступаються дорогим світовим брендам.  

За понад 20 років діяльності «РОДИННОГО КЛУБУ» наша продукція  виборола провідні позиції на вітчизняному ринку добавок для здоров’я, косметики й космецевтики, екозасобів для побуту. Розроблено унікальні рецептури, постійно вдосконалюються технологічні процеси на виробництві, впроваджуються найсучасніші методи контролю якості. На офіційному маркетплейсі компанії https://rodynna.com/ можна знайти товари наших власних торгових марок: «Родинна Марка», «Go Healthy», «Ameleda» тощо. 

Переваги продукції «РОДИННОГО КЛУБУ»:  

  • широкий асортимент засобів для підтримки здоров’я і покращення загального самопочуття, краси та догляду, щоденного комфорту і затишку в домі;  

  • інноваційні розробки за міжнародними стандартами якості; 

  • унікальна високоефективна рецептура засобів; 

  • біоформула продукції на основі екосировини та цілющих рослинних компонентів.  

Цьогоріч, до прикладу, з’явилися товари-новинки, на які так давно чекали наші покупці, а саме: лінійка засобів для гоління «Sport», екозасоби для прибирання з антибактеріальним ефектом в оновленій зручній упаковці, розкішні парфуми для чоловіків і жінок – кожен зможе обрати найпотрібніше для себе або на подарунок найріднішим. 

Серед пріоритетів ми обрали для себе надважливі критерії – якість, ефективність і максимальну вигоду для наших клієнтів. 

Одна з таких вигод – програма лояльності, у рамках якої ми проводимо серед клієнтів компанії акції із врученням призів. Кожен клієнт при замовленні товарів автоматично стає учасником акції. Детально з її умовами можна ознайомитися на офіційному сайті «РОДИННОГО КЛУБУ» за посиланням: https://rodynna.com 

   Отже, якщо ви досі не знайомі з нами – раді вітати кожного в нашому клубі радості та здійснення мрій! 

 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Коваль Олена
Коваль Олена@Koval_Olena

Представник «РОДИННОГО КЛУБУ»®

332Прочитань
1Автори
2Читачі
На Друкарні з 13 лютого

Більше від автора

  • Я пишаюся якістю продукції «РОДИННОГО КЛУБУ»®!

    Наша компанія не просто пропонує товари для дому та догляду. «РОДИННИЙ КЛУБ»® — це місце, де кожен знайде для себе якісну продукцію, створену з любов’ю і турботою.

    Теми цього довгочиту:

    Український Виробник
  • Дарувати людям призи і радість – для мене це честь!

    «Родинний Клуб»® — не просто компанія, це велика родина, де кожен клієнт є важливим і цінним. Ми щодня працюємо над тим, щоб наші покупці відчували турботу й увагу, а також отримували найкращі товари та послуги.

    Теми цього довгочиту:

    Щось Цікаве
  • «Родинний Клуб» це передусім люди.

    Любі друзі, днями я дала інтервю провідному українському інтернет-виданню і сьогодні поділюся з вами головними його тезами.

    Теми цього довгочиту:

    Інтерв'ю

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається