Пародiя на плакат Конфедерацii , напис: “Mи є слугами росiйського народу“

Попри те що Польща показала себе у 2022 роцi найбiльш позитивно налаштованою до України державою, а самi поляки допомагали i продовжують допомагати українцям як тiльки можуть, все одно навiть в цiй країнi можна побачити корисних iдiотiв якi своєю риторикою та дiями намагаються нав’язати полякам думку що Зеленський i Українa це ворог i взагалi путєн красавчєг, i це з НИМ Польща має будувати дружнi стосунки, "а не з усякими там окупантами по типу США" (це не моя шиза, це реальна цитата одного з представникiв цiєї шобли-йобли). I головним представником цiєї позицiї є коалiцiя "правих" партiй Konfederacja.

Шо воно взагалi таке?


Ну, як i кожне „пгхаве” про-россiйськe угрупування воно складається з просто до неможливостi пиздуватих фрiкiв, якi пiднялися на чистому популiзмi та засиранню держави, в якiй вони живуть.

Це коалiцiя 4-ьох менших партiй, а саме:

1) Народний рух

Ruch Narodowy – Wikipedia, wolna encyklopedia
Розiп’ятий клятими бiндерiвцями польський снiгiрь

Нацiоналiстична партiя, яка здебiльшого будує власну риторику на популiзмi, спiчах про збереження польського етносу та запевнення майбутнього для польських дiтей. Можна сказати шо це польський аналог ВО Свобода.

2) KorWIN / Нова надiя

Nowa Nadzieja on X: "📣 Hasłem tegorocznego Kongresu Partii KORWiN jest  Nowa Nadzieja! Udostępniajcie posty w mediach społecznościowych pod  hasztagami #KORWiN #NowaNadzieja. Pokażmy Polsce, kto jest dla niej  prawdziwą alternatywą! https://t.co ...
Нажаль це не партiя укроiнцiв в польщi, хай вас не обманює кольорова гамма

Якшо судити чисто по опису на їхньому сайтi, то це євроскептична консервативно-лiберальна партiя з ухилом в $_РИНОЧЄК_$. Наче як названа була на честь засновника, але чувак, що зараз очолив партiю вiд цього максимально вiднєкується. Виступають за вiльне носiння зброї та бiльше присутництво церкви у школах.

3) Свободiвцi

Nowa partia Dziambora i Sośnierza to ściema, od której na kilometr zalatuje  onucami Brauna i Korwina
Criminal criminal

Не плутати iз ВО Свобода! Насправдi нiчого особливого з себе не представляють, просто партiя лiбертарiанцiв, мiсцеве 5.10, йдемо далi.

4) Конфедерацiя польської корони

Powstała partia Konfederacja Korony Polskiej [nagranie z konwencji] –  Pobudka
Герб дому Рагулiвських

Це люди, якi неiронiчно прагнуть вiдновлення монархiї в Польщi. Ну i також загравання iз риночком, євроскептицизмом та бiльший ухил в консерватизм, а можна сказати навiть в реакцiонiзм. Впринципi це така польська варiацiя альт-райту iз фльором Хоппе. Також пiдтримують iдею про дозволення носiння вогнепалу для цивiлiв та схожа позицiя по школах що i у KorWIN.

Впринципi, якщо просто почитати характеристику складових цих угруппувань може скластися враження що це просто помiрно базованi правачки, якi хiба шо роблять надто високу ставку на популiзм. Воно б так i було, але є невеличкi проблемки.

Перша - це стирчащi з усiх сторiн россiйськi грошi, друга - це власне самi керiвники i представники кожної з цих партiй. I я думаю для початку варто розiбратися iз деякими персоналiями цього “клубу партийного“.

Кшиштоф БоSUCK

Krzysztof Bosak zapomniał, jak makijaż nosił ZOBACZ MEMY. Co mówi Bosak o  genderowej indoktrynacji i męskim makijażu? | Dziennik Zachodni
Ля яка соска))

Лiдер нацiоналiстичної партiї Народний/Нацiональний рух (Ruch Narodowy). Часто був помiчений в середовищi ONR, що показали себе як ультра-правi тiтушки. Поляки постiйно жартують про те шо вiн гомонацик, адже є свiдчення про те що вiн трахався сексом iз мужиками. Ну i пару разiв був помiчений в гей-клубах.

Зараз це чмо вiдомо здебiльшого тим, що перед виборами в парламент у 2023 виставило “рахунок Українi за допомогу вiд Польщi“ ну i також приїзжав на кордон пiдтримувати мудакiв, якi його заблокували.

Молодий босяк

Цiкавий факт: в далеких 2000-х роках Босак доволi непогано ставився до
!УВАГА! Украiнських нацiоналiстiв та казав що польськi нацiоналiсти мають спiвпрацювати з ними, а не з кацапськими, адже ми разом маємо стояти єдиним фронтом проти кацапiв. Думка гiдна капiтана очевидностi, але вже в 2010-х роках пацану щось ударило в голову (скорiше за все росiйськi рублi) i вiн включив шарманку про Волинь, Бiндеру i прочу хуйню, яка вже тодi почала полякiв зайобувати, що видно по тому скiки голосiв набирав вiн, та його партiя протягом всiх каденцiй польського сейму.

Але знаєте, бiс з цим Босаком. Вiн просто є типовим популiстом, який говорить про недiєздатнiсть демократiї, у той самий час намагаючийся дiйти до влади демократичним шляхом. Разюче бiльший ахуй я зловив iз наступного персонажа:

Ґжеґож (Бженьчишчикьевiч) Браун 

Нi, ти шо тупий? Вiн живе на болотах. Йода — волиняка, це ж очевидно

Якщо ви спробуєте знайти значення виразу „жарт, який зайшов надто далеко” то ви побачите оцю фiзiономiю. Спочатку це був просто звичайний бльохєр - теоретик по Star Wars , тiльки з польською специфiкою. У вiдосах часто проскакували паралелi з iсторiєю Польщi. За його аналогiєю Джедаi це КДБшники, протия ких бореться Проклятий солдат/Żołnierz Wyklęty (польський аналог нашого УПА/ОУН) Дарт Вейдер, а Йода це взагалi жид бо… бо вiн так сказав, чесно хз чому.

В якийсь момент йому разом iз друзями стало настiки нєхєр робить, що вони вирiшили разом створити партiю, а зрозумiвши що вони самi по собi нахєр нiкому не упали увiйшли в коалiцiю шизiв Конфедерацiя. Власне партiя Ґжеґожа зветься Конфедерацiя Польської Корони. Так, це тi самi монархiсти, про яких я писав вище. Пiсля цього доволi таки смiшно чути вiд такого роду iнфлюенсерiв вибрики у сторону Зеленського, який "не може рулити державою, бо вiн актор, а не полiтик".

Уся полiтична дiяльнiсть нашого пацiєнта базувалася знов таки на обсираннi польського уряду коли є за що i коли нема.

Цей додiч ще давно почав пропихувати у масси свою антиукраїнську риторику. У передвиборчiй программi казав, що "ОТ Я , НА ВIДМIНУ ВIД УСЯКИХ ТАМ ДУД, НЕ БУДУ СЛАТИ ПОЛЯКIВ НА ВIЙНУ В УКРАЇНУ" (хоча начебто нiхто i не збирався). Цю шизу воно несе iз собою i надалi.

Зображення
Акцiя “Польща за мир“, органiзована цим шизом
Polska za Pokojem - marsz kobiet w Warszawie - Goniec

(по фото може здатися шо цих довбодятлiв там багато через туристiв на тлi, але насправдi якшо пошукати, то буде видно шо насправдi там їх штук 20, не бiльше)

Взагалi з ним вiдбулася доволi дивна ситуацiя. Коли починався Майдан вiн матюкав польський уряд за (Барабанний дрiб) недостатню допомогу українцям в iнтеграцiї на польському ринку… Вiн буквально казав, що польський уряд тiки говорить про те як пiдтримує Українцiв, але конкретний дiй не видно. Далi цитата:

“Люди, якi приїжджають до Польщi з Києва/Львова не можуть нормально органiзувати тут свiй бiзнес, попри заяву уряду про пiдтримку Українцiв в їх шляху до Європи”.

Aле вже через рiк-два в нього почалася риторика про те шо вiн не хоче, аби полякiв висилали на вiйну за бомбас i тому вiн йде у президенти… Коли про нього нiхто не знав. Просто так, з пiзди на лижi.

Пiзнiше вiн просто за методичкою захiдних альт-райтiв почав засирати наших заробiтчан. Буквально замiнюючи слово "араб" на "українець" , забуваючи про контекст. Результатiв це звiсно жoдних не дало, але на мiзки вiн як нашим як i полякам сильно капав.

Особливо наш Ґжеґож активiзувався пiд час епiдемiї COVID-19. Пообiцявши, що якшо вiн стане президентом Жешува (в Польщi не мери мiст, а президенти), то вiдмiнить абсолютно усi ковiд-обмеження. Правда щось у нього нiхуя не вийшло i люди як вважали його шизом, так i продовжували вважати.

Пiсля повномасштабного вторгнення цей шизоїд став засновником акцiй „Stop ukrainizacji Polski” (Стоп Українiзацiї Польщi) i “Nie nasza wojna“(Не наша вiйна). Всi, хто приймали участь у цьому флешмобi матюкалися на кiлькiсть жовто-блакитних прапорiв на вулицях, ходили з плакатами про те шо це Польща, а не Україна i намагалися виступати на площах, щоправда не дуже успiшно. На моїй пам’ятi було щонайменш двi спроби зiбрати мiтинг з цього приводу i обидва вони виглядали приблизно отак:

Не вистачає тiльки перекотиполя для цiлiсностi фото))

Ще з прикольного : одного разу цей довбограй взагалi вирiшив учудити шось iз чимось. В будiвлi Кракiвського суду вирiшили встановити ялинку, де на iграшкових кульках були написанi усякi лозунги, аля: „пiдтримуємо ЛГБТ” , „Україна i Польща разом” i все в такому дусi.

ЙОЛКА

Так от, це бородате непорозумiння вирiшило зi своїм другом по шизi викрасти ялинку iз суду та викинути у найближчий смiтник. Nice акцiя, awesome результат, bro. Це тооооочно змусить полякiв зненавидiти людей, що втiкли вiд жахiв вiйни. Причому це не перший раз, коли вiн витворяє щось подiбне. У 2021-му роцi вiн розхєрячiв об забор стенд, на якому було написано що треба мити руки i носити маску. Перформанс, як ви розумiєте, був надзвичайно результативний. Настiльки, що вiн потiм за це публiчно вибачався.

Зображення
Пародiя на лозунги цього шиза та його пiдсосiв

Пiсля всього вище сказаного стає очевидним яку позицiю вiн зайняв по питанню блокади кордону. Хоча конкретно цей штрих бiльше-все таки з’являвся саме не мiтингах проти вiйни, яку “американцi хочуть почати на территорiї Полщi”.

Grzegorz Braun broni skazanych prorosyjskich kamratów - Joe Monster
Два одiчочєства знайшли один одного

Про шо вже казати, якщо вiн до себе на сходку запросив вже вiдомого вам Войтека.

Afera w Sejmie. Grzegorz Braun zgasił gaśnicą menorę chanukową. Metropolita  łódzki: przepraszam za antysemickie zachowanie posła - Radio Łódź

A ще цей кончений затушив менору в будiвлi польського парламенту, через шо багато про-росiйських кретинiв в твiтторi почали собi ставити вогнегасники в нiкi, але то таке.

I от тепер питання: як цi довбодятли змогли не затiрятись у полiтичному свiтi, як якась Партiя Любителiв Пива , а пройти в парламент i навiть змогти шось там та й подекларiрувать? Ну не могли цi шизи в таку самоорганiзацiю, щоб пройти в парлемент. I так, ви частково правi, адже був iнший персонаж, який змiг об’єднати цих шизiв у своєрiдне братство анального кiльця, зiбравши з ними коалiцiю. Проблема в тому, що той, хто це зробив насправдi не менший шиз, нiж попереднi два.

Януш Ко(Ку)рвiн-Miкке

Дивiться, якого нацiоналiста спiймав) Тяжолий сука

Януш почав свою полiтичну кар’єру аж у 1989 роцi. Причому починалося усе як то кажуть „за здравiє”. Вiн допомагав знаходити серед новоспечених слуг народу колишнiх комуняк та працiвникiв SB (Польскої гебнi), якi в минулому власне намагалися придушити антикомунiстичнi рухи , особливо „Солiдарнiсть”. Aле дiд нiколи особливою популярнiстю не користувався.


Усi його полiтичнi партiї aбо не проходили до парламенту, або набирали нiкчемну кiлькiсть мiсць. Тiльки в 2020-му роцi його партiя Конфедерацiя змогла набрати 9 мiсць у Сеймi.  В однiй з цих партiй Nowa Prawica(по-нашому Новi Правi, ну тi, чий логотип виглядає наче птах кольорiв прапору ДиНиРи) навiть встиг побувати дружбан Яблоновського - жирний пассив Осадовський.

Спочатку з тебе ржуть, потiм з тебе ржуть… але в кiнцi з тебе всеодно всi ржуть

Януш презентував себе, як того, хто виступав за максимальну свободу слова, за свободу ринку, за можливiсть вiльного носiння вогнепалу для цивiлiв, проти етатиських законiв уряду. А ще за монарха, коротше так, це хоппеанець iз польською специфiкою.


То як, чи не було б логiчно з його боку виступати проти автократичних режимiв? Ну… нi. Бо якшо ти авторитарист, який дає Янушу грошi, то ти воiстину тред енд бейзд молодець, який бореться проти лiвацтва та рятуєш Гєйропу вiд навали мiгрантiв (що вдвiчi iронiчно, враховуючи що в 2021 цей дiд виступав на боцi мiгрантiв, якi хотiли перетнути кордон Польщi з Бiлоруссю).

Janusz Korwin-Mikke na Krymie - TVN24

А, ну i також постiйне майорiння в Криму та на руснявих каналах не додавали Янушу поваги серед полякiв.

Хоча у нього i так репутацiя не дуже через його постiйнi шизовi висери. Згадати лише як вiн сказанув що “Був такий чоловiк, що хотiв аби польськiм дiтям було добре — називався Адольф Гiтлер“. Ну або вже тарадицiйну для лiбертарiанцiв байду про те що вiк згоди має виносити 12-13 рокiв.

Але з початком повномаштабного вторгнення расiсi в дiда почав з потрiйною силою протiкати дах на тему України. Там було все: i те шо Буча то фейк, i про те що Марiуполь українцi обстрiлювали i тому подiбне. Коротше дiд вирiшив просратись по-повнiй. Реакцiя мiнiмально думаючих головою людей була очевидна, а саме: фейспалм iз подальшим пробиттям черепу. Пiдтримка Конфедерацiї зменшувалась у геометричнiй прогрессiї. Дiйшло до того що деякi члени цiєї органiзацiї позйобувались у свої новостворенi партiї, просто шоб не ассоцiюватись з цим пришелепкуватим дiдом.

Очевидно, що партiя потребувала ребрендингу, аби досягти хоч якогось результату на виборах. Тому потрiбна була змiна керiвництва. I вона вiдбулася. На сцену вийшов молодий, розбираючийся в тiк-токах та проффесiйний Destroyer of leftists…

Славомир Мемцен

memcen :: Wykop.pl

Як вже було сказано, треба було представити нове обличчя партii, тому Януша та Гжегожа було “засунуто до шафи до моменту виборiв“. Проте дуже швидко виявилось, що замiна ця не дуже та й допомогла…

Memcen - Jeja.pl

Менцен довгий час усiм розповiдав як вiн шарить в економiцi. Як не як у нього ж своя фiрма, яка допомагає людям розбиратися з податками. Але чи то Менцен як абична перед важливою подiєю надрався вхлам, а у нього вже були такi випадки, i не раз i не два, чи то вiн всiм набрехав про свою економiчну грамотнiсть, але коли дiйшло до передвиборчих дебатiв на тему економiки, яку органiзувала саме Конфедерацiя, Менцен просто просрав абсолютно всi полiмери.

Była zażenowana tym jak pan Mentzen się zachował". Petru o kulisach  "debaty" w Poznaniu
Починаємо дебати - кого першого єбати

Власне це та попереднi характернi риси цього “полiтичного клюбу“ не дали Конфедерацii отримати навiть 8% на парламентських виборах у 2023-ому роцi. Що найобразливiше, партiя Лiвих змогла, а вони всi такi базованi праваки - нi)))

Opozycja z większością w Sejmie. Rekordowa frekwencja w całym kraju -  przekroczyła 74 procent

Kордон, блокада та мудаки

Але на привеликий жаль, навiть маючи доволi незначну пiдтримку населення, цi мудiли можуть пiднасрати як полякам, так i нам.

Не думав що варто пояснювати, але всю цю хрiнь з блокадою на кордонi органiзував не польський уряд, i бiльшiсть його в Польщi не пiдтримувала i не буде пiдтримувати. Це вiд початку i до кiнця креатура Конфедерацii та пов’язаних з рашкою бiзнесменiв (якi до речi часто виявляються пов’язанi з конфедерацiєю, от так несподiванка, скажiть?).

Звiсно, в кожнiй країнi будуть мудiли, якi будуть готовi брати грошi i не тiльки вiд рашки, не задумуючись про наслiдки для себе, як i для iнших. Але в Польщi таких людей i тих, хто їх пiдтримує ну точно не може бути бiльшiсть. Це навiть не 8% населення.

Звіт Інституту публічних фінансів Польщi

https://www.ifp.org.pl/wp-content/uploads/2024/03/IFP_raport_Ziarno_niezgody-analiza_protestow_rolicznych.pdf — Фулл тексту про блокаду та викрики мудiл, якi це все влаштували, якщо буде цiкаво раджу прочитати.

Поляки допомагають, допомагали та будуть нам допомагати. Хто донатом, хто волонтерством, а хтось взагалi як Ексен, ледь не щотижня возить на фронт по 5 пiкапiв. I таких людей набагато бiльше, нiж отих мудакiв, якi виходять на “мiтинги за фермерiв”. Ба бiльше, навiть деякi польськi мунiципалiтети забороняють такого роду цирк iз блокуванням вулиць у себе проводити.

Президент мiста заборонив срать

А людям, якi кажуть “чому нашi/поляки не виходять на мiтинги проти блокади“ я скажу наступне - виходили i будуть виходити, при чому що Українцi, що поляки. 23.03.2024 моїми знайомими з Варшави запланований як раз мiтинг проти блокади, в якому обидва народи беруть участь.

Плакат з роз’ясненням шо де i коли буде

Toж давайте не дозволимо про-россiйським шизам зруйнувати вiдносини мiж нашими народами, будь ласка. Бо якщо так вийде, то можете вважати що польськi геi-нацiоналiсти змогли досягти свого. Воно вам надо? Не надо.

Przez Kijów przeniesiono ogromną wspólną flagę Ukrainy i Polski
Chwała Ukrainie! Хай живе вiльна Польща!
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Листи до Братів Меморобів
Листи до Братів Меморобів@lysty_do_brativ_memorobiv

Пишу фiгню, а ви читайте)

167Прочитань
4Автори
5Читачі
На Друкарні з 16 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (4)

Як до речі змінилось відношення поляків до України і українців ? Бо в нас все вже повернулось на полякофобні рейки

Вам також сподобається