Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

10 і трішки дуркуватих питань до чоловіків про їх пеніс і дещо ще (Частина 1)

Зміст


На днях переписувала з любою подругою та обговорювали те, як би круто було, якби чоловіки мали хвіст та могли б додатково ще пестити ним. (Ну а ви думали я про що говорю з подругами?)
А далі вона мені пише:

“Але я памятаю як замахувала Анатолія (ім’я змінене)  питаннями чи чоловіки не придавлюють собі член коли сплять без одягу. Чи не можна на нього якось так лягти, шо аж проснешся так больно? Він з мене ржав 🙁”

І тут у мене в голові салюти, наче війни немає і вони все ще гарні. Бо таких умовно дурних питань назбиралося досить багато і чого б з того не зробити довгопис?

Написала іншим дівчатам, позбирала питання і вийшло аж 15.

Дуже дякую чоловікам, які долучилися до інтерв’ю. Можна класно помітити, що ми всі різні й мені цінно збирати інакші досвіди. А також мушу попередити, що не виправляла суржик чи якісь особливості у мові хлопців, бо подумала, що то якось про втрату індивідуальності.

Тож запрошую до оглядин цього допису!

Maureen Wearne on Twitter: "Defense!!!! LET'S GO OU!! HOLD EM! @OU_Softball  @NCAAsoftball https://t.co/nvJz9CtPhc" / Twitter

1. Коли трапляється стояк, то твій пеніс підіймається вгору раптово чи повільно? 


Піструновий спеціаліст: Він підіймається повільно. Це здається, що є тільки два типи “стояк” і “не стояк”, але насправді то не так. Бо є стовідсотковий не стояк, коли він супер маленький. Є його звичайний стан. Є коли він такий “мм, а може щось трошки, на якісь відсотків 30, м?”. Є коли він хоче стати стояком, але ще чогось не повністю ним стає.

Пенісовий експерт: Швидше поступово, ерекція настає за 8-15 секунд.

Прутеневий знавець: Дивлячись коли. Свідомо чи не свідомо. Зазвичай достатньо кількох секунд, щоб він піднявся. Також від степені збудження та час від останнього оргазму.

Пісюновий дослідник: Член встає поступово, не швидко й не повільно. Як надувний матрас.


2. Чи є у тебе бажання стогнати під час сексу і ти стримуєшся чи не хочеш просто? Або може стогнеш.

Піструновий спеціаліст: Я думаю, що це супер індивідуальне питання, яке не залежить від статі. А ще це залежить від самого статевого атку. Інколи просто хочу бути голосниим, інколи я супер чуттєвий і того голосний, але зазвичай просто не хочу. Можливо, є все таки така штука, що чоловіки ще виражають менше своїх емоцій, через соціадізацію.  

Пенісовий експерт:  Не було сексу. При мастурбації не помічаю бажання.

Прутеневий знавець: Бажання виникає навіть від поцілунків. Загалом це не стримую, так як це не голосно і не тривало . Партнерки не були проти.

Пісюновий дослідник: Дівчина каже, що скоріше стогну, ніж ні, але скоріше класно дихаю. Спеціально точно не стримуюся, ніколи про це не думав.


3. Як ти можеш рухати членом без рук? То, так само як рухати вухами чи носом?

Піструновий спеціаліст:  Найбільше схоже до того, як рухати вухами, бо в члені немає м’язів, то інші - ті, якими контролюєш сечовипускання. Тож насправді ти ним просто дьоргаєш. 

Пенісовий експерт: Інколи (при частковій або повній ерекції), і то лише по напрямку вгору-вниз до 30-40° за рахунок м'язів промежини (або тазового дна, не впевнений).


Прутеневий знавець: В стані легкого збудження можна няпрягтись і наче коливати ним. Без рук в стані спокою лише теліпати за інерцією. Це явно не так як ніс))


Пісюновий дослідник: Так, дійсно схоже на ніс або вуха. Якщо напрягати промежину, член буде трохи смикатися вгору.


 4. Чи чоловіки не придавлюють собі член коли сплять без одягу та крутяться вночі?

Піструновий спеціаліст: По-перше, його доволі важко придавити, бо він коли не ерегований, то не дуже чутливий і ти його можеш сильно стискати, чи придавлювати, чи шо хочеш з ним робити. З іншої сторони, чоловікам часто подобається коли на член діє не тертя, а саме тиск. Тож є люди, які собі активно придавлюють член, коли він ерегований. 


Пенісовий експерт:
Приблизно раз на місяць-півтора сплю без білизни. Жодних неприємних відчуттів не було.


Прутеневий знавець: Зазвичай притиснути тілом свій член можна, місцем біля паху, коли спиш на животі. Я так не сплю. Це не больно. Але під час ерекції, або початку ерекції може бути больно.


Пісюновий дослідник: Ні, член, коли він не стоїть, мʼякий і його важко придавити настільки сильно, щоб це викликало якийсь дискомфорт. Але можливо. Проте, такі ситуації — скоріше виняток. Навіть коли є ерекція якось суттєво придавити його не можна. Коли лежиш на животі, він получається перпендикулярно животу й не заважає. Найбільше ерекція заважає в тісних джинсах, а ще якось у мене виліз член з-під пояса шортів, у Смілі було, як зараз пам‘ятаю.


5. А як відчувається ерекція? Є враження, що з тебе щось росте?


Піструновий спеціаліст: Нууу, такого враження, щоб щось росло прям, то хз. Воно наче є, але не більше, що щось росте, а наче щось збільшується в об’ємі. Туди просто притікає кров і стає більшим. Я не знаю з чим то можна порівняти. Але мені здається, що у жінок загалом тіло більш змінюється постійно, то може вам то і легше взагалі зрозуміти, ніж нам самим. (Коментар від Ані: Нє, мені не зрозуміло, бо наше тіло не змінюється за пару секунд.) 

Пенісовий експерт: Складно пояснити. Відчуття росту є, а ще пеніс збільшується ніби поштовхами. Якщо ерекція наступає в одязі, то відчувається по зміні положення пеніса і тиску на тіло/білизну.
Прутеневий знавець: Цікаве питання. Є відчуття збільшення там. Якщо в транспорті, публічних місцях - це навіть больно може бути. Також є затруднення коли з положення сидячи і хочеш встати. Дискомфорт .

Пісюновий дослідник: Інколи відчувається, ніби член надувається (як надувний матрас), а інколи не відчувається зовсім і важко визначити, чи стоїть член, якщо на нього не дивитися.


6. А чи яєчка не б’ються об ноги, коли бігати? Чи можуть на них бути синці після того, як ти, наприклад пробіг марафон?


Піструновий спеціаліст: Чесно, я не бігав голим, того не скажу, бо білизна притискає трохи. Але думаю, що такої проблеми немає впринципі, бо люди еволюціонували, аби бігати на довгі дистанції і яєчка так розташовані, щоб не битися. Але є одна штука неприємна, коли носиш дерьомову білизну (татові сімейки яким 10 років), або не носиш білизну і багато сидиш. Коли яєчка прилипають до ноги і це так бує. (Коментар Ані: Згадала, як дупа влітку липне до сидінь зроблених під шкіру, таке собі задоволення.) 

Пенісовий експерт: Ні, зазвичай вони знаходяться в верхній частині мошонки, біля тіла. "На низ" опускаються лише при підвищенні температури в цій зоні. Синці, навряд, чи можливі на мошонці, вона видається надто пластичною для ударів достатньої сили.

Прутеневий знавець: Брав участь в марафоні. І не було такого. Яєчню не робив😄 Здається там є м'язи і яєчка піднімаються в гору і прижимаються до тіла. Так захищаючи від холоду та іншої небезпеки. Синців нема. Вибирайте правильний одяг, щоб не натерало ось і все. 

Пісюновий дослідник: Вони бʼються, якщо вони теплі й розслаблено звисають, але це не боляче й відчувається тільки в дуже вільних трусах. Це ніяк не заважає.


Отакі справи. Маю другу частину, але взаггалі поки не розумію, як тут все працює і чи таке зайде. Тож пишіть, як треба. Цьом.
Kissing Memes - 30+ Sweet Images That Scream KISS ME!
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Пісюлькі від Ані
Пісюлькі від Ані@bobrika

1.3KПрочитань
1Автори
37Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (5)

орнув з назв людей, а загалом круто, я сам почитав хоча б як у інших відбувається все це хаха цікаво було

Вам також сподобається