33 роки від Дня відновлення Незалежності України

106 років пройшло, коли вперше була створена Українська національна Держава, яка в добу великої боротьби та всесвітніх потрясінь, все ж не змогла встояти. Сьогодні кожному з нас поталанило проживати в Незалежній Україні, хай попри всі її недоліки. Крім того, саме ці 33 роки є найдовшим періодом, протягом якого існує національна Незалежна Українська Держава.

33 роки, з яких 10 років війни. Великою кров'ю омита ця Незалежність. Та одночасно з горем, великим щастям є те, що український солдат захищає Свою Державу, а не інтереси російської, австрійської, чи будь-якої іншої імперії, що тепер в нього є можливість ввльно воювати під власною корогвою.

Разом з вами, браття та сестри, маємо та зробимо ще багато роботи для побудови щасливої Української домівки, з її Господарем.

Кожному поколінню сняться свої кoшмaри.

- Ми, як і кожне українське покоління зіштовхнулись з боротьбою, при цьому знаходячись в найкращих нині обставинах.

Тому ці буремні 33-ті роковини маємо зустріти не шаленою радістю та не з глибоким горем, а лише з відповідними думками та діями, щоб наступні роки, десятиліття та століття, цю дату змогли в мирі та спокої відсвяткувати наші діти, онуки та правнуки, а також наступні українські покоління, в Україні, що вже гордо триматиме булаву.

Слава Україні!

[☧]Єдина Гетьманська Платформа

[☧]Рекрутинг

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
[☧] Ангарта
[☧] Ангарта@Angharta

319Прочитань
1Автори
28Читачі
На Друкарні з 14 липня

Більше від автора

  • Фракції Бога в Державі

    Будь-яка система, що претендує на стабільність і легітимність, питання джерела влади, завжди стоїть на передньому плані. Монархія, як система правління, що будується на сакральних засадах, та природній упорядкованості, відкидаючи систему лівих.

    Теми цього довгочиту:

    Політика
  • Про неофевдалізм та провансальство

    Держава гієрархічна, а себто єдиновірна за першопочатковою метафізикою державної сутности, закладеної у чітковизначеній теоретиці ще за Платона, може виявлятися повномірно лише за февдального устрою.

    Теми цього довгочиту:

    Політика
  • Мобільність абсолютистичних структур

    У глибинах існування політичних систем виникає питання: що дозволяє державі зберігати мобільність і здатність до змін, коли все навколо схиляється до застою?

    Теми цього довгочиту:

    Історія

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається