5 способів покращити ваш бізнес-сайт у 2023 році

Зображення згенеровано ШІ

Ваш вебсайт — це цифрове обличчя вашого бізнесу, і якщо ви не оновлювали його останнім часом, він може справляти не найкраще перше враження. Від оновлення загального вигляду вашого бренду до покращення користувацького досвіду є багато переваг. Ось деякі з найкращих способів покращити естетику та функціональність вашого бізнес-сайту у 2023 році.  

Чат-бокси та штучний інтелект

Штучний інтелект (ШІ) за останні роки пройшов довгий шлях, і ви можете очікувати, що він буде відігравати величезну роль практично у всьому, що відбувається в майбутньому. Ви можете скористатися цією тенденцією вже зараз, додавши чат-бокс зі штучним інтелектом на свій сайт.

Хоча чат-бокси, безумовно, не є чимось новим, останні версії мають автоматизовану присутність, що дозволяє їм ефективно вирішувати багато питань обслуговування клієнтів, відповідати на запитання та допомагати з поверненням товарів. Алгоритми машинного навчання зробили ці чати більш ефективними, зменшивши кількість необхідного людського втручання і допомагаючи клієнтам уникати телефонних дзвінків і тривалого очікування.

Інтелектуальний чат зі штучним інтелектом легко включити під час редизайну сайту або просто додати його на наявний сайт, тому обов'язково поговоріть зі своїм веброзробником про те, як найкраще реалізувати це оновлення.

Мінімалістичний стиль

Мінімалістичний дизайн сайтів став ще більш популярним у 2023 році, і я вважаю, що ця тенденція залишиться надовго. Ваш сайт повинен бути привітним, але при цьому не створювати відчуття перевантаженості. Під час редизайну сайту обирайте просту кольорову палітру та обов'язково залишайте достатньо білого простору між зображеннями та фрагментами тексту, а також між словами та реченнями.

Читайте також: Чи варто фрилансерам використовувати інструменти генеративного ШІ

Пам'ятайте, що багато користувачів заходять на сайти з мобільних пристроїв. Обговорюючи оновлення, переконайтеся, що у вашого вебдизайнера є план, як зробити сайт легким і мінімізувати час очікування.

Мікроанімації

Додавання надмірної кількості анімації на ваш сайт може сповільнити час завантаження, розчарувати користувачів і негативно вплинути на SEO. Однак мікроанімація може створити дивовижний ефект, не збільшуючи при цьому показник відмов.

Мікроанімація забезпечує легкі, короткі рухи, наприклад, показує продукт з різних ракурсів, коли користувач наводить на нього курсор. Це просте оновлення вебсайту надає додаткову інформацію, покращує загальний користувацький досвід і створює цікаву взаємодію, яка, безсумнівно, справить незабутнє враження.

Оптимізація голосового пошуку

Голосовий пошук стає надзвичайно популярним серед користувачів мобільних пристроїв. За даними Google, 27% людей вже користуються голосовим пошуком на своїх мобільних пристроях. Оптимізувавши свій сайт і навігацію для голосового пошуку, ви зможете скористатися перевагами цієї тенденції.

Деякі стратегії, які ви можете застосувати, включають оновлення контенту, включення розмовних ключових слів, створення розділів поширених запитань і відповідей, а також використання схематичної розмітки та структурованого форматування. Якщо ви не впевнені, що ці речі означають, не хвилюйтеся. Досвідчений експерт з розробки вебсайтів може провести вас через усі необхідні кроки або виконати їх за вас.

Розумне завантаження вмісту

Постійне обслуговування вашого сайту може покращити час його завантаження, але іноді цього недостатньо. Якщо у вас важкий вебсайт з великою кількістю сторонніх інтеграцій та графічних елементів, час завантаження вашого сайту може значно збільшитись. Розумне завантаження гарантує, що веббраузер завантажує лише той вміст, який дійсно можна побачити на екрані, зменшуючи час очікування для користувачів.

Ця невелика зміна може суттєво вплинути на ваш прибуток, зменшивши кількість відмов і збільшивши конверсію.

Виведіть свій вебсайт на абсолютно новий рівень у 2023 році

Незалежно від того, чи плануєте ви повністю перебудувати свій сайт, чи просто хочете зробити невеликі оновлення, ви можете у будь-який час скористатись моїми послугами розробки сайтів.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Rodion Shkurko
Rodion Shkurko@rodion.shkurko

18KПрочитань
17Автори
90Читачі
Підтримати
На Друкарні з 23 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається