7 причин, чому варто відвідати концерт Candlelight у Лісабоні

concerto candlelight no palácio de xabregas

Відколи концерти Candlelight з'явилися в Лісабоні, вони завжди освітлювали тільки найбільш знакові локації міста, своїм сяйвом тисяч свічок, які в свою чергу, ще більше прикрашали ці вражаючі місця в столиці.

Хоч концерти при свічках є досить популярними, правда полягає в тому, що все ще багато людей думають, що ці концерти не для них. І саме це я хочу змінити!

Якщо музика і свічки нагадують вам про щось романтичне, а ви не дуже любите романтику, то знайте, що свічки не тільки для романтиків чи закоханих. Багато людей, які відвідують ці концерти, не перебувають у романтичних стосунках, а часто є друзями чи родичами. А багато хто навіть ходить поодинці, користуючись можливістю розслабитися на годинку під звуки неймовірних класичних композицій.

Якщо ви один з тих, хто вважає, що ці моменти класичної музики не для вас, у мене є кілька причин, які змусять вас подумати.

Якщо ви ніколи не були ні на одному з найбільших музичних феноменів, який запалює міста по всьому світу, ось вам лише сім причин, чому ви обов'язково повинні побувати на цих концертах хоча б раз, починаючи від місць, де вони проводяться, і закінчуючи дуже доступними цінами на квитки.

concerto candlelight no mosteiro de são vicente de fora

1 - Музиканти

Коли руки падають на клавіші фортепіано, смички ковзають по струнах скрипок і віолончелей, а пальці повторюють ноти в найкрасивіших місцях міста, народжуються мелодії, які зачаровують усіх присутніх на цих неймовірних концертах.

Candlelight: Ingressos oficiais

2 - Інтимна атмосфера

Свічки значною мірою відповідають за створення по-справжньому інтимної атмосфери, сотні, а часто навіть тисячі свічок.

Але це ще не все! Місця, де відбуваються концерти, також є сценами приголомшливої естетичної краси. Разом свічки і місце проведення перетворюють будь-який концерт на фантастичні та незабутні моменти для всіх присутніх.

concertos candlelight no Centro de Congressos do Algarve

3 - Класична музика

Не всі концерти, які ви можете відвідати в Лісабоні, є творами великих композиторів, справжніх майстрів класичної музики.

На концертах Candlelight, ви можете послухати в класичному форматі найкращі хіти різних музичних жанрів, від поп-музики до року, в тому числі твори найбільш культових груп сучасності, таких як The Beatles, Queen чи Abba.

4 - Історії

Є дуже цікавий факт, який я дізнався від глядачів, які відвідали один з концертів "При свічках": вони дізнаються багато цікавого про артистів, музику чи про місця проведення.

Незалежно від того, чи це щось про музику, яку вони збираються почути, наприклад, кому вона була присвячена, або невелика історія про місце, де відбуваються ці сеанси класичної музики, музиканти Candlelight зроблять все, щоб розважити присутніх, роблячи ці концерти ще більш особливими.

candlelight na Biblioteca da Academia das Ciências de Lisboa

5 - Ціни на квитки

Ціни на квитки, безсумнівно, є одним з найважливіших факторів цих камерних концертів, що робить класичну музику доступною для кожного.

Є кілька типів квитків, більшість з яких починаються від 15 євро, а найдорожчий коштує 40 євро.

Caras | Palácio Nacional da Ajuda recebe Vivaldi à luz das velas

6 - Класична музика

Концерти при свічках почалися з найбільших творів класичної музики, але швидко почали включати нові жанри, від поп, рок, джазу або боса-нови, навіть проходячи через саундтреки до фільмів, з головними композиторами, які ведуть ці музичні шоу.

Отже, в основі цих концертів завжди буде класична музика, де ви зможете почути твори таких відомих імен, як Вівальді, Чайковський, Шопен і Бетховен, які завжди матимуть здатність пробуджувати глибокі почуття або заспокоювати чи збуджувати.

По правді кажучи, я не знаю, яку силу має ця музика. Я не є експертом в класичній музиці. Але я знаю, що класична музика цих концертів "При свічках" - це неймовірне поєднання, яке продовжує захоплювати слухачів по всьому світу, а також відкриває багатовіковий культурний досвід для нових аудиторій.

A música dos Coldplay e Imagine Dragons em concertos à luz das velas em  Lisboa e Porto - Atualidade - SAPO Lifestyle

7 - Відгуки про шоу при свічках

Якщо я все ще не зміг переконати вас піти на одне з цих шоу при свічках, послухайте думки людей, які вже побували там:

💬 Марія М. ⭐⭐⭐⭐⭐: "Це дуже милий досвід. І інтимний. Ми були всією сім'єю, і нам дуже сподобалося. І той факт, що у нього є слот о 19:30, дуже добре для всіх членів сім'ї, щоб насолодитися".Maria M. ⭐⭐⭐⭐⭐: “É uma experiência muito gira. E intimista. Foi a família completa e gostamos muito. E o facto de ter o horário das 19:30 é muito bom para que todos da família possam usufruir.
Ана С. ⭐⭐⭐⭐⭐: "Дуже атмосферно та емоційно".💬 Ana S. ⭐⭐⭐⭐⭐: “Muito gratificante e emocional.”
Антоніо К. ⭐⭐⭐⭐⭐: "Це був величезний сюрприз. У фантастичній інтимній обстановці аранжування та виконання поєдналися з вічною музикою Queen, створивши шоу, яке не можна пропустити".💬 António C. ⭐⭐⭐⭐⭐: “Foi uma enorme surpresa. Num ambiente intimista fantástico, os arranjos e a performance juntaram-se com a música intemporal dos Queen para um espetáculo a não perder.”

Концерти при свічках у Лісабоні перетворили кілька місць у місті на неймовірні майданчики для живої музики, вже пройшовши через бібліотеку Academia das Ciências, палац Xabregas, курорт Penha Longa, Monsantos Open Air або Estufa Fria, серед багатьох інших.

І ця магія продовжиться, чекаючи на вас, з багатьма іншими концертами, запланованими на найближчі дні, від спеціальних випусків до ночей під відкритим небом, а також триб'ютів новим виконавцям або фільмам.

Дізнайтесь про нові місця та дати проведення концентів Candlelight.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Кекспаса?
Кекспаса?@kekspasa

Що там в Португалії

239Прочитань
1Автори
1Читачі
На Друкарні з 8 червня

Більше від автора

  • Ким же був Калуст Гюльбенкян?

    Ви напевно, бували в саду Гюльбенкяна, на його виставках і шоу незліченну кількість разів, але чи маєте ви хоч якесь уявлення про те, ким була людина, яка дала своє ім'я одному з найважливіших культурних просторів Лісабона?

    Теми цього довгочиту:

    Португалія
  • Батутні майданчики поблизу Лісабона

    Лісабон - справжній парк розваг для дітей і дорослих, але чи вистачить вам сміливості стрибнути на одному з цих батутів?

    Теми цього довгочиту:

    Батути
  • Ви не знаєте, що таке нічне життя Лісабона, якщо ніколи не були в цьому барі

    Майже рік тому Pensão Amor знову відкрив свої двері на Руа Кор-де-Роза, в районі Кайш-ду-Содре. Якщо ви хочете ближче познайомитися з нічним життям Лісабона, вам сюди!

    Теми цього довгочиту:

    Лісабон

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається