alicy розповідає про "неземний" альбом та новий етап у своїй творчості

Інтерв'ю з alicy для Daily Edition UA

Daily Edition UA: Привіт, Алісо! Не так давно ми вже спілкувалися про твій останній альбом “Bella Casa” і ти тут різко публікуєш підписи та пости "останній земний реліз", "останній земний та людський альбом" та "неземний альбом скоро". Розкажи нам детальніше, що стоїть за цими словами?

alicy: Вітаю, Daily Edition UA! Я рада знову з вами поспілкуватися. Ці фрази дійсно натякають на новий етап у моїй музичній кар'єрі. "Bella Casa" був для мене особливим проектом, своєрідним підсумком мого земного досвіду та переживань. Він відображає мої думки та почуття, пов'язані з реальним світом, з яким я знайома. Але тепер я відчуваю потяг до чогось нового, незвіданого. Хочу вийти за межі звичного, експериментувати зі звуком та концепціями. "Неземний альбом" – це метафора мого прагнення досліджувати нові музичні горизонти, зануритися у світ фантазії та абстракції.

Daily Edition UA: Тобто, твій новий альбом буде кардинально відрізнятися від попередніх робіт?

alicy: Так, я планую повністю змінити свій підхід до музики. Хочу створити щось унікальне, щось, що виходить за рамки традиційних жанрів та стилів. Мій новий альбом буде подорожжю у світ космосу, іншопланетних цивілізацій та незвіданих емоцій. Це буде музика, яка не піддається простим визначенням та категоріям.

Daily Edition UA: Це дуже потужно! Чи можеш ти поділитися деякими деталями щодо концепції альбому та його звучання?

alicy: Звичайно! Альбом буде концептуальним, кожна пісня буде частинкою цілісної історії. Я використовую вигадану мову, але це не повноцінна мова як наприклад есперанто її допоміг мені розробити мій дуже близький знайомий з Канади він спочатку зібрав всі матеріали по лінгвістиці та філології й розробив спеціальну програму яка працювала по типу онлайн перекладача і потім вже ми перекладали з англійської на цю вигадану мову яку я назвала “Кхаббі” , щоб посилити відчуття іншопланетності та загадковості. Музика буде поєднувати в собі елементи електроніки десь трохи техно, а десь навіть dance, але основним так сказати стилем є і буде psychedelic sci-fi twee поки я зосереджена як надати пісням іншопланетного звучання. Я хочу створити звуковий ландшафт, який перенесе слухачів у інший вимір.

Daily Edition UA: Це дійсно інтригує! А коли буде можнш почути цей незвичайний альбом?

alicy: Я поки що не готова оголосити точну дату релізу, але можу сказати, що робота над альбомом йде повним ходом я задіяла свого знайомого він саунд продюсер він допомагає й менеджерить всі моменти. Я з нетерпінням чекаю моменту, коли зможу поділитися ним зі світом бо поки що я поділилася кусочками двох треків. Все що можу сказати по цьому питанню час покаже все зараз я сама не знаю що буде далі.

Daily Edition UA: Які в тебе плани на цей альбом? Що очікаєш від нього та самої себе?

alicy: Мммм складне питання я думаю що впершу чергу я пишу цей альбом щоб його вже остаточно почули мене нереально бісить коли вкладаєш сили час та гроші в реліз, а він взагалі не приносить результатів лише йдеш в жоский мінус тож я очікую що саме цей альбом почують люди і це буде робота якою я можу дійсно пишатися.

Daily Edition UA: Тепер давай поговоримо про твій образ який ти зараз просуваєш що це?

alicy: Мій новий образ це те що я хочу бачити я відмовилася від свого справжнього обличчя я вважаю це не дуже естетично виглядає тому я використовую 3D рендери це істоти з інших планет та ельфійські образи наближені до кібертроніки можливо в майбутньому я зміню себе в реальному житті щоб максимально бути іншою істотою, або кібер феєю.

Daily Edition UA: Як ти бачиш свої концерти?

alicy: Чесно поки ніяк взагалі. Я планувала поїхати в міні тур на підтримку “Bella Casa” , але альбом невдалий тур це дуже дорого і якщо я би поїхала то навряд чи було бажання далі займатися музикою, але якщо уявити що наступний альбом став реально успішним то на своїх концертах я за голограму я не бачу в цьому нічого поганого плюс це дешевше і легше організувати так не буде живого виступу, але я думаю що люди ходять на концерти за естетикою, або просто щоб послухати улюблених виконавців тож так якщо мій альбом стане популярним то в тур поїде моя голограма навіть не моя а мого 3D аватара.

Daily Edition UA: Дякуємо тобі за цей ексклюзивний погляд у твоє творче майбутнє, alicy! Ми впевнені, що твій "неземний" альбом стане справжньою подією у світі музики.

alicy: Дякую за вашу підтримку! Я сподіваюся, що мій новий проект отримає фідбек від слухачів та надихне їх не здаватися та йти до кінця я рада була з вами поспілкуватися сподіваюся ми побачимося вже на прем'єрі мого наступного альбому

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Daily Edition
Daily Edition@dailyeditionua

цифрове видання

702Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається