Beat.On Wall | Що приховують обкладинки альбомів?

Це одна із небагатьох подій, що викликають купу мурашок по тілу. Дізнаймося, що ж приховується за одними із найкрутіших в плані візуалу обкладинок альбомів в кхх.

Stream SUPERBEE & UNEDUCATED KID - Trouble child (full version) by ght.pxr  | Listen online for free on SoundCloud
SUPERBEE & UNEDUCATED KID - Catch Me If You Can

Якщо виконавці, згадані у цій статті, знайомі вам, то, певно, ви чули дані треки/альбоми та бачили ці обкладинки, вочевидь, створені одним художником. Вбивцею.

양아치 by SUPERBEE, UNEDUCATED KID, Twlv & YUZION (Single): Reviews, Ratings,  Credits, Song list - Rate Your Music
SUPERBEE & twlv - Bad Guys

Часто виконавці звертаються до художників із запитом створити обкладинку для їх творіння, часто ця співпраця продовжується і надалі та привертає увагу інших музикантів та публіки. Та й взагалі обкладинка - це те, на що потенційний слухач звертає увагу першою чергою.

Stream 퀸 와사비 Queen WA$ABII - 안녕, 쟈기 (Hi,baby) feat. Ash-B by 구름 cloud |  Listen online for free on SoundCloud
Queen WA$ABII - 안녕, 쟈기? (feat. Ash-B)

Та після даного інциденту деякі виконавці були вимушені змінити обкладинку, щоб не асоціювати свою творчість із неочікуваною подією, що шокувала багатьох. Художника, що створив все це, затримали.

안병웅 BARTOON : 36 (MIXTAPE) - KOREANFEMALERAPPERDAILY.COM
Ahn Byeong Woong - Who The Best

Четвертого серпня 2020 року в новинах з’явилася стаття про двох людей, трохи старших за 20 років, затриманих за вбивство їхнього друга в Муе-до, що в Інчоні.

Згідно із поліцейським рапортом, двоє чоловіків убили свого друга, що також був у віці 20 років, поклали його тіло в дорожню сумку та викинули її у воду в районі пристані.

Інчхонський поліцейський відділок запросив ордер на арест двох чоловіків, один із яких, А(22), зізнався у ненавмисному вбивстві та подальшому факті позбавлення від тіла вбитого. Також він розповів поліції, що 29 липня вони здійснили напад на жертву в районі Мапо-гу, що в Сеулі.

SUPERBEE & TWLV - Moolood Gang Tape

Подальші розслідування зацікавлених нетизенів допомогли в розкритті нових деталей справи: як вже відомо, одним із чоловіків був відомий в хіп-хоп колах художник, а другий - репером, чию особистість і досі не розсекретили.

Можливо це хтось із виконавців, яких слухали ви… лише поліції відомо.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Кімбу
Кімбу@nchh_kimbu

534Прочитань
0Автори
18Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Beat.On Wall | KC - Крємльовські С*чки?

    Давно ми не збиралися з вами за столом обговорень чергових самопринижень корейських реперів.

    Теми цього довгочиту:

    Beat On
  • Beat.On Wall | Welcome to ♂Попускальня♂

    Ми живемо в часи, коли обізнаність - це надважливо. Саме тому в першу річницю успішної операції "Шакалячий експрес на Чілін Гоумі" ми підготували список кхх та крнб виконавців, які обісрались, виразивши позитивне ставлення до країни-терориста з назвою р*сія.

    Теми цього довгочиту:

    Beat On
  • Beat.On Wall | Знайомство з Okashii

    Вам може здатися, що Бетон перетворюється на фан-сторінку AP Alchemy, може, воно так і є. Але пройти повз цих музичних геніїв просто неможливо, тож знайомтесь - Окашіі, геніальні діти Свінґса.

    Теми цього довгочиту:

    Кхх

Вам також сподобається

Коментарі (1)

нікому не можна довірять в цьому світі, жах😔

Вам також сподобається