Bella Casa: Новий альбом, нова історія, нова подорож

Daily Edition UA: Album Review

Інтерв'ю з alicy, виконавицею та авторкою пісень

DEUA: alicy, вітаємо з виходом вашого четвертого альбому, Bella Casa. Розкажіть, що надихнуло вас на створення цього альбому та яку історію ви хотіли розповісти?

alicy: Дякую! Bella Casa – це дуже особистий проект для мене. Він народився з бажання повернутися до себе, дослідити свої емоції та переживання. Цей альбом – це подорож у глибини душі, пошук гармонії та розуміння. Італійська мова, яку я обрала для цього альбому, додала особливої поетичності та глибини.

DEUA: Альбом Bella Casa звучить дуже відверто та емоційно. Чи важко було вам відкриватися перед слухачами настільки глибоко?

alicy: Так, це було непросто. Але я відчувала, що це необхідно. Музика для мене – це спосіб виразити те, що не можу сказати словами. Сподіваюся, що слухачі знайдуть у моїх піснях щось близьке для себе, що допоможе їм краще зрозуміти себе та свої емоції.

DEUA: Чи є з усіх пісень в альбомі ваші найулюбленіші та чому саме вони?

alicy: Звісно як кожен музикант я люблю всі свої пісні, але так серед всіх є улюбленці. З Bella Casa я можу виділити це "Marte" чому саме вона я її писала коли сиділа на березі океану в Малібу я така що мені написати і тут згадала свій дуже болючий досвід стосунків з футболістом. Далі це "Casa del Bosco" ця пісня це моє признання "— Так я хочу втекти в ліс далеко від усіх" саме це почуття я хотіла передати коли писала її. Також заслужено сюди входить "Succo di Limone" ніжна балада про токсичну закриту в собі особу це саме та пісня під яку я б плакала. І остання з основної частини альбому це "Sunshine Bunny (the end of everything)" ця пісня є першою чергою відсиланням на альбом "Underwater Flowers" для мене вона важлива не лише тому що я писала її коли мені було дуже погано це було взимку коли я все ж таки наважилася прийняти той факт що мені потрібні антидепресанти.

DEUA: Що буде після Bella Casa?

alicy: Зараз я активно займаюся просуванням я знаю як це важко коли твоя команда це ти. Bella Casa це той альбом на вихід якого я чекала я дуже рада що цю поезію вже оцінили понад тисячу людей, але що буде після альбому по-перше я планую відійти від музики я хочу зайнятися навчанням режисурі мені ще потрібно відзняти вісім музичних відео це складно побачити перші кліпи можна буде сподіваюся зимою бо я трохи беру перерву перед пост-продакшн тож поки Bella Casa буде жити вічно.

DEUA: Чи варто очікувати новий альбом? Та чи планується п'ята платівка?

alicy: Важко сказати зараз я сама не знаю хто я. Сьогодні я це Bella Casa хто я завтра покаже час. Я зробила демо версію однієї пісні, але я поки не знаю що хочу чути в майбутньому від себе альбом обов'язково буде, але не найближчим часом я втомилася від музики від самої себе я хочу дати альбому "осісти" десь так на роки три-п'ять я зараз навіть не планую працювати над новим альбомом можливо почну роботу не раніше 2026 року, але це буде дуже поступово.

DEUA: Можна детальніше що саме за демо пісня?

alicy: Так звісно! Це поки що як на мене дуже сире аудіо я її написала за останній тиждень писала її на своєму iPad вийшло трохи "по-домашньому" я поки навіть назву їй не дала все ще "demo-track-0" але сподіваюся що в майбутньому я її знайду і це буде моє натхнення для роботи над новим проектом.

DEUA: Дякуємо Алісо за це невеличке інтерв'ю ми дуже раді тебе чути бажаємо тобі успіху в майбутньому і вітаємо ще раз з виходом твоєї четвертої платівки.

alicy: Вам також дякую що запросили мені було дуже приємно поспілкуватися можу впевнено сказати до зустрічі.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Daily Edition
Daily Edition@dailyeditionua

цифрове видання

614Прочитань
1Автори
4Читачі
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

  • alicy - Bella Casa: Коментар до прес-релізу та пісень

    З великим нетерпінням чекаємо виходу нового альбому alicy "Bella Casa", який з'явиться 14 червня.Судячи з прес-релізу, альбом обіцяє бути емоційною та особистою подорожжю, яка досліджує теми дому, приналежності, самопізнання та кохання.

    Теми цього довгочиту:

    Музика
  • alicy оголошує про вихід нового альбому "Bella Casa"!

    14 червня вийде третій альбом Аліси "Bella Casa". Цей альбом, над яким співачка працювала з зими, обіцяє стати її найкращою роботою на сьогоднішній день.

    Теми цього довгочиту:

    Музика

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається